Oh wat is het toch een lekker weer mensen. Jammer dat het nog zo koud is, maar verder: Afgelopen weekend (13 maart) heb ik gewoon buiten gezeten! Halleluja. We hebben ook onze tuinset weer onder de overkapping uit getrokken en violen gekocht. Kortom: laat het voorjaar maar beginnen hoor. En daarom vandaag wat tuin inspiratie voor de mensen die een balkon hebben. Dat is best lastig, want je hebt niet echt privé en het is allemaal gewoon best wel klein en daarom is het niet altijd even gemakkelijk om geschikte spulletjes te vinden. Maar in samenwerking met balkonafscheiding.nl wil ik jullie toch even laten weten dat het niet moeilijk hoeft te zijn.

Kijk je mee naar Tuin inspiratie ❤ Balkon gerelateerd?

Balkonafscheiding heeft gevraagd hun webshop te bekijken en met de vraag of jullie (mijn lezers) er misschien iets aan zouden hebben, en mijn mening is dat iedereen hier wat aan heeft, maar vooral de mensen met een balkon.

Want zoals ik al zei: het heerlijke weer komt eraan, de zon laat zich lekker veel zien en een beetje inspiratie kan nooit kwaad.

Ik neem je even mee in wat stijlen.

Vrolijk gekleurd

14-03-2016 Tuin inspiratie ❤ Balkon

 

Super leuk! Je kan je lievelingskleur kiezen en je bloemen hier aan hangen en dan in een mooie complimenterende kleur of juist in dezelfde kleur voor wat meer harmonie op je balkon. Of je kan zoals op de eerste 2 foto’s voor bloemen patroon gaan; vrolijkheid gegarandeerd.

Gewoon lekker natuurlijk groen

14-03-2016 Tuin inspiratie ❤ Balkon1

Dit maakt je balkon dus in 1 klap groen en kan je zelf jouw lievelingsbloemen erbij combineren, want het matcht toch wel.

Vind je dat nu allemaal niet zo heel mooi of heb je liever iets moderns, dan heb ik goed nieuws:

Je kan ook kiezen voor bamboe of hout! Niet echt natuurlijk, maar van die prachtige doeken zoals hierboven.

14-03-2016 Tuin inspiratie ❤ Balkon kopie

Er zijn diverse soorten om uit te kiezen en dat vind ik leuk, maar aan alleen dit soort foto’s heb je niets toch? Want hoe kan dat er dan uitzien? Nou op deze manier:

bamboo hout

Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

klein stukje doek - boomstammen

Ik vind het echt heel erg leuk eruit zien.

Prijzen:

Vanaf €19,95 heb je basic wit
Vanaf €35,00 heb je die bamboe op de eerste foto

Ik vind het mooie prijzen. Betaalbaar en het blijft altijd mooi omdat het vinyl is.

Informatie:

Al onze balkondoeken worden gemaakt van sterk vinyl en zijn daardoor erg flexibel. Langs de randen zijn de doeken voorzien van metalen ogen zodat u het gemakkelijk aan uw balkon kunt bevestigen. De balkonzijlen worden geleverd met klittenband en zijn daardoor geschikt voor ieder open hekwerk. De balkondoeken zijn niet alleen geschikt voor het afschermen van je balkon, maar u kunt ze ook ter decoratie ophangen of gebruiken als zonnescherm of windscherm. Daarnaast worden onze doeken ook gebruikt om balkons af te schermen zodat katten niet kunnen ontsnappen of naar buren glippen.
Als de afmetingen van uw balkon er niet tussen staan kunnen wij deze kosteloos voor u op maat maken.

Onze balkonschermen kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden geprint. Kiest u voor een enkelzijdige print, dan is de achterkant egaal wit.

Bij balkonafscheiding.nl geldt voor de producten een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. Mocht u binnen deze 14 dagen besluiten dat u om welke reden dan ook toch niet tevreden bent over het product, dan kunt u het product terug sturen.

PRODUCTEN TERUG STUREN is mogelijk! 

Ik vind het echt een leuk product. Ze hebben bij Balkonafscheiding ook leuke balkonmeubels zoals krukjes en stoeltjes. En die zijn ook zeker de moeite waard om even te bekijken.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie de website hebben bekeken of misschien al iets hebben besteld naar aanleiding van dit artikel. Als je nog niets hebt besteld is dat mooi, want er is mij ingefluisterd dat er binnenkort een winactie aankomt! YAY! Dat noem ik nog eens goed nieuws.

En houd mijn blog in de gaten, want ik ga je nog meer tuininspiratie geven. Wat vonden jullie van mijn Tuin inspiratie ❤ Balkon geïnspireerde producten?

Laat een comment achter.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief