Het is zaterdagavond inmiddels, we hebben dit weekend rot weer met veel regen (zondag althans wel voorspeld). Tijd om te shoppen misschien? Lekker op de bank met je smartphone of laptop en kijken wat je gaat kopen. Heerlijk even you-time. En daarom leek het mij leuk om jullie nou eens te laten zien wat voor kledingitems iedereen eigenlijk wel moet hebben. Top 10 ❤ Kleding items is daarom een mooie lijst met een top 10 aan dingen die eigenlijk iedereen misschien allang heeft, maar eigenlijk ook wel zou moeten hebben. Even een handig en compact lijstje. Let op: Dit zijn geen tips voor webshops, maar als jullie dat leuk vinden kan ik dat ook nog even doen.

Laten we starten met de Top 10 ❤ Kleding items

❤ Een goede jeans

Voor mij persoonlijk onmisbaar, want ik leef in die dingen. Zwart, blauw. Geef mij maar een kast vol goede jeans, want dat kan altijd. Elke gelegenheid bijna. En ik zeg bewust bijna, want het ligt ook wel een beetje aan wat voor soort jeans je neemt.
12376829_10205587311904055_5167449852026494102_n

❤ Een nette blazer

Deze kun je aan als je net even iets gekleder wilt zijn, maar ook niet gelijk je een zakenvrouw wilt voelen. Je hebt een geruime keus tegenwoordig in blazers. Je kunt een stoere leren jas nemen of een nette blazer.

 

❤ Een basic shirt

Gewoon geen poespas, met een V-hals is altijd goed. Desnoods koop je het in meerdere kleuren. Je kan het op een jeans combineren, met of zonder iets erover; bijvoorbeeld een vest of het zojuist genoemde blazer.


❤ Een grote cirkel sjaal

Ik heb er zelf ook een, van Barts, een donkerbruine, die kan ik wel 3 of 4x om mijn nek draaien. Heerlijk zacht en kan ik lekker bij mijn jas dragen. Doe ik hem minder vaak om mijn nek is hij wat luchtiger en niet super warm, maar doe ik hem vaak om mijn nek, dan zit hij lekker hoog en is hij echt heel warm. Je kan het ook in de zomer dragen wanneer het in de avond koud is, maar je geen jas aan wilt.766272_pb_01

❤ Sneakers

Wanneer ze goed zitten, dan loop je er de wereld mee uit, bij wijze van spreke dan he. In het zwart voor mij persoonlijk, maar tegenwoordig heb je ze in alle kleuren en modellen. Kijk wat het leukst bij jouw outfits past en pas het daar op aan. Eindeloze mogelijkheden, dus maak daar gebruik van.
Maar denk ook aan leuke laarsjes. Die zijn net even wat gekleder en netter en kun je ook goed combineren. Wanneer je een gedekte kleur neemt hoef je je ook geen zorgen te maken of het matcht bij wat je aantrekt.
760251_pb_01


❤ Een lekker vest

Voor de winter een lekkere dikke, voor de zomer een luchtig modelletje. Kan altijd!


❤ Een net setje

Met een nette pantalon met een net blazertje, nette schoenen erbij met mooie sieraden. Het is fijn als je iets in je kast hebt hangen wat je aan kunt naar een begrafenis (ook daar moet je aan denken) of een zakelijke afspraak, daar wil je ook netjes voor de dag komen – denk aan sollicitaties bijvoorbeeld.


❤ Een aantal truien

Denk aan wat dunnere truien, maar ook dikke hoodies. De dunnere truien kun je dragen wanneer het niet super koud is, maar wel te koud voor een dun t-shirt. De dikke hoodie kun je dragen als het echt koud is of als lekkere trui voor binnen op je lazy sunday.


❤ Shirts en topjes

Denk aan allemaal verschillende modellen, met versiersels of niet. Voor een feestje ook bijvoorbeeld. Kun je eigenlijk niet genoeg van hebben. En denk ook aan mouwloze shirts en hele lange shirts voor ergens onder of als jurkje. En spaghetti topjes. Onmisbare items dus.


❤ Lingerie!!

Laten we vooral de lingerie niet vergeten. Een BH die goed past, maar die vooral heel lekker zit. En goed ondergoed – slips. Eindeloze kleuren en modellen,kijk dus gewoon wat bij je past en wat je mooi vind.


Dit zijn eigenlijk gewoon the best of basics.  Van die dingen die iedereen in de kast heeft of eigenlijk zou moeten hebben. Je kan het namelijk ook met elkaar combineren en je eigen stijl ervan maken. En wat ik je hier laat zien zijn enkel en alleen voorbeelden. Dit hoeft dus helemaal niet jouw stijl of smaak te zijn, maar het is even voor het idee.

Natuurlijk wil je ook sieraden, misschien houd je van hoeden, sokken, etc. hebben. Daarom zeg ik ook: Het is gewoon een heel basic overzichtje; Top 10 ❤ Kleding items
Ik ben daarom wel benieuwd wat jouw top 10 is. Ben jij bijvoorbeeld meer van de rokjes, 100 verschillende jurkjes en hakken of ben je meer van de leren broeken met een stoere blazer en stoere boots? Mix je verschillende stijlen of ben je heel braaf? Ik ben heel benieuwd.

Disclaimer: de foto’s komen allemaal van een en dezelfde webshop die ik als bron heb gebruikt. 

Dit is bijvoorbeeld een van mijn favoriete looks. De jeans kan ik veranderen in een zwarte (niet ripped) jeans met een gekleurd shirtje of een trui.
top-10-kleding-items

Laat je jouw reactie achter? Heb je ik je hiermee geholpen of juist niet? Ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief