Welkom op mijn blog

Hier mijn mediakit voor u:

Privacyverklaring: klik hier

Mijn persoonlijke, uitgebreide verhaal weten:

Lees maar even hier om meer over mij te weten te komen. Zeer uitgebreid artikel overigens.

Korte feitjes

❤ Blogging MiKa heette ooit MiKa Beautyblog.
❤ MiKa Beautyblog… Daar kwam dan ook mijn eerste artikel online op 12 april 2013!
❤ 1 juli 2014 was ik klaar met MiKa Beautyblog en veranderde ik het helemaal. Ik ging naar een eigen domein via mijn hosting (Antagonist) en veranderde de naam in Blogging MiKa. Het was nu officieel: wanneer je www.bloggingmika.nl intikt, kom je daar waar je nu bent.

Social media!

Op de homepagina, wanneer je helemaal naar beneden scrollt kom je mijn foto tegen en dan kom je ook alle icoontjes tegen die je kent: Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest, Youtube, etc. Als je daar op klikt, kom je rechtstreeks op de juiste plaats.

PR/ media

Ben je een PR bureau of media bureau en wil je contact?
Voor een samenwerking, voor je perspakket, voor je persmail…
Je kan mailen via michelle@bloggingmika.nl

Liefs,
Michelle