Je denkt misschien: “Michelle, alweer een video? Ga je alleen nog maar video’s maken?” Nee hoor, maar ik wilde dit graag toch eens vaker doen en ik heb mijn kans schoon gegrepen om een aantal filmpjes te maken voor jullie. Hierna komt er namelijk nog een. Ja ja, jullie kunnen nog een filmpje verwachten. Maar vandaag dus een Tutorial: Budget ooglook {video} met MAX Make-up, die je dus kent van de Action. Ik ga voor een mooie, simpele everyday ooglook, maar wel met een winged eyeliner.
Kijk je mee?

En omdat ik een mooie everyday ooglook wilde maken met super budget oogschaduw ben ik dus gegaan voor MAX Make-up, die je koopt bij de action. Verder gebruik ik mijn everyday producten: Catrice liquid eyeliner (waterproof) en L’Oréal Double Extension mascara. De oogschaduwbasis die ik gebruik is zelfs budget: Catrice!
Dus ik zou zeggen, kijk je mee?

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en hebben jullie er ook nog wat aan.
Deze Tutorial: Budget ooglook {video} is voor iedereen geschikt, behalve als jij een donkere huid hebt. Dan adviseer ik je om jouw neutrale palette te pakken voor je everyday look. Jij hebt namelijk net even wat intensere kleuren nodig, omdat je het anders niet zou kunnen zien wat uiteraard niet de bedoeling is en zonde van je tijd.
MAX Make-up is niet duurder dan een euro, dus als je een donkere huid hebt kun je beter kiezen voor een van de andere oogschaduws die zij verkopen met wat fellere kleurtjes. Denk aan donkerblauw, koningsblauw, paars, roze, goud en zilver bijvoorbeeld. Die zouden jou heel mooi staan bij je diep donkere ogen en donkere huid.

Gelijk even een vraag:
Ben jij of ken jij iemand met een donkere huid en ben jij goed met make-up? Stuur mij dan een mailtje, dan kunnen we samenwerken. Lijkt mij echt geweldig.

En nogmaals, hopelijk had iedereen iets aan deze tutorial.
En vonden jullie het leuk, want dat is ook heel erg belangrijk.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief