Vandaag ga ik iets doen wat ik heel leuk vind. Het is tijd om privé dingen te delen, eigenlijk voor jullie Too Much Information over mijn leven, maar het is toch leuk om te lezen hoe ik over dingen denk? Dat vind ik ook leuk bij anderen. En daarom heb ik deze TAG overgenomen van Willemijn en Martine via Live Life Gorgeous! Ik kwam hun TAG tegen toen ik even hun filmpjes aan het bekijken was op YouTube en ik dacht gelijk “Dit ga ik ook doen!” En vandaag is het dus zover.

50 vragen over mij, hoe ik denk, mijn leven en hobby’s. Alles in 50 vragen.
Ik zal proberen het beknopt te houden en er geen verhaal bij te zetten. Hebben jullie nog wel vragen over een vraag, stel hem dan gewoon. Daar sta ik voor open en ik vind het leuk als mensen oprecht geïnteresseerd zijn.

Daar gaat ‘ie dan!

1. Wat draag je?
Zwarte jeans met zwart shirt met gekleurde vlakken:
OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk draag hem vaker!

2. Ben je wel eens verliefd geweest?
Ja Heel erg zelfs.

3. Heb je wel eens een vervelende break-up gehad?
Eigenlijk, het was niet echt een officiële relatie, maar ik had met een jongen afgesproken en we zouden zoenen, niemand wist het. We hadden gezoend, we waren intiem geweest en ‘s avonds op MSN, kreeg ik te horen dat hij homo was. Ik dacht dat hij echt oprecht mij leuk vond en hij het fijn vond om intiem te zijn en het was mijn ontgroening qua zoenen. Niet dus! Kei hard gelogen over zijn sexuele voorkeur voor homo zijn. Jeetje wat voelde ik mij gekwetst. Dat was dus uiteindelijk voor mij een break-up, maar voor hem een niets betekende zoen.

4. Hoe lang ben je?
1.50
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Hoeveel weeg je?
Sorry dat ga ik niet melden hier! Dat weet alleen mijn moeder. Verder niemand en dat zal zo blijven.

6. Heb je tattoo’s?
Nee!

7. Heb je piercings?
Nee geen piercing piercing, alleen oorbellen, maar dat noem ik geen piercing.

8. OTP? (one true paring, een koppel dat je perfect bij elkaar vindt passen)
Mijn overburen, dat is de vriendin van mijn moeder met haar man. Ik vind ze zo lief en leuk samen. Als ik hen samen zie klopt het gewoon allemaal.

9. Wat is je favoriete fictieve TV koppel?
Ridge Forrester & Brooke Logan.
Ze komen altijd weer bij elkaar. Ongelofelijk. De liefde spat er vanaf.
THE BOLD AND THE BEAUTIFUL

10. Wat is je favoriete serie?
Suits
SuitsOef! Dat kan je me niet kwalijk nemen toch?!

11. Wat is je favoriete band?
Ik heb geen favoriete band, ik vind heel veel muziek mooi!

12. Wat mis je?
Mijn vader, overleden in juni 1996 en een partner, gewoon omdat het me zo fijn lijkt om iemand te hebben om bij uit te huilen, mee te knuffelen en samen te zijn.

13. Wat is je favoriete liedje?
Wederom, daarvoor is mijn muzieksmaak te breed. De ene keer vind ik dit leuk, de andere keer dat.

14. Hoe oud ben je?
23 (29-08-1990)

15. Wat is je sterrenbeeld?
Maagd

16. Kwaliteit of eigenschap die ik zoek in een partner?
Respect voor wie ik ben, hoe ik denk. Eerlijkheid. Betrouwbaarheid en vriendschap.

17. Wat is je favoriete quote?
Moeilijk. Eerst was dat altijd “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”, maar toen was ik nog jonger.
Ik zit even op Twitter te zoeken en kom dit tegen:

Dat is toch wel iets: Ik ben altijd het 3e meisje in de club geweest. Dit is zo vreselijk pijnlijk geweest en tot op de dag van vandaag is er 1 altijd gebleven en inderdaad. Als alles om je heen wegvalt ontdek je wie je echte vrienden zijn.
Gepest. Verlaten door vrienden. Alles! Dat maakt dat ik deze waarschijnlijk niet voor niets aan mijn favorieten heb toegevoegd op Twitter.
OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze lieve schat ben ik altijd dankbaar geweest voor haar vriendschap en begrip. Zo iemand die, als ik op school kwam na ‘s avonds een flinke huilbui zei: “Gaat het wel goed met je Michelle of was het weer….” en dat je na jaren nogsteeds kan zeggen: We zijn nogsteeds BFF!

18. Wat is je favoriete acteur?
Gabriel Macht(Suits) *hearteyes*
Fall in Love

19. Wat is je favoriete kleur?
Voor kleding: Zwart
Voor bloemen: Rood, Roze
Accessoires: Wit

20. Harde muziek of zachte muziek?
Maakt mij niks uit. Ter voorbeeld:

21. Waar ga je naartoe als je verdrietig bent?
Naar een plek waar ik mij, hoe cliché het ook klinkt, fijn voel. Dat kan mijn slaapkamer zijn, maar ook gewoon een plekje in de woonkamer.

22. Hoe lang douche je?
20 min.

23. Hoe lang doe je erover om je klaar te maken in de ochtend?
Als ik moet douchen: uur en 20 min. +/-
Zonder te douchen: uurtje. Klein uurtje.

24. Ben je ooit in een fysiek gevecht geraakt?
Nee, wel tegen kluisjes aan geduwd door een pester. Ik deed niks.

25. Wat is een turn-on?
Hiervoor moest ik even googlen want ik snapte niet zo wat ermee bedoeld werd, maar wat je goed vind bij een persoon.
En dan zeg ik een verzorgd uiterlijk, goed karakter (eerlijk, betrouwbaar, lief), manieren hebben, positief in het leven staan en optimistisch. Iemand die niet snel het bijltje erbij neer gooit, maar probeert aan te pakken in het leven. Respect hebben en Normen en Waarden. Just the basics.

26. Wat vind je een afknapper?
Van die gastjes die stoer doen, macho gedrag hebben en dan bijvoorbeeld zo van.” Wajooo wa denk je wie je bent man. Gast. Doe normaal gek. * loopt weg alsof hij in zn broek heeft gepoept *!”
En de klassieker: witte sokken in sandalen en instappers met een oldschool look ofzo! Mehh doe maar niet.

27. Wat is de reden waarom je een YouTube kanaal bent gestart?
Ik heb wel een YouTube kanaal (klik) maar daar doe ik niks bijzonders mee, ik ga nu puur voor mijn blog.
De reden dat ik een blog ben begonnen is om beauty, lifestyle, fashion dingen te delen met de mensen die daar graag over lezen, willen leren en luisteren. Het is voor mij puur een hobby, ik ben er dan ook totaal niet op uit om geld met mijn blog te verdienen. En ik heb ooit een blog gehad, totaal rampzalig. Nu gaat het beter met gemiddeld een aantal bezoekers rond de 208 per dag in 2013. En dat vind ik echt heel leuk.

28. Heb je angsten?
ja absoluut, wie niet.

29. Wat heeft je voor het laatst aan het huilen gemaakt?
Privé dingetje

30. Wanneer was de laatste keer dat je zei dat je van iemand houdt?
Ik denk tegen mijn BFF (vraag 17 een foto) via een WhatsApp berichtje, 1 april, op haar verjaardag. En tegen mijn moeder, elke avond.

31. Wat is de betekenis achter de naam van je YouTube kanaal?
Ik ga hier dus niet verder op in over YouTube. De reden dat ik MiKa Beautyblog heb gekozen voor mijn blog. Eigenlijk heb ik toen ik vorig jaar 12 april) ben begonnen mijn naam afgekort. Michelle Kaiser werd MiKa. En Beautyblog, omdat ik van Beauty hou en daar vooral over wilde gaan schrijven. Maar ik heb ontdekt dat fashion en lifestyle ook heel leuk is. Vandaar dat ik opzoek was naar een betere naam, met oog op de toekomst!

32. Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
Ik ben gestart in Na Dit Leven van Eben Alexander over het leven na de dood, maar eigenlijk over “Het hiernamaals”. Heel bijzonder boek, langere tijd geleden dus gestart, nooit verder gelezen door omstandigheden en andere hobby’s.
Na Dit Leven - Eben Alexander
33. Wat is de laatste serie die je hebt gezien?
Suits, ben ermee bezig. Aflevering 10! Seizoen 1.

34. Wie is de laatste persoon waarmee je hebt gepraat?
Mijn moeder

35. Wat is de relatie tussen jou en de laatste persoon die je een bericht hebt gestuurd?
buurmeid!

36. Wat is je favoriete eten?
Italiaans

37. Waar wil je nog graag naar toe?
Het strand van Katwijk – mijn BFF woont daar.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
38. De laatste plaats waar je was?
Dodewaard, my Hometown hahaha

39. Heb je een crush?
Nou ja als ik in real-life moet denken, nee eigenlijk niet. Al heel lang niet meer.

40. Wat was de laatste keer dat je iemand hebt gekust?
Oef op de wang vandaag nog
Echt zoenen jaaaaaren geleden toen ik 14 was ofzo hahaha zie Break-up story.

41. Wat was de laatste keer dat je je beledigd voelde?
Kan ik zo even niet zeggen eigenlijk!

42. Wat is je favoriete smaak in snoepjes?
Zoete snoepjes.

43. Welke instrumenten speel je?
Geen!

44. Wat is je favoriete sieraad?
Ring, Horloge, Oorbellen

45. Wat is de laatste sport die je hebt gedaan?
Wandeling met mijn Beagle, telt dat mee hahaha
2014-04-04 18.14.08
46. Wat is het laatste liedje dat je hebt gezongen?

Wat vreselijk als een nummer zo blijft hangen.

47. Wat is je favoriete openingszin?
Hey, Hoe is het?

48. Heb je die openingzin wel eens gebruikt?
Ja te vaak. Hij komt telkens terug! In welk gesprek dan ook. Op app, Facebook, Real-life.

49. Wat is de laatste keer dat je hebt gechillt?
Doe ik nu!

50. Wie geef je de tag door?
IEDEREEN! Die wilt.

2014-03-24 12.15.35Hopelijk vonden jullie mijn antwoorden leuk om te lezen, maar 1 ding: het was alleen al leuk om te doen. Wat een gekke vragen waar je soms echt overna moet denken. Dus veel plezier met het invullen van de tag.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief