Wat ik gebruik voor mijn haar!

Voor ieder haartype is er een ander haarproduct. Dun, kwetsbaar, dik, kroezend, krul/ slag, gekleurd, etc. Er zijn zoveel soorten haar te bedenken dat je door de bomen het bos niet meer ziet wanneer je gaat zoeken naar jouw perfecte product. Dat heb ik nu altijd. Of ik nu shampoo, conditioner, masker of iets anders zoek; ik weet het nooit. En daarom heb ik nu mijn zinnen gezet op 1 bepaald soort en dan vooral merk. En daarom laat ik je zien wat ik gebruik voor mijn haar!

En dan vooral te weten dat ik zo min mogelijk gebruik voor mijn haar. Mijn haar is namelijk heel dun en toch wel kwetsbaar. Dit maakt het ongelofelijk vervelend om de juiste producten te vinden en ik heb dan ook verschillende reviews geschreven die dan net niet helemaal positief waren. Dat komt gewoon door mijzelf. Ik vind het moeilijk om dingen te geloven die een merk beweert en ik ben altijd heel sceptisch en wellicht zie ik dan zelf geen verschil aan mijn haar en stap dan weer over op een ander product. Een cirkel waar ik uit wilde. En daarom koos ik voor de volgende producten.

Shampoo & Conditioner
Syoss

Deze kies ik het liefst van het merk Syoss! Die koop ik altijd bij de Kruidvat en heeft ook zo nu en dan fijne aanbiedingen. Syoss is een beetje een kappersmerk voor thuis, zo heb ik het altijd begrepen en zeker nu ze ook Salonplex verkopen.

Syoss ceramideSyoss ceramide

Momenteel gebruik ik de Syoss Ceramide Complex Anti-Breuk Shampoo & bijbehorende Syoss Ceramide Haarmasker! Vooral de shampoo doet het best goed. Ik was wel mijn haar 2x per wasbeurt zeg maar, omdat ik ook droogshampoo gebruik en ik heb anders niet het gevoel dat het schoon genoeg is. Dat is eigenlijk denk ik ook wel een goed iets, want dat betekent denk ik dat het niet heel agressief is en dat vind ik dan weer een fijn gevoel. Het masker vind ik persoonlijk niet heel erg bijzonder, maar ook niet heel erg slecht. Moeilijk vind ik maskers altijd, want soms dan zijn de maskers zo vettig en vol met olie dat je haar al vet aanvoelt wanneer je net onder de douche uitkomt, dan heb ik liever deze versie, want die geeft dat gevoel niet.

No Inhibition sea salt sprayWat ik wel ervaar door mijn dunne haar is dat het na het douchen snel pluizig eruit ziet. Soms gebruik ik dan een beetje van de No Inhibition sea salt spray die mijn moeder kocht bij onze kapster. Heel fijn op je handdoekdroge haar sprayen, op laten drogen en klaar. En ik krijg er gelijk een beetje meer structuur van in mijn haar.

Eerst gebruikte ik altijd serum in mijn haar van L’Oréal, maar daar ben ik vanaf gestapt. Te vettig, niet heel fijn. Alsof het dan verspreid over je hele haar. En al helemaal gezien mijn haar nogal snel vet wordt, is dat niet zo heel handig.

Verder gebruik ik wel een beetje haarlak (meestal Elnett) in mijn lok, maar dat was het dan ook.
En wanneer het vettig word is mijn allerbeste vriendin waar ik niet meer zonder kan: Batiste droogshampoo! Op de dag na het wassen soms al. En wassen doe ik dan 1 of 2x in de week.

Ook heb ik nog een ander trucje, maar die zal ik je morgen laten zien en daar over vertellen.

made with Recolor - Michelle Kaiser

En hoe ziet jouw routine eruit? Wat gebruik jij voor je haar?

Misschien wil je het delen zodat we van elkaar kunnen leren?
Dit was in elk geval Wat ik gebruik voor mijn haar! En wat korte uitleg erbij uiteraard.

Ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers op de volgende wijze: