Zoals jullie weten blog ik sinds 12 april alweer 3 jaar. Het hele verhaal kun je uiteraard teruglezen en je kan nog even genieten van 10% korting met de speciale code, maar ik heb nu een echte winactie voor jullie. Er komt nog veel meer leuks aan, maar voor nu eerst:

Winactie ❤ Secrets by Nature cadeaubon

De Winactie ❤ Secrets by Nature cadeaubon betreft een leuk bedrag, maar ik zal je eerst even meenemen in de webshop zodat je kan kiezen wat je wilt kopen!

SecretsbyNatureIn de webshop van Secrets by Nature vind je allemaal natuurlijke producten; biologische en ecologische producten, voor het gezicht, voor je lichaamhaar, maar ook make-up en voor je huis. De merken die er verkocht worden in de webshop zijn dus allemaal verantwoord. Dat is wel heel erg leuk als bijkomstigheid lijkt mij zo. En ik vind het leuk dat ik de meiden die liever niet meer merken gebruiken die niet natuurvriendelijk zijn, op deze manier kan verwennen met een leuke winactie die hen aan zal spreken.

Vandaar dus de Winactie:

Secrets by Nature

Dat is wat je kunt winnen.

En dit is wat je ervoor moet doen:

Ga naar de Rafflecopter pagina om mee te doen

Helaas lukt het embedden even niet.

Succes met deze leuke Winactie ❤ Secrets by Nature cadeaubon €12,50.

Je hebt tot 6 mei de kans om mee te doen! Vergeet dus niet om er op tijd bij te zijn. Wachten? Dan verlies je misschien de mogelijkheid om een hele leuke winactie te winnen. Zonde.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief