Nooit eerder heb ik een artikel gemaakt met een What’s in my bag, en daar moet maar eens verandering in komen. Ik heb voor jullie een stop-motion filmpje gemaakt met de spullen uit mijn tas. Dit is de basis invulling van mijn tas; dus dingen die ik altijd in de tas heb.

Dit is de tas die ik al heb sinds ik pas een jaartje blogde, dus dat is echt al een hele tijd. En als ik heel eerlijk ben… ik wil een iets kleinere tas! Een iets jonger model zeg maar, niet dat ik jonger wordt, maar oud ben ik pas over 70 jaar hahaha. Dus als iemand tips heeft.. 

Het filmpje heeft bewust geen geluid, omdat het maar 17 seconden is.
Een heel snel artikel; Gewoon even laten zien wat erin zit. De artikelen spreken voor zichzelf wel genoeg dacht ik.

Wat zit er altijd in jouw tas?

Dit was dus mijn “What’s in my bag ❤ mei 2018” Laat ook zeker jouw antwoord achter, ook wil ik graag weten welke tas je hebt en waar je die kocht.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief