Vandaag iets ongelofelijks leuks, denk ik! Ik wil jullie graag iets geven, omdat ik zo ongelofelijk blij met met jullie en natuurlijk omdat jullie zo trouw zijn. En nu weet ik natuurlijk niet of jullie het leuk vinden, maar daar ga ik dan maar gewoon van uit.

Vandaag een Win actie ❤ sieraden en ja dat lees je goed. Ik ga jullie mijn gedragen sieraden geven, omdat ik ze zelf niet meer wil. En ik hoor je al denken: “Ja doei, jij moet er vanaf, je oude zooi, dus doe je maar net of het awesome is!” Sorry als ik die gedachten oproep, want dat is niet de bedoeling. Ik vind het juist heel leuk om jullie ergens mee blij te maken waar ik zelf niet meer blij van wordt. Klinkt het nu aantrekkelijker om verder te lezen en mee te doen aan de winactie?

Ik heb diverse sieraden voor jullie voor mijn Win actie ❤ sieraden.

Kettingen en armbanden. Voor ieder 1 item. Op die manier hebben veel meiden te kans om iets te winnen.

Ketting die ik zelf heb gemaakt op school.
Ketting die ik zelf heb gemaakt op school.
Roze ketting
Roze ketting
Groene ketting
Groene ketting
Ketting met "domino" achtige steentjes
Ketting met “domino” achtige steentjes
Groene ketting met heel veel kleuren hanger
Groene ketting met heel veel kleuren hanger
Diverse armbandjes bij elkaar
Diverse armbandjes bij elkaar
Zilverkleur armband
Zilverkleur armband
Paarse armband
Paarse armband
Ketting zalmkleur
Ketting zalmkleur
Ketting diverse kleuren met hoofdtoon grijs/zilverkleur
Ketting diverse kleuren met hoofdtoon grijs/zilverkleur
Pink Ribbon armband
Pink Ribbon armband
Bruine ketting
Bruine ketting
Ketting met engeltje
Ketting met engeltje
Zilverkleur ketting
Zilverkleur ketting
Ketting met zilver en zwart
Ketting met zilver en zwart
blauwe ketting
blauwe ketting
Grijze stenen ketting
Grijze stenen ketting
Zwart/ Zilver/ Parelmoer armband
Zwart/ Zilver/ Parelmoer armband
Zwart zilveren ketting
Zwart zilveren ketting
Ketting met hart
Ketting met hart
Blauwe armband
Blauwe armband

21 Diverse items in diverse kleuren dus ook 21 meiden die nu kans maken op één item (zoals op de foto) uit mijn sieraden collectie.

Wil jij de Win actie ❤ sieraden heel graag winnen?

Dan doe je hier mee:
via Rafflecopter! < Daar kan je klikken om mee te doen.
Succes en veel plezier met het uitzoeken van een item en het meedoen via Rafflecopter.
Wil je er zeker van zijn dat je de juiste ketting krijgt? Of je win kansen verhogen? Maak een foto op Instagram met jouw favoriet en tag mij in je foto zodat ik hem kan zien (bloggingmika) met de #bloggingmikasieraden ! Nog leuker.

Meedoen kan tot 5 augustus aanstaande.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief