Al eerder liet ik jullie de Glossybox – September Issue 2013 zien, maar gister kwam dan ook de Augustus box binnen. YES! Beter laat dan nooit dacht ik dan ook. Dus ik heb hem unboxt voor jullie dus kijk snel mee naar de Augustus box van Glossybox.

De Augustus box is lekker gevuld met 5 zomerse producten.

29-09-2013 Unboxing Glossybox Augustus1Het thema is namelijk Sunkissed!! Voor mij een beetje laat, maar hey, de box is er en het maakt mij daarom niet minder nieuwsgierig naar de inhoud van deze Glossybox. Dus ik maakte hem snel open om met jullie te delen. En wat mij direct opviel was de prachtige cover van de Glossymag. Dus die bladerde ik door en dat was veelbelovend. Als je hem zelf al hebt gelezen snap je dat wel.

29-09-2013 Unboxing Glossybox AugustusDe box was bij opening een beetje een bummer. Het strikje was los en het stickertje, wat normaal zo vast zit dat je soms het hele papiertje scheeurt, was los. Gewoon als in “al geopend”. Hmm jammer.

Maar het gaat mij om de inhoud.

Dit is het kaartje even close-up:

OLYMPUS DIGITAL CAMERATja, het is inmiddels herfst nu ik deze box krijg, dus het kaartje is niet heel erg van toepassing, dus wellicht zijn de producten meer van toepassing en geschikt?

29-09-2013 Unboxing Glossybox Augustus2Het eerste product:
Belle
Re-Vitalash Conditioning Gel
De adviesprijs hiervan is €9.50, dit is een fullsize product.
Dit is een gel voor je wimpers. Glossybox zegt daarover: “Een revolutionaire behandeling voor de wimpers om de groei van de wimpers te stimuleren. 1x per dag aanbrengen op een gereinigd oog”

Hier ben ik wel benieuwd naar, dit ga ik uitproberen. ‘s Nachts even een laagje erop.

29-09-2013 Unboxing Glossybox Augustus3Dit kan ik momenteel erg goed gebruiken met mijn herfstlippen die zo ontzettend droog zijn en scheuren. Brr.
Blistex lip massage
Een lekkere lippenbalsem, lekker hoor.
Fullsize €3,-

29-09-2013 Unboxing Glossybox Augustus7Snap je nu het “massage” woord voor deze lippenbalsem? Uit dat gaatje komt de balsem. Hij tintelt een beetje, voelt erg verfrissend en doet het echt heel goed, heb hem namelijk meteen uitgeprobeerd en dit wordt een favorietje.

29-09-2013 Unboxing Glossybox Augustus4En altijd handig: meeneem verpakking Prodent White Now tandpasta & Zendium mondwater. De handige “Smile Kit” van Prodent.
€1.29 per stuk.

29-09-2013 Unboxing Glossybox Augustus5En een verfrissende gezichtsspray.
Anatomicals Facial Spritz – Spray misty for me.

Fullsize kost deze verfrissende spray €8.30

Zelf heb ik dit nog nooit gebruikt, maar wellicht is het lekker om mee te nemen in mijn visagiekoffer om te gebruiken bij mijn modellen als zij snel zweet, wanneer we klaar zijn met de basis om dit even over haar gezicht te sprayen. Of gewoon voor mijzelf even een opfrissing.

29-09-2013 Unboxing Glossybox Augustus6En tot slot iets waar ik wel wat mee kan, deze gaat in mijn everyday make-upbag.
ModelCo Eyeshadow Duo Bronzed Goddess
Dit is een fullsize met een prijs van €22

(11 euro per oogschaduw, zou ik zelf nooit geven, mits het voor mijn opleiding is en ik het echt nodig zou hebben, dus dit is echt een leuk cadeautje van Glossybox).
Het zijn prachtige kleuren zo samen en helemaal mooi. Hier ben ik heel blij mee.

Eigenlijk ben ik overal wel blij mee. De tandpasta en mondwater heb ik op de badkamer gezet, zodat iedereen het kan proberen, maar verder ga ik alles wel gebruiken denk ik zo. Het zijn namelijk echt hele mooie producten en ben er echt heel erg nieuwsgierig naar en ga het dan zeker uitproberen.

x Michelle

 

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief