Weet je wat ik leuk vind? Sneakers. Ze zitten heerlijk, je kunt er een lekker eindje op wandelen en zijn altijd hip!
Ik denk dat sneakers een tijdloos exemplaar zijn en daarmee ga ik je helpen!

Vind je perfecte paar sneakers

Gewoon door mijn leuke tip.

Want zoals jullie wel weten heb ik door mijn beperking draag ik een kindermaat! ( wil je daar meer over weten lees dan het artikel: Wie ik écht ben, dat is wat je misschien wilt weten.) Dat is best lastig, maar ik weet steeds beter te herkennen welk model ik leuk vind en welke ook lekker zit. Het liefst draag ik een wat hoger paar sneakers die goed zit bij mijn enkels zodat ik daar steun heb, maar soms maak ik een uitzondering. Zo kocht ik laatst een wat lager paar.

Ik ben daarom ook extra blij dat ik een mailtje kreeg van een mega handige webshop, waar ik je vandaag eens iets meer over ga vertellen en een leuke vergelijking ga maken! Want wat is nu leuker dan zien dat zowel ik, met mijn kindermaat 34, als mijn moeder of wie dan ook, met een volwassen maat, hetzelfde aan zouden kunnen?!

Ik kreeg een mailtje van sportshowroom.nl of ik al bekend was met hen webshop en of ik wellicht eens een kijkje wilde nemen! Dat heb ik gedaan en ik werdt heel enthousiast toen ik ontdekte dat ze dus allerlei verschillende sneakers hebben voor dames, heren en kinderen.
In the pocket want dit is wat ik wilde zien: een webshop die weet wat je zoekt.

Kijk, even een mee naar wat screenshots van de website.
Je kunt namelijk ontzettend handig specificeren wat je wilt.

Heel algemeen

Heel specifiek

De sneaker waar ik verliefd op ben geworden:

Adidas Originals Superstar sneaker
Echt een lekker zomers sneaker’tje als je het mij vraagt.

Zijn die er ook voor dames?

Klik op “Bestel bij (naam webshop)” en kijk bij de maat.

maat 34
Deze gaat tot maat 38 2/3

JAAA!!! Dit is toch super tof?!
Een sneaker die gewoon zowel voor mij verkrijgbaar is, als voor een vrouw met een normale damesmaat.

“Dat kan je toch overal vinden?!”

Ik hoor het je denken. En dat is ook zo, maar het fijne aan Sportshowroom is dat je, wanneer je een sneaker hebt aangeklikt je meteen doorverwezen wordt naar de schoen zelf en niet naar de webshop alleen maar.

Wat ik ook een voordeel vind is dat je heel erg kunt specificeren.
Stel je wilt een hardloopschoen, maat 40, blauw, van merk X, dan geef je die kenmerken aan en dan krijg je alleen te zien wat jij wilt.
Vind je dat niet zo belangrijk, maar wel je budget, dan geef je je budget aan.

Normaal moet je eindeloos zoeken naar webshops, dan moet je die webshops weer helemaal uitpluizen en dan aan het eind van de rit heb je nog niet gevonden wat je eigenlijk wilde. Dat is dus niet meer nodig.

En daarom heb ik dit artikel gemaakt.

Ik vind het echt slim bedacht. Een webshop waar alles staat, je hoeft alleen maar je wensen aan te geven, Sportshowroom geeft je je opties en jij klikt door naar de schoen van je dromen.

Nog wat voorbeelden dan!

Om het af te leren! Zo geef ik jullie wat leuke ideeën.

Verkrijgbaar in maat 34, maar ook in 40!
De Kangaroos Skyline suède zwarte sneaker

Verkrijgbaar in maat 34, maar ook in 38!
De Nike Tanjun sneaker

Bij Sportshowroom vind je niet alleen sneakers, maar ook voor een specifieke sport zoals basketbal, golf, hardlopen, hockey, skateboard, skiën, snowboarden, tennis, trainen en fitness, voetbal, speciale wandelschoenen.
Ook vind je er sportkleding! Dus deze webshop geeft jouw de mogelijkheid om een hele outfit samen te stellen zonder daar moeite voor te doen. Gewoon vanuit jouw (luie) stoel of bed! Je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Heb jij je droom sneaker al gevonden via deze webshop?
Laat even weten welke sneaker je van Sportshowroom het allermooist vind en welke je dan ook heel graag zou willen kopen of misschien besteld hebt, omdat je dit artikel zag.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reactie en mening over deze webshop.

Liefs,
Michelle

________________________________________________________________________________

Disclaimer!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Sportshowroom, met een wederzijdse afspraak. Echter is het artikel vanuit een volledig neutraal oogpunt geschreven. De samenwerking beïnvloed niet mijn mening over de website. Wanneer ik er niet volledig achter had gestaan om dit artikel te schrijven, had ik dat ook niet gedaan.

Je mag het delen ❤Vind ik Lief