WINACTIE ❤ Win een stempel
-> die jij zelf hebt ontworpen
op Blogging MiKa.

In samenwerking met kantoorstempels.nl mag ik een stempel weggeven t.w.v. €25,-!!
Lees snel verder wat je daarvoor moet doen…

Laatst kon je zien hoe ik van kantoorstempels.nl een stempel opgestuurd kreeg om er iets leuks mee te doen. Ik kreeg dus volledige vrijheid om te doen wat ik leuk vond en ik besloot er een leuke visitekaartjes DIY van te maken. Wil je hem nog eens terugkijken? Kijk dan even eerst mijn filmpje via deze link!

En nu je geïnspireerd bent en misschien ook wel een beetje hebberig (wat ik hoop) zou ik het leuk vinden als je meedoet aan mijn ” WINACTIE ❤ Win een stempel “! Gewoon omdat het kan en Meike zo lief was om dit aan te bieden.

Winactie foto blog

Je ontwerpt dus jouw eigen stempel t.w.v. €25,-

Wil je kans maken op deze prijs? Je hebt tot en met zaterdag 5 maart de tijd. Op die manier kan je goed bedenken waar je je stempel voor zou gebruiken of aan wie je hem cadeau zou willen doen. Je kan namelijk ook ervoor zorgen dat iemand een gepersonaliseerd cadeau krijgt. Hoe leuk is dat?! Maar wees er op tijd bij, want voordat je het weet is het 5 maart geweest.

Dit is wat je moet doen:

❤ Abonneer je op Bloglovin
❤ Volg en Regram mijn foto op Instagram @bloggingmika
❤ Volg en Retweet mijn foto op Twitter @michelle_kaiser en volg ook Kantoorstempels
❤ Like mijn Facebookpagina  en die van Kantoorstempels

En om zeker te weten dat je dit ook doet, mag je de acties doen via Rafflecopter 👇🏻 Niet alleen super snel en simpel, maar voor mij ook makkelijker om te zien wie welke actie ook echt heeft uitgevoerd.

a Rafflecopter giveaway

Op Maandag 7 maart zal ik dan de winnaar of winnares bekendmaken.
Heb je gewonnen? Dan stuur je mij een mailtje met een geldig e-mailadres en je n.a.w. gegevens (naam, adres, woonplaats) en dan kan ik je in contact brengen met Meike van Kantoorstempels.nl!!!!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief