Het is vandaag een mooie dag. Het is Moederdag. En daarom is het ook dé kans om je moeder een mooi Moederdagcadeau te geven. En ik ben extra blij, want Webprint heeft mij benaderd met de vraag of ik misschien bij hen wilde bestellen met een code en dan t.w.v. €30. Daarvan kon ik 2 dingen doen en ik laat je nu alweer het 2e ding zien wat ik ervan heb kunnen doen met een kleine bijbetaling van €10,- een leuk cadeau. En ik wil je daarom mijn “Webprint ❤ Moederdagcadeau” laten zien.

Mijn “Webprint ❤ Moederdagcadeau” is een mooi fotoalbum geworden. Ik vind foto’s een van de mooiere dingen die er zijn. Foto’s zijn een herinnering, een moment die je vastlegt om later nog eens terug te kijken. En in ons geval, van mijn moeder en mij is het een gedeelde bijna hobby om foto’s te maken van onze dieren. En dan met name onze honden. Door de jaren heen heeft mam 2 boxers, een Sky Terriër, een Cairn Terriër en inmiddels is Sjaak onze 3e Beagle. Ook hebben we altijd al konijnen, vogels en heb ik een hamster en heb ik ook 2 cavia’s gehad. Maar van de honden heb ik een fotoalbum gemaakt. Helaas heb ik van de Boxers geen foto’s, die zitten of in fotoalbums of in fotolijstjes. En van een paar leuke bladzijdes in mijn fotoalbum voor mijn moeder heb ik foto’s gemaakt zodat jullie kunnen zien hoe het eruit ziet.

Webprint ❤ Moederdagcadeau

Bij Webprint kan je dus fotoalbums maken voor een kleine prijs. Voor dit album heb ik zo’n €32 betaald en daarin zitten dan ook 18 extra pagina’s.

Ik heb fotoalbum L. Een vierkant album. 

De kaft kan je zelf ontwerpen en ik heb gekozen voor een foto van een bloem.

Webprint ❤ Moederdagcadeau

Op de achterkant koos ik voor dezelfde afbeelding, maar ik sneed hem iets anders bij en ging voor een zwart-wit filter. Je kan zelf kiezen wat je doet. Wel of geen filter, wel of geen afbeelding.

Webprint ❤ Moederdagcadeau

Ook kan je de rug van het album met tekst maken. Ik vond dit wel erg leuk. Als je het dan ergens neerzet of neerlegt dan zie je die tekst ook staan en dat vind ik dan wel bijzonder.

De kaft is ontzettend stevig.

Webprint ❤ Moederdagcadeau Webprint ❤ Moederdagcadeau

De bladen in het album zitten goed stevig in de kaft gemaakt en zijn van mooi dik materiaal. Hierdoor blijft het mooi plat liggen en zal het ook niet gaan kreuken en krijg je geen ezelsoren.

Voor de foto’s zelf koos ik voor een matte afwerking. Hierdoor zie je geen schittering als je bijvoorbeeld in het donker een foto maakt of als je een foto ervan wilt maken met flits. Of een lamp die erin schijnt, wat heel vervelend kan zijn.

Ik laat je een paar bladzijdes zien uit het album, als ik namelijk alles zou delen dan wordt dit artikel wel heel lang.

Webprint ❤ Moederdagcadeau

Dit is Zico. Een Sky Terriër.

Webprint ❤ Moederdagcadeau

Dit is onze Cairn Terriër die wij hebben gehad. Terry. 
Webprint ❤ Moederdagcadeau

En Terry & Bento. Bento was onze eerste Beagle.

Webprint ❤ Moederdagcadeau

En hier Bento & Punkie .
Webprint ❤ Moederdagcadeau

Punkie & Sjaak

Webprint ❤ Moederdagcadeau

Ook Sjaak & Punkie. Dit was overigens bij de eerste ontmoeting.

Webprint ❤ Moederdagcadeau

Nog meer Sjaak en Punkie

Webprint ❤ Moederdagcadeau

En nog meer.

Op de rechter bladzijde zie je een “random” foto. Dit is de bladzijde die mijn moeder omslaat voor een soort brief eigenlijk meer. Deze deel ik niet, dat vind ik gewoon niet zo heel erg nodig. Maar zo zie je maar.. alles is mogelijk bij Webprint.

Je eigen opmaak, tekst erbij of niet, filter erover in zwart-wit of sepia. En ook, zoals ik heb gedaan 18 extra pagina’s. Je kan zoveel als je wilt toevoegen of je houd hem minimalistisch. Ik koos wel voor een mooie achtergrond omdat ik hem anders een beetje te saai zou vinden en ik ben heel blij met deze achtergrond voor de foto’s.

Ik ben echt ontzettend tevreden over de kwaliteit die Webprint levert.

Ken jij Webprint? En wat zijn jouw ervaringen? Die van mij zijn echt top tot nu toe.
En ik vind het zo leuk om dit soort dingen als moederdagcadeau te geven. Het is van waarde, gewoon de mooie herinneringen enzo. Ja, ik vind dit altijd leuk. Ik ben dol op foto’s in welke vorm dan ook.

En wat heeft jouw moeder voor moederdagcadeau gekregen?

Liefs,
Michelle