Telkens denk ik weer, welke kleur moet ik nu hebben wil ik er mooi uitzien met de perfecte wenkbrauwen in de goede kleur? Ik kom er eigenlijk gewoon niet uit. En daarom vraag ik jullie om verder te lezen en mij te helpen met het uitkiezen van de perfecte wenkbrauwkleur. Je hebt zoveel producten, dat ik persoonlijk door de wenkbrauwproducten de goede kleur niet meer zie. Dus als jij mij wilt helpen zou dat heel aardig zijn.

Ik zoek een wenkbrauwkleur zoals MAC’s Fling, daarvoor kwam MAC Omega, maar daaronder moet ik een basis hebben, dat is gewoon te lastig en het vergt teveel tijd.
Het is namelijk zo dat ik nu eerst mijn nieuwe wenkbrauwpotlood van Herome daarvoor gebruik. Die breng ik dus eerst aan, daarover heen breng ik MAC omega aan. En dan wenkbrauwgel om alles te fixeren die overigens ook van MAC is.

Het resultaat is opzich best natuurlijk en de combinatie van deze kleuren zijn mooi, maar dat ik het nou logisch kan noemen, nee. Waarom zou je 3 tot 4 producten gebruiken als het niet nodig is.

En dat is ook gelijk mijn ezelsbruggetje naar mijn vraag.

Weten jullie, een van jullie, of dit een kleur is die mooi is en lijkt op MAC fling of omega?

make up forever aqua brow 10 light blondeDit is kleurnummer 10 genaamd Light Blonde van de Make Up Forever Aqua Brow. Ik heb deze al eens eerder gehad, maar zoveel te donker dat ik er niet echt leuk uitzag. En ja ik dacht toen van wel, dat geef ik eerlijk toe, maar het was gewoon to much. Kijk maar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn daarbij vind ik dan, zo zeurderig als ik ben dit weer te licht:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn anders moet ik misschien weer over op Catrice Date My Ash-Ton wenkbrauwpotlood:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaar uiteindelijk baal ik gewoon dat MAC eyebrow pencil in Fling zo ontzettend snel op gaat en afbreekt, want die was perfect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn dus vraag ik mij gewoon af,

Komt Make Up Forever Aqua Brow #10 hierbij in de buurt, is deze net zo mooi als Fling?
En ik hoopte dat iemand mij hierbij kan helpen. Dat zou namelijk heel erg fijn zijn.

Alvast bedankt.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief