Wie aan de zomer denkt, denkt al snel aan zon – zee – strand – lekkere koude drankjes – frisse salades! Heerlijke warme temperaturen en lekkere zomerkleding. Het mag zo onderhand tijd worden zeg, maar het is nog niet zover en daarom wil ik je inspireren. Samen met Tropilex. Tropilex heeft mij benaderd om hun webshop te bekijken en dat heb ik dan ook gedaan. De zomer vliegt direct naar je hoofd zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Ik ga je meenemen in de collectie van Tropilex ❤ hangmat / hangstoel en je inspireren.

Tropilex ❤ hangmat / hangstoel
Wat zou jij kiezen? Een hangmat zoals deze:

 

 

barbuda_ocean image_2046 image_2064 image_2069 image_2088 image_2222

Of heb je liever een hangstoel

tropical_lounge_natura_hacc115 tropical_lounger_lychee tropical_lounger_ocean_bis tropical_lounger_sunny

Ik vind ze er zo leuk uitzien dat het mij echt doet denken aan strakblauwe zee, witte stranden, palmbomen, koele drankjes. Alles! Het hele plaatje zoals dit hier:
beach-1044369_1280

Hoe heerlijk. Dit kan jij gewoon thuis, in jouw eigen tuin of op jouw balkon nabootsen.
Maar dit is ook erg leuk voor op je slaapkamer of in je woonkamer?!

Maar nog even over Tropilex.

Wist je dat Tropilex de samenstelling is van “Tropisch” en “Relaxen”?

Tropisch relaxen in een hangmat dus!

En daarom heb ik je dus die heerlijke foto’s gegeven. Het klopt echt dus met het tropisch relaxen.
En waarom ik Tropilex goed bezig vind:

Tropilex hangmatten en hangstoelen zijn een waargenot wanneer je lekker tot rust wilt komen in een duurzame hangmat of hangstoel!

Maar het beste komt nog;

Duurzame hangmatten en hangstoelen

De hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat of hangstoel is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangstoel.

Om de katoenplanten te laten groeien worden er namelijk veel pesticiden gebruik. Iets wat schadelijk kan zijn voor onze prachtige wereld. Door toch nog een gedeelte katoen te gebruiken zijn de producten net zo fijn als een 100% katoenen versie.

En dan nog wat andere feitjes waar ik je op wil attenderen:

Meer stof per hangmat dus extra stevig

TropliexDe Tropilex hangmatten wegen zwaarder dan de hangmatten van La Siësta of Amazonas. Het extra gewicht komt doordat Tropilex de stof iets dikker weeft. Hierdoor is de hangmat ook steviger!

Extra voordeel door groot in te kopen!

Door scherp, en in grote hoeveelheiden, in te kopen kan HangmatGigant elke hangmat en hangstoel van Tropilex zo’n € 10,- goedkoper aanbieden dan de hangmatten en hangstoelen van o.a. Amazonas en/of La Siësta. Dit scheelt al snel 15%!
beach-658072_1280

Kortom. Zoveel voordelen aan de Tropilex ❤ hangmat / hangstoel dat ik dit er gewoon heel erg goed uit vind zien. En nee, ik wordt hier niet voor betaald, ik vind het er gewoon echt heel goed uit zien.

Wat mij namelijk meteen opvalt is dat de kleuren zo ontzettend vrolijk zijn, dat er zoveel keus is en dat ze duurzaam te werk gaan, dat vind ik dus meer dan goed. Zeker in de tijd waarin mensen meer gaan opletten met producten die duurzaam en soms zelfs “vegan” zijn. Duurzaam is dus helemaal goed.

De mooiste vind ik:

tropical_lounge_natura_hacc115 image_2222

En de tofste kleuren vind ik bij:

image_2064 tropical_lounger_lychee

Wel heel erg tof hoor.

De prijzen liggen tussen de €54,95 en de €69,95

Kopen doe je ze in deze webshop (klik)

Ik ben benieuwd of jullie dit leuk vinden en of ze het bijvoorbeeld ook zou willen hebben (als in gratis – iets met winactie die ik misschien wel kan regelen!)? Ik lees je reactie graag terug hieronder bij de comments.

Liefs,
Michelle