3 Januari kreeg ik een berichtje van een distributeur van Nu Skin; Chantal! Haar vraag was of we misschien samen konden werken aan de bekendheid van dit merk. We hebben wat overlegd, wat informatie uitgewisseld en uiteindelijk ben ik tot de beslissing gekomen om jullie te laten weten wat Nu Skin is en waarom ik de keuze heb gemaakt om de producten niet te reviewen voor jullie. Dus als je meer wilt weten, lees dan snel verder.

Voor je huid zorgen met Nu Skin is vooral het ouder worden van de huid tegen gaan/ verminderen.
Daarom eerst even wat informatie vanaf de website! Nu Skin

Ons verschil wordt bewezen door onze producten. Als leider in antiveroudering bieden wij met onze innoverende producten  exclusieve en aantoonbare voordelen. Onze merken bieden heel wat kansen die het leven  van mensen over de hele wereld verbeteren.

Bij Nu Skin® gaat onze aanpak op het gebied van antiveroudering verder dan de oppervlakte. Wij begrijpen dat zich goed voelen en er goed uitzien op elke leeftijd beïnvloed wordt door meer dan alleen maar goede huidverzorgingsproducten. Het welzijn en en de gezondheid moeten beheerd worden.

Beide zijn belangrijke inwendige factoren die niet alleen een invloed hebben op hoe u zich voelt, maar ook op hoe u eruitziet naarmate u ouder wordt.

Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen bieden Nu Skin®’s producten vitaliteit, schoonheid en een lang leven.

Het streven naar innovatie heeft Nu Skin® geleid in de ontwikkeling van geavanceerde producten om zich te positioneren als  leider in antiveroudering. Vandaag zetten we weer een stap vooruit en maken we gebruik van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen om een beter inzicht te krijgen in de fundamentele oorsprong van veroudering.

Naast het behandelen van de voortekens en symptomen begrijpen we nu de ultieme oorsprong van veroudering – onze genen.

nu-skin-logo

Bij Nu Skin heb je heel veel verschillende lijnen die je kan kopen om voor je huid te zorgen. Maar welke dat zijn? Dat ga ik je nu vertellen!

agelocAGELOC®

Hou van de manier waarop u ouder wordt. Door de belangrijkste oorzaken van veroudering aan te pakken, vermindert de ageLOC® wetenschap de tekenen van veroudering.

ageloc-galvanicAGELOC® GALVANIC SPA

Ervaar de voordelen van een spabehandeling bij u thuis. Verjong uw huid, verzacht uw rimpels, revitaliseer uw hoofdhuid en zuiver uw lichaam.

tru-faceTRU FACE

Reduceer fijne lijntjes en rimpels en krijg een strakkere en zachtere huid dankzij de gerichte behandelingen van Nu Skin®.

nu-skin-180
NU SKIN 180

Dit klinisch beproefde systeem helpt lijntjes en rimpels reduceren, textuur verfijnen, en zorgt voor een gelijkmatige huidteint voor een jeugdiger uiterlijk.

nutricentialsNUTRICENTIALS

Samengesteld met topisch aangebrachte voedingsstoffen waarvan door middel van onderzoek is vastgesteld dat ze de gezonde uitstraling van de huid op natuurlijke wijze bevorderen.

clear-actionCLEAR ACTION

Een zacht en doeltreffend behandelingssysteem dat werd ontworpen om uw huidige puistjes te helpen verwijderen, tekenen van vroegere uitbarstingen te vervagen en, het allerbelangrijkste, de huid helder en levendig te houden voor de toekomst.

Maar uiteraard hebben ze ook gewoon per categorie de producten opgesteld. En dan vind je daar:

maskerMASKERS & PEELINGS

Trotseer het verouderingsproces met producten die opgestapelde dode cellen verwijderen, de poriën vrijmaken en uw huid verzachten, verzorgen en doordrenken met vocht.

vochtinbrengende-cremeVOCHTINBRENGENDE CRÈMES

Vochtinbrengende dagcrèmes zijn een must voor een gezonde, stralende en soepele huid – een huid die bestand is tegen schade door de omgeving en die zelfs onder de zwaarste omstandigheden jeugdig en veerkrachtig blijft.

lichaamsverzorgingLICHAAMSVERZORGING

Lichaamsverzorgende producten van Nu Skin® bevatten ingrediënten die zijn ontwikkeld om te voeden, te verzorgen en te verzachten.

En die verdelen ze onder in de producten:
– Reinigers
– Peelingproducten
– Vochtinbrengende crèmes

gezichtsverzorgingGEZICHTSVERZORGING

Onze basissystemen en producten voor gezichtsverzorging zijn ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van uw huid, en leveren onovertroffen, zichtbare en voelbare antiverouderingsvoordelen en -resultaten.

