Voor een tijdje terug kreeg ik een mailtje van uMUSTHAVE en het mailtje klonk zo:

Wij zijn een nieuw startend snel groeiend bedrijf genaamd UMustHave.
Een webshop die voornamelijk fashion sieraden verkoopt. We zijn op je blog terecht gekomen en zien wel een samenwerking met jou zitten. Er zijn 2 mogelijkheden, óf een winactie waar 1 a 2 sieraden te winnen zijn door je lezers óf we sturen jou een aantal sieraden gratis op waar jij dan een blog(video) over maakt. Wat er nog tegenover staat is dat we je weblog promoten op onze website onder het kopje ” bloggers over ons”. Hopelijk zie je eensamenwerking zitten en we horen snel van je !

Met vriendelijke groet,

UMustHave.

Ik dacht hey leuk!
Ik ga jullie vandaag iets meer vertellen over de webshop met allemaal verschillende hebbedingetjes zoals sieraden, telefoonhoesjes en accessoires, haar spulletjes en nog veel meer. Dus ben jij ondanks ons vreselijk andere uiterlijk, die door elkaar is gehaald toch benieuwd naar uMUSTHAVE? Klik dan verder.

Zoals ik al zei heeft uMUSTHAVE heel veel. Even opsommend zijn dat de volgende dingen die ze verkopen in hun webshop:

  • Armbanden
  • Kettingen
  • Oorbellen
  • Ringen
  • Horloges
  • Beauty en nagel spulletjes
  • Haaraccessoires
  • Telefoonaccessoires
  • Cadeaubonnen en leuke verrassingspakketten.

En een winactie is het misschien nog wat te vroeg voor, MiKa Beautyblog is er sinds april van dit jaar en als mijn blog wat gegroeid is zal ik zeker een keer een winactie houden.

Voor nu verder over de spullen van uMUSTHAVE.

Ze hebben echt heel veel leuke spullen voor kleine prijsjes, zo betaal je voor een armband niet meer dan €20,- maar dan heb je wel gelijk dit soort setjes:

uMUSTHAVEDus dan heb je ook wel echt wat, voor een budgetproof prijs.

Dit geldt ook voor de kettingen.
Die zijn namelijk allemaal maar €6.99 of €8.99 en dat is wel heel budgetproof.

En ik moet zeggen, ze zijn heel leuk!

uMUSTHAVE (2)Kijk eens via deze link (klik) om de foto’s nog beter te zien.

En wat is nu een setje armbanden en een leuke ketting zonder oorbellen?
Ze hebben bij uMUSTHAVE 13 verschillende oorbellen in de prijsrange van €3.99 tot €14.95

OorbellenSorry, op de onderste rij zijn de prijzen weg gevallen, maar geen probleem, die vind je terug op de website van uMUSTHAVE.

Ze hebben ook nog heel leuke ringen.

RingenErg leuke ringen. Van basic tot lekker uitpakken en niet duurder dan €29.95 dus prima betaalbaar.

Kijk maar eens onder het kopje ringen!

Wat ik er ook erg leuk uit vind zien zijn de horloges in allerlei kleurtjes.

HorlogesAlle horloges zijn erg betaalbaar met bedragen van €13.50 en €14.95 maar ook een iets goedkopere van €12.50.
Je zou ze echt eens moeten dichtbij, via de site, ze zijn de moeite waard.

En het zal jullie niet verbazen dat ik erg benieuwd ben wat ze verkopen aan beautystuff. Ik doe niet voor niets een visagie opleiding. Ook ben ik erg blij als mijn nagels mooi zijn, maar dat is een behoorlijke opgave en daarvoor gebruik ik dan ook graag SensatioNail. Dus laten we snel kijken naar het beautyassortiment van uMUSTHAVE.

Beauty en nagels3 beauty/nagel accessoires/ hebbedingetjes. Nail-art tape, een Beautyblender dupe en een gezichts epileerder.

Goed. Wat hebben ze nog meer?

haarDeze leuke haaraccessoires. De haarband vind ik zooo leuk (sorry voor zoveel ooo’s, maar hij is echt super mooi)!!!

Ook hebben ze bij uMUSTHAVE hele leuke telefoonaccessoires.

TelefoonaccessoiresLekker budget tussen de €2.99 en de €7.99, geeft je lekker de mogelijkheid om vaker te wisselen. Heerlijk.

Kun je nou niet kiezen tussen al deze leuke spullen? Goed, kies dan voor een leuke verrassingsbox en laat je heerlijk verrassen. Je hebt al verrassingsboxen voor €10,- maar wil je jezelf lekker verwennen, kies dan voor de  €25,- verrassingsbox.

Vind je het inmiddels zo leuk om hier te shoppen dat je je vriendin er ook mee wilt besmetten? Geef haar dan een cadeaubon. Geen groot budget? Geen probleem, want ook bij de cadeaubonnen geldt: ze zijn er al vanaf €10,- maar wil je echt een groot cadeau geven, in de vorm van een cadeaubon? De hoogste prijs is €50,-.

Heb je nog vragen? Je kan ze bereiken via Facebook of je kan mailen naar info@umusthave.nl

kortom, check www.umusthave.nl voor de leukste kettingen, oorbellen, horloges, armbanden, telefoon-, haar- en beautyaccessoires.

uMusthave logoLaten jullie mij weten of jullie de webshop al kennen, of jullie er ervaring mee hebben, of misschien wil je iets gaan kopen in de webshop na aanleiding van mijn blogpost? Laat ook gezellig weten wat je wilt kopen.

x Michelle