Treacle Moon is een van mijn favorieten merken geworden sinds de eerste keer dat ik het gebruikte onder de douche nadat ik het ontving van Cosmetitext PR bureau! En daarom was ik zo enthousiast over deze nieuwe variant; Treacle Moon ❤ Cocoa heaven werd naar mij opgestuurd en ik heb hem nu 2x gebruikt en eerlijk gezegd zou ik normaliter nooit zo snel een oordeel geven over een product, zeker niet omdat ik het opgestuurd heb gekregen en ik normaal een product, ongeacht wat het is, sowieso even een tijdje wil testen. Bij deze Cocoa heaven douche is dat een ander verhaal en ga ik je nu al vertellen wat ik ervan vind.


Treacle Moon ❤ Cocoa heaven

Dit is hem. De Treacle Moon ❤ Cocoa heaven bath and shower gel.

Je krijgt bij Treacle moon een inhoud van 500 ml. Dit is allereerst een hele fijne inhoud en als je weinig gebruikt kan je hier lekker lang mee doen en kan je dus ook extra lang genieten van je favoriete doucheproduct. Dat vind ik echt een voordeel.

Treacle moon koop je bij Albert Heijn en bij de Etos dit kan gelukkig in 1 webshop en kan je zelf kiezen of je voor Etos of AH gaat. Handig. Je kan natuurlijk ook even kijken waar een jouw dichtstbijzijnde AH is of jouw Etos winkel.

De prijs is ook super betaalbaar; 500 ml kost net geen tientje bij AH en dan heb je gelijk de literprijs. Hoppa. Daar doen we het voor. Maar meestal zijn er dan nog wel aanbiedingen en betaal je de helft of krijg je 40% korting.

Mijn oordeel over deze Cocoa heaven

is overigens niet positief. En dat vond ik zelf echt bizar, want als er 1 ding is waar ik dol op ben dan is het chocolade. Daarom wordt ik altijd blij als ik zie staan dat er iets is met chocoladegeur. Want welke vrouw houd er nu niet van chocolade; of dat nu de geur ervan is of de smaak maakt mij niet uit. Ik wordt blij van chocolade.
Van deze Treacle Moon ❤ Cocoa heaven wordt ik overigens helemaal niet blij.

De reden dat ik deze Treacle Moon ❤ Cocoa heaven niet lekker vind is dat hij erg weg heeft van de geur van chemische schoonmaak spullen. Ja je ruikt de chocoladegeur er duidelijk door, maar wanneer je hem langer ruikt terwijl je nog onder de douche staat komt dat chemische naar voren. Dit ruik je overigens niet als je lekker aan de fles snuffelt met je neus. Dan denk je alleen maar “Hmmm, omg dit is zo lekker!” Maar jammer genoeg was dit al snel weg.

Ik baalde zo erg. Want ik had zo graag gewild dat deze als een chocoladetoetje was voor mijn lichaam, maar helaas. Ik laat hem staan in de douche en ik zal hem gebruiken, gewoon onder het mom “Misschien dat ik hem nog wel lekker ga vinden en wen ik aan de chemie tussen chemie en chocolade hahahaha . Maar zeer waarschijnlijk zal dit niet het geval zijn.

En zoals ik al zei: ik heb hem pas 2x gebruikt en dit oordeel is er al. En ja daar baal ik best wel van.

What about you?

Laat weten of jij deze Treacle Moon ❤ Cocoa heaven zelf al hebt gebruikt en wat jij ervan vind, misschien denk jij er heel anders over. Maar dit is mijn eerlijke mening en die wilde ik dan toch graag delen. Dit wil dus niet zeggen dat jij hem ook niet lekker mag vinden.

Maar laat vooral ook jouw mening weten.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief