OLYMPUS DIGITAL CAMERAVandaag kwam de postbode aan de deur van POST NL, want die had voor mij een pakketje en dat pakketje is de Beautybox.

Natuurlijk wil ik dit graag samen met jullie unboxen. Een genot, elke maand weer. Maar het is 12 oktober, officieel krijgen we geen Beautybox op de 12e van de maand. Klopt. Je hebt goed opgelet, deze box is verlaat en de inhoud is dus niet de box van Oktober, maar van September.

Toch wilde ik het vandaag met jullie delen. Dus kijk gezellig mee naar de unboxing van de Beautybox – September 2013.

Zoals gewend is de doos aan de buitenkant wit met zwarte opdruk a’la Beautybox.

12-10-2013 Beautybox -september2Toen ik de box opende zag ik een groene envelop, hey hebben we tegenwoordig “het kaartje” in een envelop? Nee, dit voelde veel dikker aan dan ik gewend was. Rechts bovenin zie je “het kaartje” met daarop de beschrijving van de box. Maar de envelop links bovenin is iets heel anders.
Kijk maar:

12-10-2013 Beautybox -september1Aaahhh Sorry te laat. Met een code voor een kaart (deze heb ik afgeschermd) via Greetz. Super leuk, ga ik zeker gebruik van maken, ik heb hem in de box gedaan met de producten van deze maand zodat ik hem snel kan pakken.

YAY voor de gratis kaart bij Greetz.

12-10-2013 Beautybox -septemberOnderin de doos vond ik deze 2 kortingvouchers. Van Sunday’s (zonnebank) en LookX.
LookX is een make-upmerk die ook aan verzorgingslijnen doen. Dus eigenlijk kan je bij LookX voor alles terecht. Zelf ken ik het merk niet dus wellicht een mooie kans om eens te snuffelen in de shop online.

12-10-2013 Beautybox -september4Ook vond ik dit in de doos, deze lag letterlijk als cadeautje in de box. OMG “The O”. Ik zag hem laatst nog in een filmpje op Beautygloss. YAY! Ik ga zeker kijken of er een mooie, betaalbare set warmterollers te verkrijgen is.

Cloud Nine, ze deden er meer van in, super leuk, zo kun je er tenminste kennis mee maken. Het product dat ze erin deden is

12-10-2013 Beautybox -september6Cloud Nine – Magical Quick Dry Potion
Fullsize (50 ml) kost €7.50 Een mooie prijs vind ik zelf.

Maar wat is het nou eigenlijk?

Altijd al willen weten hoe de stijlvolle Londense dames hun haar zo prachtig gestyled krijgen? Niet door uren bij de kapper te zitten, maar door gebruik van de professionele-styling tools van Cloud Nine! De Magical Quick Dry Potion van Cloud Nine is een lichtgewicht, bi-fase formule die de droogtijd tijdens het föhnen vermindert met gemiddeld 50%. Het stylingsproduct biedt eveneens superieure conditioning en effectieve bescherming tegen UV straling en hitte van bijvoorbeeld föhns en straighteners.

Dat klinkt echt geweldig goed. Ik stijl mijn lok altijd en wellicht is dit een fijn product om daarbij te gebruiken. Normaal gebruik ik geen hittebescherming, omdat ik bang ben dat het snel vet wordt (mijn haar) en dit wil ik wel eens proberen.

12-10-2013 Beautybox -september5Ook dit zat in de box, een hydraterende anti-aging creme (5-in-1) van ROC.
De ROC – Multi Correxion day/night cream.
Dit is een probeerverpakking van 15 ml, een grote van 50 ml kost €33.50

De laatste zin op het kaartje met de producten staat: “Voor de vrouw die op zoek is naar een totaaloplossing!” oke.

ROC staat erg goed bekend, dus wellicht een goed product.

12-10-2013 Beautybox -september7Als ik op het kaartje kijk schrik ik, dit product staat totaal niet op mijn lijstje. Dit product heb ik gekregen, dus ik moet het maar weggeven of verkopen, het is voor diabetici en dat heb ik (thank god for that) niet, dus weet niet wat ik ermee moet.

Pedosan klinische creme voor diabetici it is. Dank Beautybox, ik had liever “ARGANIC – Cosmetische Arganolie” gehad 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit stond wel op het lijstje.

ALEPPO – Olijfzeep met 15% laurierolie voor huid en haar.
Dit zeepje kost €3.95 voor 160 gram. Die kan ik dus mooi gaan gebruiken om mijn handen mee te wassen. Voor mijn lichaam geef ik de voorkeur aan douchegel/ creme.

12-10-2013 Beautybox -september8En tot slot deze LookX eyeliner.

Een basic zwarte eyeliner met een stift, goed gepigmenteerd, niks mis mee. Gewoon oke.
De prijs vind ik wat minder, €17.35 is wat ik zelf niet zou geven voor een niet-waterproof eyeliner.

Kortom, er zijn echt wel wat producten in de box die ik erg leuk vind.
De Magical Quick Dry Potion, de kortingsbon van Cloud Nine, die vind ik vooral de moeite waard.
Wellicht gebruik ik de rest niet, misschien de eyeliner. Ik kijk wel even.

Ik vind wel dat ze er wel werk van hebben gemaakt, dus niks van te zeggen. Jammer vind ik wel: Hij was te laat, er ontbreekt een product waar ik iets voor terugkrijg wat ik niet gebruiken kan. Tja, mixing feelings zeg maar.

Ik vraag me af wat jullie er van vinden.

[polldaddy poll=7470925]

Dit was “Unbox Beautybox van September 2013”.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief