De zomer kon niet perfecter dan dit. Wekenlang prachtig het zonnetje aan de heldere hemel, koud drankje erbij, lekker elke dag in de chill modus, want iets doen is geen succes en het zweet gutst je overal vandaan. Deze afgelopen weken zat jij misschien veel in een tuinstoel, een loungeset of in een zwembad? Maar wat denk je ervan om daar maar eens verandering in te brengen? Ik heb namelijk de oplossing gevonden voor iemand die niet bang is voor hangmatten (of hangstoelen) en er een hele fijne plaats voor heeft in de tuin.

Ik kreeg vorig jaar aangeboden om een hangstoel te testen, te reviewen en er vervolgens ook een weg te geven aan een van mijn volgers.
Ik ben daarmee akkoord gegaan en vorig jaar was de zomer echt niet zo perfect als nu. Het weer sloeg om, we hadden vaak bewolkt weer en veel regen in een keer. Dus de hangstoel ging naar zolder en toen het wel mooi was, was ik hem vergeten.
Tot ik gisteren even ging bedenken wat ik wilde doen met mijn blog. Ik heb een Q&A oproep op Instagram staan, ik heb al een andere hele toffe winactie online en zo kwam ik ineens op een helder moment: Die hangstoel stond nog boven.

Vandaag heb ik hem opgehangen samen met mijn moeder, er foto’s van gemaakt en eindelijk dit artikel gemaakt.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-

Dit is hem! Hangstoel “Trinidad” natura van HangmatGigant.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-

Een eenpersoons hangstoel met een gewicht tot maximaal 120 kg.
En dat ik bang ben dat ik eruit val of dat hij het niet houd slaat echt werkelijk nergens op, want ik weeg nog lang geen 120 kg en hij is 150 cm breed, wat precies mijn lichaamslengte is en aangezien je erin zit ga je die maat never nooit nodig hebben. En daarbij hangt hij aan een gigantisch stevige haak aan de stevige overkapping in onze tuin. En dan toch je niet prettig voelen.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-

Het zitten komt door de manier van het aan de stok hangen van de draden die mega stevig aan de mat zijn bevestigd en het lijkt wel een hele moeilijke materie, een of andere wiskundige manier van knopen of vlechten.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-

Zoals je ziet geen enkele reden om bang te zijn dat het niet goed zou gaan.

Weet je, ik zit gewoon niet comfortabel in iets wat ik niet zelf in de hand heb, niet onder controle kan houden. Dus het ligt niet aan de stevigheid van deze hangstoel, maar aan mij. Want even mijn grote complimenten naar deze constructie: hoe stevig is dit gemaakt.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-

Het stofje heet polycotton en het voelt aan als een linnenmix met katoen: stevig dus.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-

En nog een laatste close-up foto van de draden en de constructie erbij van de stok. Het doek en de draad voor aan een haak zijn apart en dus extra stevig.

De kleur is misschien in jouw ogen saai, maar dat heb ik zeer bewust gekozen, zodat het bij iedereen in de tuin kan. In de super strakke moderne tuin en ook zeker in de vrolijke bloementuin. In Ibiza stijl of Jan des Bouvrie… alles kan. Hij past zeker in jouw tuin, dus maak je daar geen zorgen over met deze mooie naturel kleur. Het is geen wit en geen beige. Echt een mooie neutrale kleur richting het grijzige zelfs.

Hij is van het merk Tropilex trouwens. Dit kun je dus kopen bij de HangmatGigant.

Hij kost nieuw €59,- maar vandaag kost hij niks.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-Jij kunt hem namelijk WINNEN! Hier, bij mij op mijn mooie blog: Blogging MiKa. Want deze hele maand is mijn blogverjaardag. En daarom trakteer ik op deze hangstoel.

WINACTIE ❤ Hangmat t.w.v. €59,-

Dus wil jij deze hangstoel Trinidad winnen?

Repost een speciale winactie foto op mijn Instagram (een van deze foto’s uit dit artikel)
En laat hieronder een reactie achter.

Heb je geen Instagram? Retweet dan mijn tweet op Twitter.
Heb je geen Twitter? Deel dan de foto op Facebook en tag mij daarin met #bloggingmikahangstoel
Heb je geen Facebook, Twitter of Instagram? Laat dan een extra speciale reactie achter met een mooi gedicht, of jouw perfecte reden om deze hangstoel te winnen.

Liefs,
Michelle


Deze winactie is in samenwerking met HangmatGigant hangmatgigant
Zij hebben dit product opgestuurd voor jullie!
En daarom is deze winactie mogelijk.

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief