Oke ik weet wel dat ik ongelofelijk blij kan worden van mooie producten, maar toen mijn nieuwe, zeer bijzondere Too Faced The Power of Make-up  ❤  by NikkieTutorials pakketje binnenkwam wist ik even niet hoe ik het had. Dit kan ik heel goed verbergen, maar oei oei oei mijn make-up / visagisten hart ging even heel erg veel hartjes produceren en oh wat was ik blij. Het was werkelijk een bedrag waar je nieuwe schoenen of een leren tas van kunt kopen of een Chanel of Dior make-up item, maar dat had ik er wel voor over. Via een group order op Facebook (klik voor de directe link naar de desbetreffende groep) heb ik deze bestelling gedaan. Al met al vond ik het een leuke ervaring, maar ik doe het niet meer denk ik. Het is voor mijn gevoel nog duurder dan ik het zelf zou kopen. Maar goed, daar gaat het niet om. Ik ben dus ongelofelijk blij met mijn Too Faced The Power of Make-up  ❤  by NikkieTutorials en ik wil deze graag voor jullie reviewen.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Tada Tada Tada!!! OH MY GOD!

Dit is de doos, want ja dit is niet alleen een palette, maar er is meer. De verpakking met zwart, roze en goud vind ik echt te gek. Zo lekker meisjesachtig en gewoon een heerlijke verpakking. Een eyecatcher.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Op de achterkant van de doos staat wat informatie over het pakket. En wat erin zit.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

In dit geweldige pakket zit:

❤ Een palette met oogschaduw, blush, bronzer en highlighter
❤ Een boekje met mini tutorials door Nikkie!
❤ Een Too Faced Shadow Insurance
❤ Een paarse Too Faced Better Than Sex mascara
❤ Een eyeliner
❤ Losse glitters

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Als je het doosje opent zie je 2 pakketjes in een doosje, namelijk het palette en een los zakje.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Dit zit er dus in de doos.

Het palette en het losse zakje met de losse producten erin. De bonusproducten wil ik ze eigenlijk noemen, maar dat zijn ze niet, want Nikkie heeft er bewust voor gekozen deze combinatie van het palette met de losse producten te maken. En dat vind ik dus echt te gek!
Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Het losse zakje heeft hetzelfde uiterlijk als het palette en de doos waar het allemaal in zit. En dat vind ik ook leuk. Een mooie matchend geheel. Daar wordt ik echt blij van, want oh wat is het ook mooi om te zien.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

In dit losse zakje zit onder andere een boekje met losse mini tutorials met foto’s die echt ongelofelijk duidelijk zijn.
Wederom: hetzelfde printje.

Het is de Glamour Guide! Love ❤️.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Dit zijn de 3 looks die in het boekje staan. OMG Nikkie is zo knap! Hoe ze dat ook doet met die looks die zo ongelofelijk mooi zijn. On point!

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

De rest van de inhoud van het zakje is dus

❤ Een Too Faced Shadow Insurance
❤ Een paarse Too Faced Better Than Sex mascara
❤ Een eyeliner
❤ Losse glitters

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

De Too Faced Shadow Insurance is dus een oogschaudwbasis die al heel erg bekend is in beauty- en beautyblogland. En ik vond het eerst altijd een beetje raar om te beredeneren dat een bepaald merk veel beter is in oogschaduwbasis dan de ander, maar deze is echt heel erg fijn. Het is een heel goed smeerbaar goedje dat echt zijn werk perfect doet. Het is een huidkleur variant, maar niet zo’n vieze donkere variant, maar echt een mooie lichte huid kan dit ook heel erg goed gebruiken.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Ook zit deze Too Faced Better Than sex mascara erin.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

En de kleur is… paars! Heerlijk, lekker out of the box gedacht. En op de dag dat ik de review schrijf heb ik hem aangebracht op mijn onderste wimpers. Hij is (gelukkig) niet heel erg opvallend paars, maar echt een mooie donkere kleur die echt heel goed draagbaar is lijkt mij zo, maar wie weet hoe ik erover denk als ik hem op mijn bovenste wimpers heb gebruik. Ik heb nog nooit gekleurde mascara gebruikt überhaupt.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Het borsteltje heeft best een beetje een bijzondere vorm. Dikker bij de punt en het eind en smaller in het midden.  Ik heb dit persoonlijk nog niet vaak gezien.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

En de eyeliner. Met een hele lange naam:
Too Faced Sketch marker – You’re so too faced.
Hij is wel gewoon zwart, dus deze kan je elke dag gebruiken.

Ik moet bekennen dat ik even moet wennen aan de stift van Too Faced, maar werken doet hij zeker. Dat ik moet wennen ligt aan mij, want als je niet anders gebruikt dan is hij perfect en kan je er zowel heel dun en precies als heel dik en opvallend mee werken. De pigmentatie is dikke prima in orde. Voor een Winged eyeliner heb ik hem 1x gebruikt (op de dag dat ik deze review schrijf) en dat was even wennen. Ik heb het gevoel dat hij wat droog van substantie is, maar dit heeft ook weer een voordeel; namelijk dat je minder snel knoeit, als in preciezer kunt werken. Dus dat is een kwestie van oefenen oefenen oefen en nog eens oefenen en er gewoon aan gewend raken. Verder: Love it!

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

En dan het laatste product uit het zakje. Een heel klein potje met een zwart glanzende deksel met gouden letters die Too Faced zeggen.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

En dan de onderkant verraad alles. Dit zijn de losse glitters. Halleluja. Je ziet nu al hoe mooi ze zijn.

Too Faced Glamour Dust in de kleur Glitterally.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

En dan is hij geopend. Een witte losse glitter met holografische glitter erin. Klinkt niet logisch, maar toch is het zo.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorialsOH MY GOD. Hier wil ik echt heel graag mee werken, maar ik heb er geen product voor zodat het blijft plakken op mijn oog. Als iemand daar een perfecte tip voor heeft. Want die oogschaduwbasis is wel goed, maar als ik al een look op heb ga ik niet weer met die basis erover om dit aan te brengen, dus tips zijn welkom. Ik heb overigens al wel iets gezien over Duraline, maar ervaringen en tips heb ik wel even nodig wat betreft hoe je glitters aanbrengt.

Maar jeetje wat is dit mooi. Kijk die glans, die kleurenpracht.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorialsToo Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Ik laat jullie gewoon even zwijmelen.

.

Klaar? Ik heb namelijk nog meer zwijmel en kwijl materiaal.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Het palette zelf! Hier vind je de mooiste kleuren oogschaduw in, prachtige blushes, een highlighter en een bronzer.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Op de achterkant staat dan wat tekst enzo en die is in het Frans… is Too Faced een Frans merk? Van Sephora weet ik dat het een, volgens mij van origine een Franse webshop is uit mijn hoofd – wel een iets over gelezen dacht ik ook – maar goed dat vind ik eerlijk gezegd ook het minst belangrijk.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

De tekst helemaal bovenaan is wel lekker in het Engels. En verder, zoals ik al zei hecht ik daar eigenlijk niet zoveel waarde aan als het gaat om het uiterlijk van een palette.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

En daar is ze dan! Het prachtige palette van Nikkie.

9 Kleuren oogschaduw die werkelijk prachtig zijn.
2 Prachtige blushes
Een bronzer
en een highlighter.

En die bronzer en highlighter… die ruiken naar Chocolade! OMG! Whut?! Als je het palette opent komt er een geur van chocolade op je af. Beter dan dit wordt het niet denk ik hoor.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Dit is een overview van de oogschaduws.

De bovenste rij is vooral lichte kleuren, de middelste rij betreft een prachtige gouden kleur, mijn perfecte arcadeboog kleur en een hele mooie, diep donkerbruine kleur. En op de onderste rij een hele bijzondere kleur blauw, paars en een hele intense kleur zwart.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Daaronder 2 prachtige blushes. Links een prachtige perzik kleurige en rechts een fel roze. Beide zijn ze geweldig, maar stiekem nu al een favoriet: I will always love you. De perfecte naam bij de perfecte kleur. WAUW!

En dan daaronder een hele mooie bronzer die zeer geschikt is voor vele huiden en een hele mooie koel roze highlighter.

En omdat een overview niet handig is alleen, heb ik ook alle kleuren nog eens apart gefotografeerd zodat ik de kleur nog eens beter kan omschrijven voor jullie. De blogpost is nu toch al heel erg lang, dus dan nog maar langer.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Ivy is een hele mooie lichte, matte kleur die ik graag gebruik op mijn wenkbrauwbot. Deze past bij elke ooglook, en ik denk dat hij bij heel veel huidkleuren geschikt is.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Sugar Coated lijkt op deze foto een beetje taupe achtig, maar het is eigenlijk een hele shimmery, licht roze keur. Heel leuk voor in de binnenste ooghoek of op je ooglid. Wil je gek doen kan je hem ook als hele opvallende kleur op je wenkbrauwbot aanbrengen. Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Frosted Yum lijkt op deze foto zilver, maar is eigenlijk een hele mooie, zeer shimmery lichte blauwe kleur. Een beetje babyblauw met heel veel shimmer erin. Prachtig op je ooglid met een mooie accentkleur in de arcadeboog, maar je kan hier ook weer alle kanten mee op, net als met Sugar Coated.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorialsIrresistible is een perfecte gouden kleur met heel veel shimmer. Het is niet echt een hele warme kleur, maar echt koel is hij ook niet te noemen. Hij is namelijk prachtig te combineren met veel verschillende kleuren. Echt een feestelijke kleur. 
Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

Painkiller is een hele mooie lichtbruine kleur. Ik vind dit voor mij de perfecte kleur om te gebruiken in de arcadeboog. Een hele mooie oogschaduwkleur die zo ontzettend fijn in gebruik is. Je kan hem ook heel mooi opbouwen of juist licht houden. Meiden met een lichte huidkleur: dit is je beste nieuwe vriendin voor vele doeleinden: arcadeboog, ooglid, als basis voor onder de shimmery kleuren voor een mooi effect. Echt een topper.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Makeup & chill is een hele diep donkerbruine kleur. Deze zou je ook makkelijk moeten kunnen gebruiken in de arcadeboog. Pas er wel mee op: hij is veel donkerder dan Painkiller. Je kan overigens met deze kleur een prachtige klassieke zwart met bruine smokey eye mee maken. Love!

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Mystic Hour is een hele mooie koele blauwe kleur met zilveren shimmer erdoor. Want shimmery is hij zeker weten. Het is een hele mooie diepe blauwe kleur die prachtig staat met bijvoorbeeld Painkiller, Makeup & Chill en Frosted Yum. Deze laat zich ook heel goed combineren met andere kleuren, maar dan heb je een hele mooie combi voor een beetje een veilig gevoel.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Wham Bam is een prachtige paars. Ik denk dat ik nog nooit een oogschaduw heb gezien die zo’n bijzondere kleur paars is. Het is een paars met een koele blauwe ondertoon die heel shimmery is met een beetje een zilveren gloed erover. En samen met die blauwige koele toon zie je dat hij er heel bijzonder uit ziet. Echt een prachtige kleur.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Wanted is de laatste oogschaduwkleur en die is niets meer en niets minder dan een mat, diepzwarte kleur. Gebruik hem (vochtig) als eyeliner of bij een zwarte smokey eye of wat dan ook. Met deze zwart kun je alle kanten op.

De oogschaduws zijn werkelijk prachtig. En dit woord gebruik ik eigenlijk veel te vaak en hij komt nog veel vaker voor bij de onderstaande foto’s van de blushes. Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Want: I Will Always Love You is de meest prachtige perzikkleur blush die ik ken. Ik heb volgens mij geen eens een mooie perzikkleur blush. Deze kleur is zo mooi warm van kleur. Echt helemaal blij mee.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Justify My love is daarentegen een hele andere kleur. Namelijk een koele, felroze blush. Goed op te bouwen of juist licht te houden, dat geldt voor beide blushes overigens. Ik ben er echt heel blij mee.

Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials Dan de bronzer; Chocolate Soleil. Die ook echt ruikt naar chocolade. OMG! Als je het palette opent ruik je gewoon de bronzer en de highlighter. Zo lekker.

Dit is een hele mooie bronzer die mij in de verte doet denken aan mijn NYX Powder blush in de kleur Taupe, die we inmiddels allemaal kennen. Hij lijkt mij iets meer oranje achtig, maar niet op een vervelende manier. Hij is gewoon mooi. Too Faced The Power of Make-up ❤ by NikkieTutorials

En dan de laatste. De Champagne Truffle highlighter. Dit is een hele koele, een beetje een roze highlighter met een zilveren shimmer erin. Hele bijzondere highlighter kleur.

En dat is dan ook gelijk het laatste wat ik voor vandaag aan jullie wil laten zien. Wil je nu nog meer zien met dit palette? Ik heb uiteraard ook looks gemaakt met dit palette. En die heb ik voor morgen ingepland voor jullie, dus wil je zien hoe goed hij het doet? Kom dan morgen even terug om mijn looks met dit palette te bekijken.

Heb jij het palette van Nikkie ook?
Heb je het palette niet? -> Laat weten wat je ervan vind.

En voor degene die wil weten wat hij kost: klik hier voor het Too Faced The Power of Make-up  ❤  by NikkieTutorials . Hij is besteld via Sephora (klik) dacht ik, dus wellicht is dat nog iets duurder, dat weet ik niet. Maar… Voor het totaal was ik €74,10 kwijt en dat is dan wel compleet he met invoerkosten en verzendkosten vanaf degene die het besteld heeft naar mij en de kosten van het palette zelf. Onwijs veel geld, had ik €30 ‘a €40 bijgelegd had ik 2x een Dior palette kunnen kopen bij wijze van spreken. Maar ik ben er wel echt heel erg blij mee, de pigmentatie is geweldig, de kleuren zijn bijzonder en je krijgt ook wel een extra zakje erbij met losse goodies. Nee ik ben het niet aan het vergoelijken, of goedpraten, maar ik ben er wel echt heel blij mee.

Voor de looks kom je morgen terug? En laat even weten wat jij ervan vind. Leuk om te lezen.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief