Voor iedereen die helemaal enthousiast was over mijn 28 Days | Vegruari… het spijt mij heel erg, maar het lukt mij niet.
De meest trieste manier om je artikel te beginnen en ik hoor je al denken “Had je dat niet van te voren kunnen bedenken?”,

Maar echt ik had het niet voorzien dat ik geen eens 28 dagen over veganisme kon bloggen. Ik merk dat ik het toch erg moeilijk vind en ik ben echt ook heel eerlijk:
Zo had ik het niet gepland ☹️.

Ik had gehoopt dat ik heel veel gastbloggers zou kunnen krijgen door een oproepje in een Facebookgroep die daarvoor is opgezet, maar ook dat hielp niet. En ook hielp het niet echt mee dat ik geen leuke feedback kreeg. Totaal geen reden om te stoppen en dat is dan ook niet de reden dat ik stop met de 28 Days | Vegruari. Want zoals ik al zei lukt het mij niet om het te doen zoals ik in gedachten had.

En voor iedereen die nu denkt “Zie je nu wel dat je een slechte blogger bent!” Die heeft ongelijk. Ik heb er echt mijn best voor gedaan, en wat online is gekomen sta ik ook achter, ongeacht de mening van anderen. Ik daag je uit om hetzelfde te doen, zonder excuses, met gezeur en slechte feedback, zonder dat je er zelf ook maar enige ervaring mee hebt.

Gelukkig heb ik wel 5 dingen in de test, waarvan 3 primers en 2 concealers. Heb ik een paar onwijs leuke samenwerkingen, waarvan 1 ik hoop dat jullie het leuk vinden gezien je het totaal niet op Blogging MiKa verwacht. En ik heb nog wat dingen “liggen” die ik nog online kan zetten. En een filmpje. Dus ik ga mijn best doen om er het beste van te maken. (leuke woordspeling kuch hihi) En ik hoop dat jullie het kunnen waarderen en dat wel leuk vinden, dus we gaan gewoon door en dan zie ik wel.

En nogmaals, voor iedereen die zo erg teleurgesteld is nu: het spijt mij echt ontzettend en ik voel mij er oprecht wel heel erg vervelend onder om dit zo out in the open te plaatsen. Het voelt als falen en in enkel opzicht klopt dat natuurlijk ook wel. Gefaald, niet afgemaakt en dan met een excuus komen; dat waar ik zo’n onwijze hekel aan heb.

En nogmaals,

Zo had ik het niet gepland ☹️ En dus mijn oprechte excuses.

Liefs,
Michelle

p.s.: Heb jij het hele Vegruari gemist? Kijk dan naar onderstaande links;
❤ Blogging MiKa goes Vegan
❤ Vegan pancake Friday
❤ Netflix: Cowspiracy review
❤ Boek review: De groene meisjes
❤ Veganistisch wonen & accessoires
❤ Soft Blue & brown make-up
❤ Veganistische fashion items, hoe zit dat nou precies?
❤ Gastblog veganist: Mariëlle
❤ Vegan Erwtensoep
❤ Soft & Glowy make-up
❤ Vegan fashion items plus size

 

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief