Zoals jullie weten ben ik vrijwilliger op de dagbesteding bij ons in het dorp, dit doe ik met ontzettend veel plezier. Het geeft je een dankbaar gevoel en je voelt je ook echt goed daarna, want ondanks dat ik dan echt heel erg moe ben vind ik dat echt helemaal niet erg. Helaas is de enigste man in het gezelschap overleden en een vrouw die ik een paar keer heb gezien is overleden! En is een mevrouw van zelfstandig wonen naar een verzorgingshuis verhuist, wat dus echt wel heel jammer is. Deze mevrouw heb ik zelfs een keer naar het toilet geholpen, want van de toilet afkomen kan ze niet goed. En over verzorging gesproken en toilet gaan…

Misschien hebben jullie er namelijk nog nooit over nagedacht en zul je denken “Dit op Blogging MiKa? Zit ik echt wel op Blogging MiKa?” Ja je zit goed en nee dit zal echt geen wekelijks of maandelijks terugkerend overwerp zijn, maar mensen die niet meer zelfstandig het huis uit kunnen komen, kunnen ook niet gaan shoppen. En dus ook niet het ondergoed.

Waar koop je Senioren Ondergoed? Het lijkt mij dat het naadloos moet zijn, rekbaar/ elastisch en van stevig materiaal wat niet snel kapot gaat en dus ook wel even mee kan.
Over zulke dingen ga je nadenken als je in de zorg beland. En als je dan een pitch krijgt gemaild of deze op Facebook voorbij ziet komen en je erover mag schrijven, dan doe je dat heel graag. Want ik kom zo natuurlijk heel veel te weten. En die dingen wil ik jullie ook graag leren.

De webshop in het kort beschreven;
Zorg service plus ❤ Een service zonder zorgen

ZORGSERVICE+: EEN BETROUWBARE DIENST VAN VETEX

Vetex is in 1967 opgericht en de winkel in Eindhoven is jarenlang een begrip geweest. Toen in 2009 veel webwinkels hun start maakten, startte ook de webshop Vetex.nl. Vetex.nl is sindsdien enorm gegroeid en de winkel in Eindhoven is inmiddels gesloten. Vetex staat bekend om zijn betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering. En ik houd het op de naam: Zorg service plus ❤ Een service zonder zorgen – gewoon omdat ik het op deze manier heb leren kennen zoals je begrijpt.

De merken die ze verkopen bij Zorgservice plus:

Beeren
❤Twentini,
❤Sloggi,
❤Ten Cate
❤Schiesser
En zo hebben ze nog veel meer merken!

Ikzelf ben ook bekend met het merk Sloggi en Ten Cate, omdat ik Sloggi zelf heb gedragen (en nog steeds onderbroeken heb van Sloggi en die ‘s nachts draag – overdag draag ik Petite Fleur, omdat ik die super fijn vind (al gaat het kant er snel kapot). Dus vreemd zijn ze niet. En ook het merk Pastunette ken ik, omdat ik daar wel eens een pyjama van heb gehad, sterk nog: volgens mij heb ik die nog steeds!

Tijd om de collectie te bekijken!

Ik ga je laten zien wat je kunt kopen bij Zorgservice plus

Ik heb wat collages gemaakt, gesorteerd op geslacht en soort. Zo heb je een indicatie van wat je kunt kopen, maar hoef ik niet alles één voor één te zien én ook nog eens uren te scrollen tot je eindelijk aan het eind bent, want die fout maak ik nooit meer!

dames ondergoed
dames ondergoed
heren ondergoed
heren ondergoed
dames tops en bh's
dames tops en bh’s
heren shirts en tops
heren shirts en tops
dames pyjama's
dames pyjama’s
heren pyjama's
heren pyjama’s
sokken, panty's, pantykousjes voor dames en herensokken
sokken, panty’s, pantykousjes voor dames en herensokken
ochtendjassen en zakdoeken
ochtendjassen en zakdoeken

En wat valt mij nu specifiek op aan deze kleding? Het ziet er allemaal erg basic uit; simpelheid. Gemak dient de oudere mens en dat zie je terug. Niet te moeilijk, niet te sexy en vooral heel erg comfortabel. Ook zijn de kleuren heel rustig. Zwart, huidkleurig, wit, (donker)blauw, grijs; ” Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!”
Wat vind ik daarvan?
Ik heb het idee dat de oudere man of vrouw van, laten we zeggen boven de 70 er ook nog wel leuk bij wil lopen. Dat doet je zelfvertrouwen ook eer aan lijkt mij en ik denk dat we daar best nog aan mogen werken. Kies voor leuke kleurtjes en niet altijd zo super saai. Die mensen willen ook gewoon kleur in hun leven. En wat ik heb geleerd op een cursus is dat contrasten juist heel goed zijn. Een oudere man/vrouw die niet goed meer kan zien ziet niet dat zijn grijze ochtendjas onder zijn donkerblauwe onderbroek ligt op de saaie vloer in zijn verzorgingshuis. Daar valt dus wel wat mee te leren lijkt mij zo.
De algemene indruk van Zorgservice plus
Die is echt goed.
De webshop geeft duidelijk aan dat er een klantenservice is die je kunt bellen en ook een e-mailadres staat duidelijk aangegeven. Net als de informatie over het bestellen, de betaalwijze die je kunt gebruiken… echt alles wat er bij online bestellen komt is er uitgelicht onderaan de site.
En ze hebben zelfs Facebook!

Zorgservice plus lijkt mij een aanrader om toch eens te bekijken als je eens een keer iets nuttigs wilt kopen voor je opa, oma, of oudere moeder/ vader. Ze bezorgen namelijk gewoon in de zorginstelling waar ze wonen! En voor 16:00 uur besteld? Dan heb je het de volgende dag in huis is hun belofte.

Ja, mijn indruk is goed van Zorgservice plus.

Heb jij een “senior” in jouw familie die jij hier heel blij mee zou maken? Of wil je iets kwijt over dit artikel in het algemeen? Heb je nog tips voor iemand die naar iets soortgelijks opzoek is?

Deel jouw reactie hieronder en ik ben heel benieuwd.

Liefs,
Michelle

 


Dit artikel schreef ik door BlogBrainsblog-brains
Ik deed mee aan de pitch en kreeg deze!
Ik word ook betaald voor dit artikel,

Disclaimer:
Dit doe ik alsnog vanuit mijn passie voor het zorgvak. De zorg is heel zwaar voor zorgverleners en als vrijwilliger van een dagbesteding vond ik het leuk om hierover te schrijven.

Je mag het delen ❤Vind ik Lief