Hey allemaal,

Welkom op www.bloggingmika.nl
Wat zeg je? Ja ja, eindelijk is het voor elkaar… ik ben over op mijn eigen domein. Met dank aan Bianca Magielse!!!! Wat is dit een topper zeg. Helemaal geweldig. Ik kwam namelijk niet eens verder met het uploaden van al mijn 239 berichten die ik had gemaakt. Niets kreeg ik voor elkaar. Dus ik ben zo ontzettend dankbaar dat Bianca mij heeft geholpen. Echt waar, ze heeft er alles aan gedaan om mij te kunnen helpen. ‘s Avonds laat nog. WAUW! Zo lief.
Bianca, je bent geweldig. Door jou kan ik nu verder op mijn eigen domein met bloggen.

Er komen dus binnen nu en hele korte tijd hele leuke nieuwe blogposts aan. De inspiratie was er namelijk wel. Maar de opslagruimte niet. Oops. Dat was ook de reden dat ik over ben gegaan. YAY! Nu is het eindelijk zover en ben ik helemaal happy.

Jullie zien het al, er is ook heel wat veranderd;

  • nieuwe lay-out
  • nieuwe header en nieuwe foto
  • een eigen domein

YES! Eindelijk.

Dit is trouwens wat eraan vooraf ging, deze 2 updates hieronder zijn heel dramatisch, maar die kunnen jullie nu een beetje vergeten, maar dit is wat ik schreef toen mijn blog nog eindigde met .wordpress.com!

UPDATE 1 Plaatste ik op 27 juni

Hallo allemaal,

Ik kom even een update geven.
Ik ben namelijk heel druk met mijn blog, maar het lukt allemaal niet.

Mijn wordpress.com blog zal verdwijnen, omdat ik bezig ben met het overgaan naar Antagonist hosting en eigen domein. Dit is zo ontzettend veel werk, ik kom er niet uit helaas.

Ik loop vast bij het importeren. Jammer.
Als er hier iemand is die mij kan helpen… please do! Want dit is mijn probleem:

Import WordPress

Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.
Failed to import author . Their posts will be attributed to the current user.

Assign Authors

To make it easier for you to edit and save the imported content, you may want to reassign the author of the imported item to an existing user of this site. For example, you may want to import all the entries as admins entries.

If a new user is created by WordPress, a new password will be randomly generated and the new user’s role will be set as subscriber. Manually changing the new user’s details will be necessary.

  1. Import author: bloggingmika (bloggingmika)
    or create new user with login name:
    or assign posts to an existing user: – Select – Blogging MiKa by Michelle Kaiser

Import Attachments

 Download and import file attachments

Ik kom hier niet weg. Ik kom er niet uit bedoel ik, sorry. Maar jullie weten vast wel wat ik bedoel ermee.
Dus als iemand mij kan helpen… zou zo ontzettend fijn zijn.

Liefs,
Michelle

UPDATE 2 Plaatste ik 30 juni.

Hey allemaal,

Beloofd is beloofd, ik houd jullie op de hoogte. Ik vind het namelijk heel erg vervelend dat ik niet kan bloggen.
Geen idee of ik jullie had verteld waarom ik niet kan bloggen, maar hier komt ‘ie:
Na 240 berichten is mijn opslagruimte vol. Bummer!!!
En om dat op te lossen heb ik een eigen domein met hostingpakket genomen bij Antagonist. Helemaal blij dat jullie binnenkort niet meer .wordpress.com hoeven in te vullen maar gewoon .nl! Maar tot die tijd ben ik dus druk om het allemaal over te kunnen zetten. Zoals ik al eerder aangaf kreeg ik de hele tijd een zelfde melding. Nu ben ik aangesproken door Bianca Magielse en zij is mij aan het helpen. Vanmiddag al via de mail, maar helaas, het lukte mij niet. Ik heb Bianca mijn inloggegevens van mijn DirectAdmin gegeven (in volle vertrouwen voor jullie, om mijn blog snel weer back in business te krijgen) zodat zij het op kan lossen hopelijk. Gelukkig gaf Bianca al aan dat zij eerder problemen heeft gehad die hier op lijken bij haar persoonlijke blog, maar ook bij de blogs van mensen die zij kent en vrienden. Dus halleluja.
Hopelijk komt het dus allemaal weer goed. En tot die tijd:
Ik heb zeker weten veel inspiratie zoals jullie vandaag al konden zien op mijn

Instagram

Gelukkig maar, want zo kan ik bij terugkomst weer helemaal aan de slag met leuke dingen. Want mijn blogpost met mijn Mega Kruidvat shoplog staat al klaar, allen het begin. Ik kon niet verder door de overvolle opslag.
En natuurlijk heb ik leuke ideeën betreft het WK en ben ik aan het Loomen, heel verslavend. Ik ga jullie veel laten zien.
En ik vroeg jullie zelfs een keer voor een perfecte Nude Lipstick… gevonden, 2 stuks bij de eerste poging. YAY!

Dus ik houd jullie op de hoogte. En Bianca: BEDANKT!

Dit was het voor nu even. Hopelijk hebben jullie begrip voor mijn vervelende situatie.

Liefs,
Michelle

Dus ja, ik ben heel erg blij dat die 2 updates vergeten kunnen worden en ik lekker door ga met waar ik was gebleven; bloggen!

Bianca BEDANKT!!!

Liefs,
Michelle

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12499669/?claim=6u3p5qcev9q”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Je mag het delen ❤Vind ik Lief