Lieve allemaal,

Ik heb even een vraagje aan jullie; je kan het al zien aan de titel van deze blogpost “Test jij een product voor Blogging MiKa?”, maar ik ga het even nader aan je uitleggen.
Ik zou het namelijk leuk vinden als ik meer en nauwer samen ga werken met mijn lezeressen. En hoe leuk zou het zijn als jij voor mij een product test en we samen kunnen kijken hoe goed of slecht het product is?! Je schrijft als het ware een gastblog, maar dan eenmalig voor één product.
Lees even verder wat ik van je verwacht.

Zoals ik al zei zou ik het leuk vinden om meer met jullie te doen.
Maar wat verwacht ik ervan? Dit is hoe ik het voor mij zie:

Jij hebt een product liggen, je gebruikt het met heel veel liefde, en je wilt graag anderen laten weten hoe goed het is. Wel is het belangrijk dat, wanneer je bijvoorbeeld een make-upproduct wilt reviewen dat je het echt mooi op de foto zet.
Niet wazige foto’s maken in slecht licht bijvoorbeeld. Of drukke foto’s. Ik zou graag willen dat je rustige foto’s maakt zoals ik dat ook doe;

Rustige omgeving
Rustige omgeving

goede focus
goede focus

mooie kleuren
mooie kleuren

goede belichting zonder gekke flits etc
goede belichting zonder gekke flits etc

Zolang je een rustige omgeving hebt kom je al een heel eind. Desnoods zet ik het voor je op de foto, maarja dan moet je het product wel opsturen, als nieuw product (als je dit hebt) of desnoods gebruikt. Ik kan het eventueel schoonmaken als het niet mooi is op de foto. Ik maak sowieso je product niet kapot, want make-up is mij zelf ook te dierbaar. Maar je kan het product natuurlijk ook zelf op de foto zetten. Liever niet met je mobiele smartphone maar met een fotocamera. Op die manier kan je beter zoomen, is je foto scherpstellen makkelijker. Kortom: Kies zelf jouw manier.

Maar ik zou het leuk vinden als jij, samen met mij een blogpost zou maken over een product die jij wilt reviewen.
Dit kan alles zijn! Make-up, maar ook haarverzorging- en tools, nagellak- en verzorging, sieraden, jouw favoriete outfit van een bepaalde winkel. Alles.
Wees creatief; alles uit een bepaalde winkel, alles van een bepaald merk, super luxe of juist budget… alles kan.
Zolang het een mooie, duidelijke review is ben ik helemaal blij.

Laat je creativiteit gaan zou ik zeggen.
Ben je hierin geïnteresseerd? Mail dan jouw blogpost artikel naar mkaiser@live.nl o.v.v. Gastblogartikel.

Hopelijk vinden jullie dit een leuk idee en gaan jullie leuke dingen insturen.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief