Welkom op mijn blog.
frontjes-blog
Je bent aangekomen op Blogging MiKa.

Blogging MiKa is een beauty & more blog. En je denkt misschien “& More?”, dat snap ik. & More betekent dat ik ook TAGS invul, maar ook over Fashion zal zo nu en dan op mijn blog te zien zijn. Een veelzijdige blog dus eigenlijk.

Over mij persoonlijk:

Mijn naam is Michelle Kaiser
geboren op 29-08-1990 in de Betuwe.
Vrijgezel (Who run the world).
Thuiswonend.
Lees maar even hier om meer over mij te weten te komen. Zeer uitgebreid artikel overigens.
Gecertificeerd visagist (NTI Visagie met Tom Sebastian & NHA Visagie branchediploma).

feitjesFeitjes vind iedereen leuk, dus dit is Blogging MiKa in vogelvlucht.

❤ Blogging MiKa heette ooit MiKa Beautyblog.
❤ MiKa Beautyblog… Daar kwam dan ook mijn eerste artikel online op 12 april 2013!
1 juli 2014 was ik klaar met MiKa Beautyblog en veranderde ik het helemaal. Ik ging naar een eigen domein via mijn hosting (Antagonist) en veranderde de naam in Blogging MiKa. Het was nu officieel: wanneer je www.bloggingmika.nl intikt, kom je daar waar je nu bent.
❤  Sinds 1 juli 2014 heb ik dus ook mijn cijfers kunnen bijhouden met Google Analytics. Dit geeft mij heel veel inzicht. Zo weet ik nu de exacte cijfers die ik graag met jullie deel.
01-07-2014 t/m 03-03-2017 (de dag erna schreef ik dit artikel) heb ik 78.962 bezoekers gehad, waarvan 59.758 unieke bezoekers.
In Juli 2014 had ik nog maar 607 unieke bezoekers, de dag dat ik deze pagina update voor jullie heb ik 3.614 unieke bezoekers gehad. Dat is een kwestie van veel content online (proberen) te zetten en zoveel mogelijk jezelf inspireren om de bezoekers omhoog te krikken qua cijfers, want daar wil je het voor doen.
❤ Ik heb in alle jaren maar 604 artikelen online gezet. Dit is opzicht niet heel veel, maar in de beginjaren was ik niet heel erg actief en vooral inspiratieloos. Dit gaat steeds beter en ik heb steeds meer de goede drive om door te gaan, door te zetten.

gravatar-instagram-etc
Ook ben ik zeer actief op social media!

Ben je een PR bureau of media bureau en heb je na dit te hebben gelezen, interesse om contact met mij op te nemen, omdat ik pas in het plaatje van jullie bureau?
Of ben je geïnteresseerd in mijn blog als bedrijf? Voor een advertorial, review, winactie? Dan ben je ook zeer welkom, net als de PR- en media bureaus.
Neem gerust contact op – via e-mail: mkaiser@live.nl of het contactformulier .

 

Dit was dus even een Welkom op mijn blog artikel met wat informatie en cijfers en direct links, om het makkelijk te maken.
Ik wens je heel veel plezier op mijn blog en hopelijk laat je ook een reactie achter?!

Liefs,
Michelle