Vandaag heb ik 3 heerlijke producten voor jullie, en die heten Treacle Moon! Ik ben serieus verliefd.
Deze producten kreeg ik ter review via CosmetiText PR Bureau. En vandaag neem ik de bad & douche producten met jullie door.
Houd je portemonnee maar bij de hand trouwens. Dit wil je hebben.
Wil je eerst informatie voor je verder klikt? Dit is in het kort het Treacle Moon team.
Treacle Moon:
Even wat meer over het merk;

Treacle Moon is simpelweg “yummy”… Wat kunnen we anders zeggen… Heerlijke geuren, prachtige formules die je huid zijdezacht doen aanvoelen en dat allemaal in aantrekkelijke verpakkingen die je met trots in je badkamer kunt zetten. We laten je graag kennismaken met twee belangrijke personen die verantwoordelijk zijn voor dit succesverhaal… Charles Henry Nelson, de tuinkabouter die we raadplegen voor advies op het gebied van creatie en design… zijn lila en geel gebreide sokken zijn apart, maar noodzakelijk… én Matilda Fizzbucket, onze bruisende chemicus met een kat met turquoise snorharen.. En dan zijn er nog Sarah, Dunc, Penny en Clare, die achter de schermen alle andere dingen doen.

Alleen dit stukje al, hoe ze zichzelf voorstellen is gewoonweg geweldig.
Voor nog meer informatie klik je verder! Ik neem het even onder de loep. Ook qua dierproefvrij merk…->

Wie ze zijn;

Treacle Moon is één van de merken van een leuk bedrijf genaamd Blue Orange. Het team is vrij klein, maar de ervaring die zij bezit op het gebied van schoonheid is juist enorm… We hebben merken gecreëerd en verder ontwikkeld, zoals The Sanctuary, Nicky Clarke, Umberto Giannini, Elle Macpherson en Normandie, dus dat moet je het vertrouwen geven dat we onze gekke chemicus echt niet zomaar wat ingrediënten laten mixen in haar tuinhuisje.

Als ik dit lees vertrouw ik er wel op dat het allemaal heel goed gebeurt. Kleine bedrijfjes die zich focussen op alleen het beste voor je huid. Daar wordt ik heel enthousiast van. Ik vind het belangrijk dat er niet zomaar iets gebeurt met producten. Soms schrik je namelijk echt van merken waarvan je juist denkt dat ze het gewoon goed doen en dan blijkt dat ze allemaal rare dingen uitspoken of wat dan ook. We weten het inmiddels allemaal: Er zijn zoveel mensen die opeens merken gaan natrekken om te bepalen of ze het willen gebruiken.
Later in dit artikel zal ik hier nog even op terug komen.
Maar hoor jij bij de mensen die bedrijven niet vertrouwen omdat ze niet alleen gekke praktijken uitvoeren, maar ook nog eens testen op dieren: Treacle Moon is dierproefvrij;

Wij hebben onze producten nog nooit getest op dieren en zullen dit ook in de toekomst nooit doen. Onze formules bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn geschikt voor vegetariërs.

Dus dat vind ik al wel echt een heel goed begin. Go Treacle Moon.

En nog een pluspunt: Je koopt het gewoon samen met je (maandelijkse/wekelijkse?) boodschappen bij de Albert Heijn. Perfect.

Tot nu toe dus alleen maar pluspunten. Gaan we zo door? Lekkere positieve flow op deze maandag 1 juni 2015?

thumb_P5210041_1024
Dit is het pakketje dat ik binnen kreeg van CosmetiText. Wat een leuke kleurtjes.
Ik neem de bad & douche producten met je door voor nu.

thumb_P5210043_1024
Als eerste de Warm Apple Pie Hugs.
Een heerlijk warme appel geur (what about d0h). Echt een geur waar je helemaal bij wegzwijmelt.
Je ruikt echt een duidelijke appelgeur, waar ik normaal echt niet van houd, maar door het warme ondertoontje wat deze douchegel heeft vind ik hem zo onwijs lekker. En ik weet wel dat het naar warme appeltaart moet ruiken, maar ik vind hem meer een mix van vanille, appel en het heeft een soort van honingachtig iets. Die heb ik ook, laat ik je zo zien, en ik vind ze toch wat van elkaar weg hebben. Het warme en de zachte ontspannende werking die het heeft.

thumb_P5210044_1024
Een warme, zoete geur. Een zoete appel met een warme ondertoon. Zal ik het daar maar op houden?! hihi. Geuren beschrijven is heel moeilijk hoor.
Maar hij is heerlijk en kost maar €4,95 voor 500ml bij AH.

thumb_P5210045_1024
Ook kreeg ik zo’n lekkere mega verpakking douchegel in de geur The Honeycomb Secret.
En ik beloof je dat deze net zo lekker is als de vorige “Warm Apple Pie Hugs” versie. Alleen is deze net wat minder zwaar. Een zachte, warme honinggeur. Wel behoorlijk aanwezig, maar niet zo super zwaar dan je ruikt bij Warm Apple Pie Hugs. Deze is net wat zachter, maar nog steeds erg lekkere geur en hoeft zeer zeker niet onder te doen aan de andere.

thumb_P5210046_1024
Ik vind het een hele warme, zachte honinggeur waar je blij van wordt. Hij is wel wat subtieler dan Warm Apple Pie Hugs, maar The Honeycomb Secret is ook wel echt een aanrader. Kost ook €4,95 voor 500ml bij Appie.
Heerlijk!

thumb_P5210047_1024
En dan de laatste douchegel.
One Ginger Morning!
Een heerlijk frisse geur die ik graag in de ochtend gebruik. Je wordt er lekker wakker van (denk ik, want ik wordt sowieso als ik in de ochtend douche wel lekker wakker, dus of ze douchegel meehelpt geen idee) en omdat hij zo lekker fris ruikt voel je je ook lekker opgefrist. Echt heel erg lekker.
thumb_P5210048_1024
Deze is echt ontzettend fris en niet zoet. Ik zou zweren dat ik lemon erin ruik, maar dat is denk ik dan toch de “ginger”.
thumb_P5210049_1024
Dit zijn de ingrediënten van de One Ginger Morning.
Van de andere douchegels heb ik dit niet gefotografeerd, omdat ik er blindelings vanuit ben gegaan dat dit wel ongeveer gelijk zal liggen.
Maar dit kleine schatje is dus eigenlijk voor op vakantie. Die is trouwens heel erg goedkoop (maar €0,99) dus je kan hier ook wel wat van inslaan, maar ik vind het fijner om dan grote verpakkingen te hebben voor €4,95.

thumb_P5210041_1024Van deze 3 varianten vind ik ze eigenlijk allemaal heel erg lekker, maar laat je me nu echt kiezen dan ga ik voor de versie: “The Honeycomb Secret”. Waarom? Deze is voor iedereen heel geschikt. De geur is namelijk een fijne zachte geur die niet te overheersend is. Kan altijd, of je nu liever in de ochtend fris start of voor het naar bed gaan even wilt douchen. Maar wil je echt even wegzwijmelen dan neem je Warm Apple Pie Hugs. En voor een frisse ochtend kies je One Ginger Morning.

thumb_P5210055_1024
Hier zie je ze nog eens op mijn hand (tel de roze nog niet mee, die komt morgen online). Lekkere crème douche. Love it.
Treacle Moon bad & douche is zeker een aanrader.

Welke heeft jouw voorkeur? En ga je puur op de naam af, of op wat ik heb verteld?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief