Ziaja is een merk dat ik nog niet kende. En door de webshop Exclusive Scents is daar verandering in gekomen. Zij hebben mij 2 producten opgestuurd van Ziaja en dan specifiek de Goat’s Milk collectie.

Dus ben je benieuwd? Kijk dan even verder naar mijn review!

Ziaja Goat's milk

Dit zijn de 2 producten die ik opgestuurd kreeg uit de Ziaja Goat’s milk lijn.

De Ziaja Goat’s Milk Creamy Shower soap en de Ziaja Goat’s Milk bodylotion.
De douchecrème heeft een grote inhoud van 500 ml, de bodylotion 400 ml. Dat vind ik nog eens fijne cijfers. Je kan er dus even mee doen en dat is fijn.

De verpakking is overigens ontzettend fijn.
De douchecrème is niet te breed, dus als je kleine handen hebt zoals ik, kan je hem gewoon goed vasthouden. Heel fijn, want sommige flacons zijn meteen heel breed en onhandig. Deze niet. Pluspunten.
De bodylotion heeft een hele fijne pompflacon. Al kreeg ik hem eerst een tijd helemaal niet open, bleek dat je hem een beetje omhoog moet halen en dan draaien. Het is een heel gedoe, maar het lukt je wel. Die pomp mogen ze dus wel wat aan doen bij Ziaja. Maar goed, dat terzijde; een pompflacon is perfect.

Ziaja Goat's milk

Qua formule dan. Links de douchecrème, rechts de bodylotion.
Daar heb ik een duidelijk idee over;

Ziaja Goat's milk

de bodylotion is ontzettend fijn. Deze is niet te dik, maar ook zeker niet zo dun dat hij gelijk wegglijdt  van je huid. Het is een lichte crème die best goed hydrateert. Hij is gewoon luchtig. Trekt redelijk snel in, mits je een hele dunne, goed uitgesmeerde laag aanbrengt. Doe je hem net te dik dan heeft hij een beetje de neiging om te blijven plakken en zal aankleden een beetje vervelend zijn. Dat is altijd wel na het insmeren, maar ik merkte het bij mijn pyjama. Dat was dus 1x en nooit meer. Verklaar mij voor gek, maar voor mijn handen heb ik hem dus getest en ik moet zeggen dat hij dat helemaal niet zo verkeerd doet. Hij trekt niet super snel in, maar voor mijn handen vind ik het niet erg en ik ga toch slapen, dus dan merk ik dat niet en stoor ik mij er niet aan. Wederom: hele dunne, goed uitsmeerde laag trekt super snel in, hoe dikker de laag hoe meer moeite hij ermee heeft om in te trekken.

Ziaja Goat's milk

Dit is de douchecrème. Deze is echt onwijs dun. Ik vind hem persoonlijk iets te dun. Ik vind het fijn als een douchecrème ook echt een beetje  crème is en toch net even wat dikker dan deze Ziaja variant. Hij schuimt wel overigens, maar niet heel erg. Een klein beetje schuim krijg je er wel van, maar het is niet zo dat je bedekt bent onder een laag schuim. Dit is persoonlijk uiteraard, maar ik stoor mij niet aan de hoeveelheid van deze douchecrème, omdat hij wel gewoon een beetje schuim geeft, maar niet overmatig. Eigenlijk dus gewoon prima.

De geur

Deze vind ik niet heel erg lekker, maar ook niet super vies. Het is voor mij een beetje een mix tussen de geuren zoals bij Nivea/ Dove, maar dan met een soort van bloemengeur. Beetje roosjes achtig. Dit is echt maar een vleugje hoor. Het is ook moeilijk te omschrijven. Je moet echter wel een beetje wennen aan de geur. De eerste keer vind je hem misschien vies, maar de keren erna ga je eraan wennen en ik moet zeggen dat ik hem nu een tijdje in gebruik heb en ik vind hem eigenlijk wel prima. Zeker voor in de avond voor het naar bed gaan vind ik hem erg lekker. Alhoewel het altijd kan. Hij is erg neutraal en vervliegt toch best wel qua geur en je zal geen last ervan hebben met de geur als je parfum uitzoekt voor je dag.
Als je van verkwikkende of juist hele zoete geuren houd moet je deze echt overslaan. Maar de geur heb ik net al omschreven, dus dat zul je al zelf wel bedacht hebben of je hem lekker vind.

Kwaliteit/ Prijs verhouding

Die vind ik helemaal goed. Deze producten zijn erg goedkoop: De Creamy Shower Soap kost maar €3,59 en de Body lotion kost maar €6,59 als hij niet in de aanbieding is. Ik bedoel: perfect toch?!

Kan ik hem aanraden?
Ja hoor. Dit is een prima, bijna basic (zeker qua geur) productenlijn die voor veel mensen geschikt is. Want waar ik de bodylotion gebruik voor mijn handen, waar ik dan weer heel tevreden over ben… Mijn moeder gebruikt hem voor haar extreem droge benen, en ik heb van haar nog geen klachten gehoord tot nu toe. Dus ik zou zeggen: geef het een kans, test het zelf ook eens uit.

Via Exclusive Scents kan je ook kiezen voor een andere lijn van Ziaja. Dus als je dit, deze Ziaja Goat’s Milk lijn niets vind voor jou kan je er ook voor kiezen een andere lijn te testen. Laat je mij weten welke je koopt of wat je eerste indruk is naar aanleiding van dit artikel? Ik ben benieuwd of jullie dit fijn vonden om te lezen.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief