Jullie weten allemaal dat ik helemaal enthousiast was over de bad & douche producten van Treacle Moon? De geuren vind ik zo ontzettend lekker, de flacons hebben 500ml inhoud voor maar €4,95. Kortom, ik ben om wat betreft de doucheproducten van Treacle Moon. Maar ik kreeg via Cosmetitext PR ook nog een heerlijke hand & body lotion. Kijk je mee wat ik daarvan vind?

thumb_P5210050_1024
Treacle Moon hand & body lotion – The Raspberry Kiss
Daar ga ik je vandaag namelijk even wat meer over vertellen. Deze handcrème (soms zelfs voetcrème voor mij haha) heb ik nu een keer of 3 gebruikt, nee ik denk zelfs 4x. Whatever. Maakt niet uit. To the point gaat het erom dat ik je ga vertellen wat ik ervan vind.

Allereerst:
De prijs is super goedkoop van zo’n klein schattig exemplaar van 60ml kost maar één Euro. Hallo… perfect lijkt mij.
Hij ziet er onwijs schattig uit met dat roze kleurtje, dat komt door de geur; De geur is overigens super lekker, maar vooral mierzoet. Ik vind dit persoonlijk super lekker, en dan het liefst als ik al op bed lig, nog even lekker mijn handen, en zoals ik al zei soms ook mijn voeten. Het geurtje is zelfs wel ontspannend (ik bedoel dus dat ik ervan geniet als een geurtje zo lekker ruikt), dus ja echt de geur is geslaagd.
What you see is what you get: een heerlijk mierzoette hand & body lotion.

thumb_P5210051_1024
Je kan deze Treacle Moon hand & body lotion gewoon kopen bij de Albert Heijn. Dit vind ik overigens echt een super pluspunt. Makkelijk verkrijgbaar en super betaalbaar voor echt goed spul.

thumb_P5210052_1024
Dit zijn overigens de ingrediënten.
Water, druivenolie, een “bijna goed gekeurd” soort alcohol (het blijft alcohol, maar het wordt sowieso ook veel gebruikt bij Lush bijvoorbeeld), Glyceryl stearaat is een emulgator en emulsie stabiliserend ingrediënt. Dat klinkt mij redelijk goed in de oren ondanks dat ik er geen verstand van heb., er zit ook Shea Boter in (altijd goed), Phenoxyethanol – schijnt een waardige opvolger te zijn van parabenen – het product dat vooral afgezworen wordt door vele, waardoor er vaak op verpakkingen staat: “Parabenen vrij”. Verder vind je in de handcrème: Caprylic/ Capric Tryglyceride Het wordt beschouwd als een uitstekende verzachtende en huidherstellende ingrediënt in cosmetica vanwege zijn combinatie van vetzuren die de huid kunnen gebruiken om het oppervlak te repareren en te weerstaan vochtverlies. Dat klinkt dus ook heel goed. Er zit ook een beetje parfum in. Etc etc. Alles wat hierna komt staat best ver onderaan de lijst, wat betekent dat dit producten zijn die “altijd” in een handcrème/ bodylotion zitten. Producten onderaan de ingrediënten lijst zijn niet heel erg schadelijk of vervelend. Hoe verder onderaan, hoe beter het is dat ze daar staan.
Voorbeeld: Vind jij het vreselijk als jouw shampoo of douchegel SLS, SLES bevat.. kijk eens waar ze staan op de ingrediëntenlijst. Staan ze als 2e of 3e op de lijst, dan weet je dat het er heel veel in zit. Staat het ergens onderaan de lijst, dan zit het erin, maar heeft het geen schadelijke of vervelende toepassing.
Dat was dus even een tip en kleine opsomming van de belangrijkste ingrediënten. Ik heb er overigens geen verstand van en zoek het op, op het internet.

thumb_P5210054_1024thumb_P5210053_1024
Het pompje! Eindelijk een pompje waar ik blij van wordt.
Ik had een LUSH handcrème, maar die zat in een pot en ik vind dat echt maar helemaal niks. Onhygiënisch en je product gaan veel sneller over de datum etc. Niet heel gunstig.
Van dit pompje wordt ik dus heel blij, ik vind dat echt een voordeel.

thumb_P5210055_1024
Hier zie je het roze dotje, dat is de handcrème.
Hij lijkt heel dik, maar eigenlijk is hij precies goed. Echt een fijne, goed uitsmeerbare handcrème.
Voor mijn voeten gebruik ik een stuk of 5 pompjes en voor mijn handen ongeveer 2 per hand. Ik vind dat overigens niet veel, maar even voor jouw informatie; Dan smeert hij het beste uit.

De handcrème trekt echt heel snel in, ruikt zoals ik al zei ontzettend lekker zoet. Hij is ook goed betaalbaar, en makkelijk verkrijgbaar. Like!

Tot nu toe dus alleen nog maar positief kunnen zijn over deze handcrème en kan mij echt even geen negatieve dingen bedenken. Hij is echt super fijn.
En ik ben dan ook wel benieuwd wat jullie ervan vinden, of jullie deze Treacle Moon hand & body lotion ook zouden kopen en wat jullie gedachtes zijn hierover. Laat maar weten in de reacties.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief