Al een aantal keren heb ik jullie laten zien dat ik de WAAT? Box hebt unboxt. Helaas zat daar ook een keer een box bij die niet in de smaak viel, daar vertelde ik over in mijn artikel over de WAAT? Box van Juni en heb vervolgens nog voor wat opheldering gezorgd en het allemaal uitgelegd in mijn artikel “WAAT? een gedoe” en deze maand is er weer een nieuwe box en ik laat jullie in dit artikel zien wat er allemaal in zit deze maand, dus ben jij benieuwd wat er deze maand in de WAAT? Box zit? Kijk dan snel verder.

De box van de maand Juli bevat maar liefst 7 (!) producten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALekker gevuld met mooie producten zoals je ziet. Ik ben hier echt heel blij mee, dus laten wee eens kijken naar de producten op zichzelf.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze spray zagen we al eerder in de Mei box en ik wilde dit eerst niet gebruiken, maar ik begin nu behoorlijk geïrriteerde oksels te krijgen van de deodorant die ik nu gebruik dus misschien dat ik dit eens moet uitproberen.
Heeft er iemand ervaring met deze deodorant toevallig? Wat vinden jullie ervan?  Laat dat maar weten.

Dit product is een full size en kost €8.95

Het volgende product is Rimmel London Eye pencil Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal.

30-07-2013 WAAT Beautybox juli 20132Dit is een kohlpotlood in een zilvere kleur met shimmer erin. Heel apart en echt heel gaaf.
Of dit potlood echt waterproof is weet ik niet, maar ik zal hem zeker eens een keer uitproberen in combinatie met een mooie ooglook of gewoon als eyeliner, wat zouden jullie graag willen zien?

Dit product is wederom een full size product en kost €6.45

Hier ben ik wel heel blij mee. En ga hier ook zeker iets moois mee maken.

Het volgende product is Sally Hansen Hard as Nails nagellak

30-07-2013 WAAT Beautybox juli 20131Hier ben ik heel erg benieuwd naar.

Dit product bevat Epoxy Seal en dit zorgt ervoor dat je nagels niet gaan chippen, splitten of breken. En helpt je nagels sterker te maken. Het product is dermatologisch getest en kan zelfs als French Manicure aangebracht. Kortom, een nagellak voor alle doeleinden te gebruiken. En dit is echt voor mij persoonlijk nu al een toppertje en hoop ook echt dat dit product helpt.

Dit product is full size en kost €6.95 waarvoor je 13,3 ml krijgt. Top!

Maar er is meer, namelijk een lichtroze lipstick!

30-07-2013 WAAT Beautybox juli 20134De Miss Sporty Perfect Colour lipstick in de kleur 037 I Like

Voor mij vind ik hem echt niet mooi. Maar de lipstick zelf is echt heerlijk om aan te brengen. Hij voelt bijna als een lippenbalsem aan, is echt heel lekker creamy van substantie en ik denk, wanneer deze kleur je mooi staat, je hier echt heel erg veel plezier aan kan beleven.

Wat ik jammer vind is de verpakking. Deze zie je rechts bovenin mijn collage en ik had niet in de gaten dat hij van Miss Sporty was. Tot ik op de onderkant keek voor de kleur. Minpuntje, maar niet storend.

De lipstick is echt heel budget. Full Size verpakking voor €2.49 WOW hoe laag, echt perfect.

Het volgende product is een mini kwast. Van Bourjois

30-07-2013 WAAT Beautybox juli 20133Bourjois Paris, Mineral Matte

Deze kwast is eigenlijk een mini kabuki kwast. Hij is heel erg stevig, lekker klein. Het is wel een full size, maar hij is zo klein dat hij mee kan in je toilettas op reis. De kwast kost €11.95
Waarschijnlijk is deze bedoeld om vaste poeder mee aan te brengen, handig voor op reis.

Ik weet niet of ik hem persoonlijk snel zou pakken, maar voor onderweg om even je poeder bij te werken is hij waarschijnlijk wel perfect.
Gemixte gevoelens omtrent deze kwast.

Wat ik wel top vind, hij heeft echte haren. Dus geen harde synthetische haren die prikken. En WAAT zegt zelf dat deze kwast voor foundation en blush is bedoeld.

En dan het super product:

30-07-2013 WAAT Beautybox juli 20135Swarovski ketting

Wat is dit een beauty zeg. WAUW. De ene kant is witgoud en de andere kant geelgoud en dat vind ik echt geweldig.
Zelf heb ik namelijk zowel gouden als witgouden ringen dus dit matcht perfect. Alleen wel jammer dat ik tegenwoordig niet zoveel meer met kettingen heb. Ik heb er veel, maar draag ze eigenlijk nooit. Maar wanneer ik deze ketting zie ben ik spontaan verliefd.

Wat ik apart vind, als  dit echte Swarovski is, waarom kost ie dan €19.95?
Dat vind ik erg goedkoop voor zo’n merk, maar wie ben ik en zal hem wellicht een keer dragen naar een gelegenheid, want hij staat heel mooi bij mijn huid, kijk maar

30-07-2013 WAAT Beautybox juli 2013730-07-2013 WAAT Beautybox juli 20136Ik ben echt wel verliefd worden op deze ketting.

En ik ben nu toch ook wel benieuwd wat jullie van de box van deze maand vinden, dus laat eens weten wat je er van vind. Deel je ervaringen over producten die je misschien al kent die in deze box zitten.

En nog even dit:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet duidelijke overzicht van de producten en de prijzen die daar bij horen.

Mijn oordeel: een leuke box!

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief