Als er 1 product is dat een ontzettende hype is, dan denk ik dat bovenaan de lijst staat: The Balm ❤ The Manizer Sisters. Het palette met 3 highlighters van heel licht naar donker. En ik moet je zeggen dat ik zelf heel lang heb getwijfeld of ik het zou doen, want ze hebben deze 3 specifieke highlighters ook gewoon los in een grote verpakking, maar ik koos voor het palette. Waarom? Dan had ik alle 3 de kleuren maar meteen bij elkaar en kon ik later altijd nog beslissen of ik de keus zou maken om een van de 3 los te kopen. Ik ga je meenemen in mijn review met “The Manizer Sisters” .

Zullen we dan maar beginnen bij het begin?

The Balm ❤ The Manizer Sisters

Dit is de verpakking! 3 Mooie vrouwen, klassieke vrouwen die mij een beetje doen denken aan  de Marilyn Monroe periode. I Love it. Je schuift dit er vanaf en dan komt exact hetzelfde er onderuit en die kan je dan openen. Hij sluit met een magneet, het doosje zelf en het karton wat erover heen zit gaat zo soepel dat ik telkens bang ben om hem te laten vallen. Dat er buiten gelaten ben ik dol op de verpakking.

Ik zal de kleuren met je doornemen.

The Balm ❤ The Manizer Sisters

De eerste kleur, helemaal links in het palette is Mary-Lou. Mary Lou is een prachtige gouden highlighter. Helaas zie je dat niet heel goed op deze foto, maar hij is zo onwijs mooi. Hij is goud, met een klein tikkeltje koelheid in zich, terwijl het zo’n warme kleur is. Heel bijzonder.

The Balm ❤ The Manizer Sisters

Cindy- Lou is een beetje wazig geworden, maar je kan zo wel goed zien wat de kleur is. Een licht roze kleur die heel warm oogt, maar eigenlijk een hele koele kleur is. Een beetje de opvolger van Mary.

The Balm ❤ The Manizer Sisters

Betty-Lou is een bruine kleur met veel goud erin. Deze is absoluut niet koel van kleur. Op de huid oogt hij zelfs wat oranje.

En omdat het moeilijk uit te leggen is hoe een kleur er in het echt uit ziet en wat ik bedoel met “Het is een warme kleur, maar hij heeft ook wat koels in zich!” Dat kan ik je het beste laten zien met een swatch op mijn arm.

The Balm ❤ The Manizer Sisters Op de bovenste foto’s zie je de swatches in daglicht. De foto’s worden erg warm van kleur, maar dat is niet erg voor deze highlighters. Zo kan je wel goed het verschil zien van de kleuren en de koele tinten komen direct naar boven. Je ziet direct dat de roze het koelst is van kleur. Je ziet geen gouden glans erin.

Op de onderste foto’s zie je de swatches met flits in hetzelfde daglicht. De roze (Cindy) is dus koel, de lichtste (Mary) is een beetje een mix van een koele highlighter met een gouden glans, waar Betty de warmste is van de 3 en heel goud is en op de wangen zelfs een beetje oranje uit slaat. Dit zie je misschien niet direct op de swatches, maar dat is zeker het geval.

Look met The Balm ❤ The Manizer Sisters

Als jullie een look willen zien met deze highlighter zusjes, dan hoor ik dat graag. Ik heb ook een foto geplaatst op Instagram waarbij ik deze alle 3 draag in combinatie met mijn eigen shape product als basis.

https://www.instagram.com/p/BIDOOl2gbII/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BIDOkK5AdiJ/?taken-by=bloggingmika

Je vind mij op Instagram via bloggingmika! Dan kan je daar ook eventueel reageren, zou je dat leuk vinden.

Wat vinden jullie van de swatches en de Instagram posts?

The Balm ❤ The Manizer Sisters

Ik ben ontzettend blij met het palette, maar het meest teleurstellend vind ik Betty en het mooist vind ik Cindy & Mary. Kiezen tussen Mary & Cindy zou ik niet kunnen, want Mary is erg mooi over Cindy. Dus Cindy als blush en Mary alleen gefocust op de jukbeenderen.

The Balm ❤ The Manizer Sisters The Balm ❤ The Manizer Sisters

Ik heb ook nog deze een aantal  foto’s voor jullie, waarbij ik de roze en de gouden highlighter draag.

The Balm ❤ The Manizer SistersDie glans is zo mooi en zo fijn. En het fijnst is: Je kan het gewoon opbouwen, dus heel soft of heel opvallend aanbrengen. Het is net wat je voorkeur heeft uiteraard. Maar ik vind het wel mooi als het echt goed opvalt. Highlighter love ❤!

Voor nu is dit het eind van mijn review over The Balm ❤ The Manizer Sisters. Ik ben gewoon erg blij met dit palette en ik kan hem dan ook zeer zeker aanraden.

Je koopt hem online bij Beautyjoint (klik op de naam voor de directe link – wel zo makkelijk) voor $35.00, wat neerkomt op €31 ongeveer, dus zeg maar €10 voor 1 highlighter, wat ik helemaal prima vind en zelfs best wel “budget proof”! Dus een aanrader.

Laat maar weten wat jij ervan vind. Ben ik ook wel benieuwd naar.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief