My First Tag.
Get To Know Me.

Charlot heeft mij daar toe gezet, echt heel lief hoe ze het zei ook… Dit was haar reactie:

Om terug te komen op je inspiratie-blog. Geen idee, vertel is wat over jezelf, misschien kan je een tag doen als je dat makkelijker vind:) Keep up the good work! X

Dus daarom, omdat jullie het leuk vinden de persoon achter het blog dat je leest, beter te leren kennen, my First Tag!


Zoals ik al zei is het de Tag: Get To Know Me.
Ik vond deze tag op Teskuh.nl zij plaatste deze tag op 8 januari van dit jaar (2013), ze deed dit zo leuk dat eigenlijk niet alleen Charlot, maar ook Teskuh mijn hebben geïnspireerd. Bedankt meiden.

Dus lees mee en Get To Know Me!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geboortejaar?
1990

Hoe lang ben je?
1.50 meter

004

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Uhmm geen idee, alleen dat ik heel snel naar de toilet moest anders zou het fout gaan.

Waar ben je op dit moment?
Thuis, achter mijn laptop mijn TAG aan het typen om vervolgens op mijn blog te plaatsen.

Grappig14

Single / Relatie?
Single

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig;
Lieve, maar zeer onzekere meid.

Guy / Girlcrush?
Uhmm tja wat moet ik hier op antwoorden.
Ik ben een vrouw dus ik ga er vanuit dat ik moet aangeven welke vrouw ik mooi vind en als ik een jongen was wie ik dan wel aantrekkelijk vind.
Dan ga ik voor Chantal Janzen of Yolanthe Cabau van Kasbergen in Nederland en vanuit een ander land kies ik voor Kloe Kardashian of Katherine Jenkins.

AnneGeddes

Wat zou je op dit moment graag willen?
Ik denk een lekkere gevulde visagiekoffer.

Wat is je doel in het leven?
Visagist worden, mijn eigen bedrijf hebben aan huis. Mensen die mij bellen en door mij opgemaakt willen worden voor hun bruiloft, feest of speciale gelegenheid. Mensen die dan bij mij thuis komen en ik hen mooier kan maken dan ze al zijn.

Waar ben je bang voor?
Enge beesten en ernstig ziek worden, weten dat je dood gaat. Brr.

Heb je je rijbewijs?
Ja, maar door privéomstandigheden niet in staat de weg op te gaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nagellak of Lippenstift?
Nagellak.

2013-06-13 18.56.28OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Voorjaar.

zonnebloem

Wil je ooit gaan trouwen?
Ja echt zeker weten.

Ben je een Healthy-freak?
Ik vind het fijn om gezond te eten, maar een keer een lekkere vet hap heb ik niks op tegen.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Donkerblond van nature, maar heb lowlights die aan het uitgroeien zijn omdat ze er al lang in zitten.

Welk kledingstuk / of make-up item wil je op je op moment heel graag?
SensatioNais Starter Kit Pink Chiffon

2013-06-09 12.51.52

Heb je tattoo’s?
Nee

Heb je piercings?
Wel 2 oorbellen, als in linkeroorlel, rechteroorlel.

Draag je een bril?
Ja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat is jouw perfecte pizza?
Mozarella en Salami

Favoriete eten / drinken?
Eten: Italiaans of hollandse pot
Drinken: Thee (aardbei, bosvruchten, mango, tropische vruchten, meloen, caramelised pear, wintergloed, herfst storm)

Wat is je favoriete parfum?
Op dit moment Zinzi & David Beckam

Wat is het laatste wat je kocht?
MAC Eyebrow pencil Fling, Clarins gezichtsreinigingsproducten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat deed je vanochtend om 8:00 uur?
Slapen.

Favoriete ijsje?
Chocolade!

Ben je een hevige slaper of sta je altijd vroeg op?
Hevige slaper

Wat zijn je plannen voor 2013/2014?
Mijn opleiding Visagie Branchediploma halen.

Met hoeveel kussens slaap jij?
2, waarvan 1 groot hoofdkussen en een klein vierkant kussentje daarnaast die ik er onderschuif aan de buitenste rand zodat mijn hoofdkussen daar wat omhoog ligt.

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Avond persoon

Ben je geordend of rommelig?
Mam noemt me vaak genoeg rommelig en chaotisch, dus dan zal dat wel zo zijn hihi.

804455602_6_UKbH

Wat wil je op dit moment graag zien?
Dat ik gelukkiger wordt, dat ik me fijner voel. Minder hyperventilerend en onzeker. Een lieve vriend die mij steunt. Dat zijn dingen die ik graag in mijn leven zie. Nu nog hopen dat mijn leven dat pad op loopt. Wat ik uiteraard zelf in de hand heb, maar dat vind ik wel lastig en daarom is dat hetgeen ik graag zie.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Een Visagie bedrijfje. Een vriend hebben, misschien zelfs getrouwd zijn, of samenwonen.

Wie mis je op dit moment?
Mijn vader, Opa en Oma uit Nederland (mam’s ouders), Opa uit Duitsland (vader van mijn vader), verdere overleden familie ook. Hun staan bovenaan als je vraagt wie ik het allermeest mis. Dat is niet vervelend bedoeld, maar Papa mis ik het aller aller meest in mijn leven.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn hoofd, vooral wanneer daar een leuke make-up op zit en ik een “Good Hairday” heb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ben je verlegen?
Ja ben ik wel, al kom ik niet altijd zo over.

Heb je een accent?
Ik heb ooit gehoord, ik kan wel horen dat je hier uit de buurt komt. Dat was bij een verplichte training via UWV en toen zat ik in een groepje van 3 ‘a 4 personen en wij kwamen uit elkaars buurt in een KM straal van max 15 km. En degene die de training gaf kwam uit Amsterdam. En die hoorde echt een duidelijk accent. Dus ja. Ik heb een accent.

Zussen / Broers, hoe oud?
Geen van beide.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?
Ik sta rond een uur of 10 ’s morgens op, ga me wassen of douchen, kleed mij aan, doe mijn haren, trek mijn schoenen aan, deodorant en parfum opdoen, doe mijn sieraden om (oorbellen, horloge, ringen), ga mijn haar doen, doe mijn make-up op. Dan ga ik naar beneden, telefoon en iPad aan, dan ga ik ontbijten (2 snee brood en thee) en dan ga ik mijn telefoon pakken om te kijken wat er allemaal is gebeurt qua meldingen van spelletjes, Twitter, Facebook, gMail, etc. dan pak ik mijn iPad en verwijder ik mailtjes die binnen zijn gekomen en kijk daarbij gelijk of ik nog belangrijke mail heb gehad, of Mam mail had of iets. Dan ga ik meestal studeren aan mijn NHA Visagie Branchediploma werken en dan ben ik wel van 11 tot 14 uur bezig en als ik dan klaar ben dan ga ik echt niks meer doen. Alleen met mijn telefoon spelen of op de iPad. En als ik niet leer kijk ik TV, speel ik met mijn Beagle Punkie of Bento of ik zit met mijn iPad op Facebook, Twitter, speel spelletje. Eigenlijk niks bijzonders. Om 17:30 uur gaan we meestal eten als gezin, voor de TV, kijken we samen naar The Bold and The Beautiful op RTL8, behalve in het weekend. Dan kijken we dat niet, dan komt het niet, leer ik niet. Weekend is weekend en dan doe ik niks, tenzij we “verplichtingen” hebben als een visite die op de kalender staat, feestje, verjaardag etc. En doordeweeks kruip ik na The Bold and The Beautiful achter mijn laptop. Als ik niet leer doe ik dat ’s middags ook en dan blog ik meestal ook.
Eigenlijk heb ik niet zo’n heel boeiend, spannend leven. Maar ik help daarom Mam ook vaker met de afwas, de was (als in kleding in de wasmachine of wasdroger doen, kleding ophangen op de waslijn etc.), 1x per 2 weken help ik haar mee met poetsen op haar poetsadres. Kortom, ik doe van alles, maar uiteindelijk is het zo spannend allemaal niet hihi.

087Dit was mijn lekkere lange, uitgebreide, persoonlijke tag. En ik hoop dat jullie hem leuk en interessant vonden.
En goed nieuws, binnenkort de volgende Tags op MiKa Beautyblog

  • 10 Products i would repurchase!
  • Van 10 tot 1

Wanneer jullie nog leuke Tags weten die ik schriftelijk kan doen op mijn blog zou dat echt heel gezellig en leuk zijn.

x Michelle

MiKa Beauty
Follow my blog with Bloglovin

Je mag het delen ❤Vind ik Lief