Goedemiddag deze zondagmiddag 😜

Lekker flauw begin van een toch best wel serieus artikel over ultieme toekomstdromen! Want iedereen heeft dromen, maar durf je het ook zwart op wit te zetten en te geloven dat het daarom ooit zal gebeuren? Dat is in ieder geval wel wat ik ga doen vandaag.

Ultieme toekomstdromen klinkt als dromen die wellicht te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Ultieme toekomstdromen zijn niks meer of minder dan dromen waarvan je gewoon kei hard wilt dat ze gaan gebeuren! Vandaag wil ik een klein stukje van mijn ultieme toekomstdromen delen. Doe jij dat ook met mij dan? In de reacties hieronder!

Ultieme toekomstdromenMijn ultieme toekomstdromen:

Sowieso bovenaan hoort dat ik heel graag een partner wil hebben. Een lieve man die mij respecteert om wie ik ben en niet alleen mijn gebreken zal zien, maar die “gebreken” juist zal omarmen en mij helpen om geen last te ervaren van mijn beperkingen in het leven. Dat hij mij ziet om wie ik ben en niet wie ik ben door mijn beperking. Dat gevoel hebben van iemand naast je hebben staan in goede en in slechte tijden, in ziekte en gezondheid en ik voor- en tegenspoed. Het lijkt allemaal een beetje langs mij op te gaan dat liefdesleven, maar omdat ik dus altijd al vrijgezel ben is het een soort van toekomstdroom geworden. En toeval of niet is dat ik afgelopen nacht 22 op 23 juli ook echt heb gedroomd dat ik ging trouwen. Waar dat vandaan kwam weet ik niet, maar waarschijnlijk uit dit: mijn ultieme toekomstdromen lijstje. Die ik gewoon vandaag aan het typen ben, voordat hij online komt. Dus uit de vrije hand typen, recht uit het hart en online zetten.

screenshot_2016-05-01-19-26-21-pngMaar ik heb nog meer dromen. En die hoort zeker op de 2e plaats! Mijn blog, daar waar jij nu bent. Blogging MiKa. Voor mijn blog heb ik ook een droom! Namelijk 20.000 bezoekers! Dat klinkt weinig bij blogs als Beautylab, Beautygloss, Cynthia.nl, etc. maar voor mij is het extreem veel! Ik heb nu, als ik veel bezoekers heb 4000 bezoekers! Dus er is nog een lange weg te gaan! En dat geldt ook voor social media! Ik zou ook daar graag naar de hoge getallen gaan. En daarmee ook mooie samenwerkingen! Die koppel ik er gewoon aan vast, want dat staat toch allemaal met elkaar in verbinding. Van het een komt het ander.

Monday Quote 17-07-2017En dan iets waar ik al, ik denk wel mijn halve leven mee vecht: mijn gewicht. Het is misschien een beetje stom, maar mijn droom is om ooit te kunnen zeggen: “Ik had voor jaren terug zwaar obesitas, dit had ook te maken met mijn beperking, maar ik ben in de jaren zo veranderd dat ik niet begrijp hoe het kan, maar ik ben van de obesitas af!” En nu ga ik hier geen uitgebreide cijfers geven, maar het zou geweldig zijn als ik toch kan zeggen, ooit, dat die obesitas weg is. Ik ben namelijk erg onzeker over mijzelf en mijn lichaam dus ook, maar juist daarom zou ik het willen. Alleen een maagband ofzo lijkt mij echt heel eng. Ik ken iemand die heeft jaren later nog heel veel lichamelijke problemen na die maagband. Ja ze ziet er ge-wel-dig uit met maatje 38 denk ik, maar al die problemen die je dan ervoor terug krijgt? Dat lijkt mij echt verschrikkelijk.

vriendschapskaartje-gedicht-wwEn voor wie thee drinkt weet dat bij Pickwick altijd vragen op de theezakjes staan. En daar stond een keer een vraag op waar ik best snel antwoord op wist. “Welke gebeurtenis zou je heel graag willen meemaken?” En dat is heel simpel, voor mij althans, want ik weet wel wat ik graag mee zou willen maken. 1: Dat ik nog steeds vriendinnen ben met mijn beste vriendin Ingrid op het moment dat zij zou gaan trouwen! Wat is dat trouwens, ik en trouwen?! En 2. Dat ik een kindje mag krijgen. Natuurlijke weg of op een andere manier, dat maakt mij niet uit. Het lijkt mij zo bijzonder. Dus van die gebeurtenissen zou ik graag getuige willen zijn!

img_9240Verder wil ik eraan toevoegen dat dit mijn ultieme toekomstdromen zijn die een perfecte basis zullen vormen voor mooie dingen die dan ook vanzelf zullen volgen. Van het een komt het ander. Daar ben ik toch wel van overtuigd! En ik hoop dat het lot mij dat mooie leven gunt waar ik zo van droom (letterlijk dus blijkbaar!).

Wat zijn jouw ultieme toekomstdromen?

Deel je dromen met mij en mijn lezers! Als je dat wilt tenminste. Vind je dat te persoonlijk of doe je dat liever niet? Dan mag je ook alleen op mijn dromen reageren natuurlijk.

Benieuwd hoe jij erover denkt: ultieme toekomstdromen. Voel je er iets voor of vind je het onzin?

Liefs, Michelle