Hier vind je alle bovengenoemde lijnen weer terug!

haarHAARVERZORGING

Nu Skin® Haarverzorging begint al na een week regelmatig gebruik met het corrigeren en voorkomen van schade door mechanische, omgevingsgebonden en biologische vijanden.

Hier vind je de volgende producten:
– Shampoo
– Verzorging
– Behandeling

epochEPOCH

Epoch® is in balans met de natuur ontworpen en biedt werkzame plantenwijsheid van verschillende inheemse culturen. Van elk verkocht product doneert Nu Skin® US$ 0,25 aan de Nu Skin Force for Good Foundation®.

– Face & Body
– Haar
– Baby
– Essential Oils

mens-careVERZORGING VOOR MANNEN

Multifunctionele producten leveren extra huidverzorgingsvoordelen zonder extra moeite.
Dezelfde routine. Meer voordelen.

oral-careORAL CARE

AP-24®, bestaande uit een gepatenteerde tandplakbestrijder en eigen titels, biedt een geavanceerde mondverzorging.

sunrightZONBESCHERMING

Sunright® biedt breedspectrumbescherming tegen huidverouderende UVA/UVB-straling en ondersteunt tegelijkertijd het collageen en de elastine van de huid.

schoonheidSCHOONHEIDSPRODUCTEN

In combinatie met de beste huidverzorgingswetenschap verbetert en verlicht deze complete kleurlijn uw natuurlijke schoonheid – het beste van Nu Skin® nu in kleur.

– Basis producten
– Poeder
– Wangen
– Ogen
– Lippen
– Accessoires

nu-skin-logoDe webshop is dus heel erg uitgebreid, niks van te zeggen met prima uitleg bij de lijnen en de producten individueel, maar toch heb ik besloten om ze niet te testen.  Dit komt eigenlijk meer doordat het zich erg focust op de ouder wordende huid. Dit gebeurt uiteraard bij elke huid, maar ik had niet het idee dat er producten waren die echt bij mij paste en zeker niet voor een hele dure prijs. Dat is namelijk voor mij de grootste drempel geweest: het is super duur. En wanneer je een merk echt helemaal niet kent en geen idee hebt en er überhaupt nog nooit van hebt gehoord, dan ga ik dat risico niet lopen. Stel dat ik namelijk wel wat had gekozen, dan was ik gegaan voor de lijn:

Nu Skin Clear Action System!

En om dan alles te proberen kun je dan een setje kopen met:
Nu Skin Clear Action® Foaming Cleanser
Nu Skin Clear Action® Toner
Nu Skin Clear Action® Day Treatment
Nu Skin Clear Action® Night Treatment
Dit kost je meer dan 100euro en dat heb ik echt niet over voor een merk dat ik niet ken, waar ik nog nooit iets van heb gehoord. Kortom: Dat werd hem niet. En ik denk dat 1 product testen prima kan, maar niet bij een merk dat zoveel belooft, dan zou ik ook willen zien hoe dat met elkaar werkt of juist niet.

Er is ook nog een ander setje: Face Care Collection (combination to oily) maar die is nog veel duurder (Boven de 200euro) en dan heb je ook wel meer producten, maar dat is niet leuk om te “testen”. En gebruikte producten kunnen ook niet meer weggeven of wat dan ook. Dus je snapt het nu wel denk ik.

Denk nu niet meteen “Je kraakt een merk al af en je kent het niet eens”, want dat is niet het geval en ik heb ook heel duidelijk aangeven aan Chantal hoe ik erover dacht en heb ook andere ideeën ingebracht die ze heel leuk vond, maar haar “baas” niet zo, dus dan houd het op. En dat is de reden dat ik het dus niet test. Maar ik vond het concept wel erg veelbelovend klinken, dus wilde ik jullie wel even laten weten dat dit merk er is, dat het bestaat en wellicht voor een van jullie heel erg fijn is; zeker gezien er zo ontzettend veel lijnen en verschillende producten zijn. En wellicht ooit in de toekomst dat we toch een leuke samenwerking op kunnen zetten en we allemaal kunnen zeggen dat Voor je huid zorgen met Nu Skin een heel goed idee was.

Dus ik ben benieuwd:

Ga jij Voor je huid zorgen met Nu Skin? Of ben ook jij niet enthousiast als je een merk niet kent?
Wil je het wel proberen? Stuur mij dan even een DM op Instagram, dan kan ik je in contact brengen met Chantal, want ze kan zeker advies geven! Ze weet waar ze het over heeft en weet wat ze verkoopt. Het mag ook hier onder in de reacties, dan stuur ik haar gewoon een screenshot van je reactie op deze blogpost.

Dankjewel Chantal voor je interesse in mij en mijn blog en wie weet komt er nog eens een leuke samenwerking tussen Blogging MiKa & Nu Skin.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief