Ik heb iets gevonden voor mijn wenkbrauwen wat ik fijn vind, maar wat ook wat nadelen heeft: namelijk beloftes die een beetje te hoog zijn ingezet als je het mij vraagt. En dat vind ik niet eerlijk en ik houd van eerlijkheid op mijn blog en kwaliteit verkiezen boven kwantiteit, dus ik ga de waarheid vertellen over het product Wunderbrow ❤Blonde!

Laten we maar meteen beginnen! Wunderbrow ❤Blonde Wunderbrow ❤Blonde

Dit is de verpakking van de Wunderbrow ❤Blonde
En dat ziet er echt helemaal mooi uit! Wel snel vies, dus ik raad je aan je product eruit te halen en niet telkens erin en eruit halen, want dan is hij snel vies. Ziet er zo lelijk uit als je houd van mooie witte en schone doosjes.
Het is gewoon een kartonnen, basic doosje met mooie metallic letters erop. Basic. Prima zou ik zo zeggen. Kan er niets anders van maken!
Wunderbrow ❤Blonde

Dit is de beschrijving die Wunderbrow er zelf aan geeft. Een product om je wenkbrauwen wat voller te maken en dan op een smudge vrije manier dat wel 3 dagen blijft zitten. Ik vertel je zo wat mijn ervaringen zijn.

Wunderbrow ❤Blonde

In het doosje zit nog dit wenkbrauwborsteltje en los erbij gekocht heb ik nog de Wunderbrow Cleanse. Let op: deze heb ik niet aangeraakt, niet gebruikt, niks. Ik vertel je zo meer. Wunderbrow ❤Blonde Wunderbrow ❤Blonde

En dan is dit uiteindelijk de verpakking van de Wunderbrow ❤Blonde. Op de onderkant goed de naam beschreven en de verpakking zelf vind ik trouwens echt heel mooi en werkt goed. Mooie, strakke verpakking; ik houd er wel van moet ik zeggen. Wunderbrow ❤Blonde

En dan al de eerste tegenvaller. Hoe wil je hier je wenkbrauwen meedoen? Dit slaat toch helemaal nergens op?

De kleur

Die is echt, serieus, de mooiste die ik ooit heb gehad. En nee dit overdrijf ik niet. Hij is perfect voor mensen met blond haar, dus daar hebben ze echt heel goed aan gedaan.

https://www.instagram.com/p/BUyo2WBhik7/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BVMlnhPBzE1/?taken-by=bloggingmika

Op deze 2 foto’s heb ik het product gebruikt en je ziet dat de kleur echt een heel stuk lichter is dan mijn Anastasia Dipbrow pomade (sorry ouder artikel) en eigenlijk vind ik dat wel een goed teken. Deze Wunderbrow ❤Blonde is dus echt blond en niet donkerbruin bijna. YES!
(bij de 2e Instagram post moet je even naar foto 2 – dus de foto na “Say yes to the melkfles”

Het aanbrengen

Dat gaat best lastig, zeker wanneer je echt de precisie wilt en strak aangebracht en dan ook met veel kleur op je wenkbrauwen. Het product is namelijk best doorzichtig en daarom moet je wel even wat meer moeite doen om hem te krijgen zoals ik hem heb! Dat is een opgave, maar als je hier een beetje mee leert omgaan dan komt dat echt helemaal goed.

Je zult denken, maar je had het over dat ding waar je niet blij mee was en waar je dan van vond dat het loze beloftes waren?
Klopt inderdaad.

Houdbaarheid

Ik persoonlijk vind dat hij het helemaal niet veel beter houd als bijvoorbeeld de dipbrow. Wanneer ik ga douchen gaat er toch echt wel wat product van mijn huid bij mijn wenkbrauwen af. Zoals vele van jullie weten doe ik mijn wenkbrauwen anders dan anderen (die echt geen millimeter afwijken van de haartjes) en misschien komt het daardoor, maar ik zou het fijn vinden als het ook op mijn huid gewoon bleef zitten. Echter op mijn haartjes blijft het wel zitten onder de douche en tijdens de nacht als ik slaap, dus dat dan weer wel. Maar een review is een review en daarin wil ik dan ook echt alles vertellen wat ik ondervind.

WunderCleanse

Waarom heb ik het niet gebruikt? Ik hoef het niet te gebruiken. Jullie weten dat ik de Nivea reinigingsdoekjes gebruik om mijn make-up eraf te halen… nou die halen het gewoon weg hoor; dat Wunderbrow ❤Blonde. En dat kost mij echt niet zoveel meer moeite dan bij dipbrow. Dus als iemand hier het product wel gebruikt… laat het maar weten, dan kan je hem van mij overkopen (uiteraard voor de nieuwprijs).

Het kwastje gebruik ik overigens ook niet, maar dat is een leuk extraatje. Wat nog mist is dus een kwastje, want ik gebruik nu mijn eigen kwastje (wat overigens helemaal perfect samen werkt! Dus doe dat zelf ook gewoon).

Hopelijk hebben jullie iets aan mijn eerlijke en open review over deze Wunderbrow ❤Blonde

En laat ook vooral weten of jij het kent, of jij het zou gebruik of niet en waarom wel/niet! Ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief