Vandaag weer eens een artikeltje op Blogging MiKa; Hoera! Het mocht tijd worden, maar gek genoeg wist ik even niets te verzinnen. Tot ik de vraag kreeg op Instagram of ik een keer wilde laten zien of vertellen hoe ik mijn wenkbrauwen doe. Alle lampjes gingen aan boven mijn hoofd en de inspiratie was weer terug. Daarom vandaag een artikel over wenkbrauwen bijteken {met video} dus als je benieuwd bent naar het product wat ik gebruik voor mijn wenkbrauwen en de manier van aanbrengen, dan hoop ik dat je gezellig verder klikt en meekijkt.

Ik doe elke dag opnieuw mijn wenkbrauwen bijtekenen. Zonder product op mijn wenkbrauwen ziet dat er zo uit:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De meeste mensen vinden dit misschien echt ontzettend mooi, natuurlijk en “lief” eruit zien. Hier ben ik het totaal niet mee eens. Zie jij hier een opvallende ooglook bij? En dan heb ik het niet eens over gelijk een feestlook! Ik vind het dus niet mooi en voel me ontzettend onzeker als ik geen product gebruik op mijn wenkbrauwen. En dat is eigenlijk heel erg gek en raar als je weet hoe lang ik eau naturel door de wereld ben gegaan. Ik begon al vrij snel met oogpotlood en mascara, later oogschaduw en lipstick. Nu een jaartje of 2 misschien dat ik verder ben gegaan met make-up. En ik ben blij ermee dat ik het heb ontdekt.
Ik heb er niet alleen heel veel plezier aan, maar ik vind het ook zoveel mooier alleen al. Make-up kan echt een verschil maken.

Qua wenkbrauwen heeft iedereen een persoonlijke smaak, dat is logisch. Momenteel gebruik ik Anastasia Beverly Hills Dipbrow pommade blonde.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Even een snelle review van dit product!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hij komt in een strak zwart doosje met prachtige letters in goud. Zelf vind ik de verpakking echt heel mooi. Strak maar vrouwelijk. En herkenbaar Anastasia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik koos voor de blonde versie. En ik had ook niet donkerder moeten nemen, dan was hij echt veel te donker geweest, dus deze is perfect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De dipbrow pomade komt in een prachtig glazen “bakje” met een zwart glimmende (draai)dop met het logo erop. Echt een plaatje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op de achterkant zie je ook weer de informatie, zoals de naam van het product en de kleurnaam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anastasia Beverly Hills Diprbow Pomade is een gel-crème achtig product. Zo op het eerste oog dacht ik dat hij best wel dik was en stevig, maar bij gebruik kwam ik erachter dat het tegendeel waar is en hij is echt best wel dun van substantie. Ik vind het een mooi product.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Even een close-up. De kleur is ontzettend moeilijk op de foto te krijgen en hij lijkt hier dan ook een stuk lichter dan hij in werkelijkheid is.

Ik breng dit product aan met de 317 van Zoeva die eigenlijk is voor Winged Eyeliner, maar ik vind hem fijn voor de wenkbrauwen. Ook gebruik ik nog een klein puntig kwastje, maar die zie je wel in het filmpje.

Ik ben erg tevreden over de Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade in de kleur blonde en hij is perfect voor wenkbrauwen bijtekenen en de kleur is heel mooi.

Meer kan je zien in de “tutorial” die ik ervan heb gemaakt. Hopelijk heb je hier wat aan.

De video moest eigenlijk wat langer worden, maar eigenlijk kwam dit veel beter uit en nu is het even de focus op wenkbrauwen bijtekenen, waar best veel vraag naar is.
Dus ja, dat was het weer voor vandaag.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief