Vandaag kwam de Glossybox van September binnen, helaas heb ik die van Augustus nog steeds niet binnen, maar hier heb ik over gemaild met Glossybox en die komt eraan, dus unbox ik eerst “September Issue 2013” voor jullie. Er zitten deze maand heel veel leuke dingen bij en zelfs dingen waar ik van denk “Super, dat ga ik eens proberen”, dus ben jij benieuwd, waar ik zo benieuwd naar ben, waar ik wel en niet blij van wordt deze maand qua inhoud van de Glossybox? Kijk dan snel verder.

Het is alweer even geleden dat ik de Glossybox ontving. Maar wegens de diepe teleurstelling van WAAT? Heb ik maar weer mijn vertrouwde Glossybox genomen en nam ik de Beautybox omdat ik niet kon kiezen tussen beide.

Maar vandaag kreeg ik dus weer de Glossybox, altijd een feestje en ik was echt heel blij verrast. Dus kijk lekker mee naar de Unboxing.

25-09-2013 Unboxing Glossybox1Zoals we gewend zijn komt de box in een Glossybox-box met het Glossybox logo op de kartonnen box, adres erop. En het feestje kan beginnen. Bij opening kwam ik gelijk GlossyMag tegen met de grote letters: SEPTEMBER ISSUE. Ahh de September box dus.

En dan blader ik persoonlijk altijd even het boekje door om te kijken wat er allemaal in staat, doe jij dat ook? Hij ziet er echt heel erg goed uit namelijk.

25-09-2013 Unboxing Glossybox2In Glossy Mag kom je heel veel leuks tegen, dat is wel duidelijk.

25-09-2013 Unboxing GlossyboxEn dan zie je ook nog een prachtige box. Hij is wel lichtroze zoals we inmiddels van Glossybox gewend zijn, maar “de omslag” is werkelijk perfectie. Zo ontzettend mooi. Een kunstwerk, gemaakt door Cil Laurens en echt waar, mijn complimenten hiervoor. Dit is echt een goed begin.

25-09-2013 Unboxing Glossybox3Ze hebben echt alles erop aangepast, dat is echt duidelijk te zien. Zelfs het kaartje is perfect met deze prachtige tekening bewerkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn dit is wat er op het kaartje staat. Het is dus een Fashion / Beautybox geworden om jezelf lekker te verwennen nu we zo diep teleurgesteld zijn dat het weer koud wordt, de zon is verdwenen. Dat hebben we wel verdiend. Bedankt Glossybox, ik ga snel kijken wat er allemaal in de box zit. Hij voelt namelijk lekker zwaar aan en ik kan niet wachten.

25-09-2013 Unboxing Glossybox4En dat gewicht is niet voor niets. Kijk eens hoe lekker gevuld.

25-09-2013 Unboxing Glossybox5Het eerste product is een Elie Saab setje bestaande uit een Bodylotion en een eau de parfum proefje. Zelf vind ik hem erg lekker ruiken, ik denk wel dat je er van moet houden, van dit soort geurtjes. Voor mij is ie echt top. Heerlijk luchtje.

De parfum: voor 30 ml betaal je een adviesprijs van €50.85
De bodylotion: voor 200 ml betaal je €42.70

25-09-2013 Unboxing Glossybox7Permamed – Lubex anti-age.
Dit zijn producten voor de oudere huid die verzorgd wil worden. Een setje bestaande uit een serum, dag- en nachtcreme. En ja ik ben net jarig geweest, mijn 23e verjaardag alweer, time flies. En dit heb ik nog lang niet nodig.
Dit product is niet heel goedkoop, alhoewel ik hier natuurlijk geen ervaring mee heb qua prijs-kwaliteit verhouding, maar voor 50 ml betaal je €47.95

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen wimperkruller, van Emite make-up
Dit is uiteraard een full-size en kost €23,-

Ik heb zelf een wimperkruller in mijn visagiekoffer en zelf heb ik een wimperkruller in mijn “dagelijkse make-uptasje” dus deze bewaar ik.

25-09-2013 Unboxing Glossybox9Hier ben ik dus echt oprecht benieuwd naar. Een make-upremover pen. Holy Grail, perfect. Als dit werkt, ben ik echt heel enthousiast, dus dat ga ik uitproberen. Zeker weten zelfs.
Deze make-upremover pen is full-size en kost €4,- Het merk van deze pen is Océane.

En dan een product die we allemaal wel kennen, maar dit is weer een geweldige limited edition.

25-09-2013 Unboxing Glossybox6Nivea Soft – een lekkere hydraterende crème.
Full Fize is deze en kost €5.18

De verpakking vind ik echt heel erg leuk. Origineel!

Kortom, echt een hele leuke box, lekker gevuld.
Complimenten voor Glossybox deze maand. Ik kijk wel erg uit naar de Augustus box, want die heb ik nog niet ontvangen en dat vind ik dan wel weer een beetje jammer, maar hey het is wel leuk zo op deze manier.

Wat vind jij van deze box?

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief