28 Juni vroeg ik jullie wat jullie van mij wilde weten in deze blogpost en sinds die tijd heb ik van 3 mensen vragen gekregen. Vragen die ontzettend uiteen lopen en dat vond ik heel erg origineel bedacht. En op deze manier vind ik het leuk dat jullie met mij kennismaken. Spontane vragen van mensen die van alles willen weten.
Lotus, Amelie & Rosa, bedankt voor jullie vragen.
Ik heb nu in totaal 16 vragen om te beantwoorden, dus vind jij het leuk om meer over mij te weten te komen? Klik dan verder.

Dus laten we beginnen.

Vragen van Lotus

 1. Ga je graag op reis?
  Ik ben niet echt iemand die graag op reis gaat. Toen ik nog heel jong was ben ik wel overal geweest met mijn Moeder en Vader, maar daar weet ik niets meer van. Helaas, wellicht was mijn antwoord dan anders geweest.
 2. Naar welk land/ stad wil je nog eens gaan?
  Parijs lijkt me prachtig met de Eiffeltoren en New York lijkt me te gek. Ik hoor daar zoveel goeds over dat ik echt denk WAUW.
 3. Wat is je grootste ergernis?
  Mensen die je niet accepteren en respecteren zoals je bent.
  Dat men een stempel op je voorhoofd drukken met hen eigen vooroordeel over jou, die dus niet op waarheid gebasseerd is. Zulke dingen vind ik echt vreselijk. We zijn allemaal van vlees en bloed en geen robot dus gevoel speelt een rol. Doe daar wat mee denk ik dan. Maar helaas gebeurt dat niet en dat vind ik best pittig. De maatschappij is kei en kei hard. Bruut en respectloos.
 4. Wat is je droombaan?
  Visagie van de grote sterren. Of gewoon maar eens beginnen met mijn eigen bedrijfje opstarten, aan huis. Visagie en nagels.
 5. Heb je een voorbeeld?
  Qua job, ja, ik denk aan Nikkie De Jager (NikkieTutorials) want wauw ze is geweldig.
  Qua haar, Angel – Je ziet haar vaak voorbij komen bij Serena Verbon van Beautylab WAUW, Serena zelf heeft ook mooi haar maar Angel, WAUW.
  Qua lichaam: Chantal Janzen, ik vind haar echt een hele leuke spontane vrouw. En heel knap, The Girl Next Door but beautiful.

Vragen van Amelie

 1. Wat is je favoriete soort make-up product en met welk product heb je niet veel?
  Mijn favoriete make-up product zijn toch echt wel oogschaduwpalettes. Ik kan er niet genoeg van hebben. Ik heb er een aantal van Sleek en een aantal van Zoeva. Mooi om naar te kijken en daarbij ontzettend handig in gebruik. Je kan er alle kanten mee op.
  Waar ik dan weer niet zoveel mee heb is lipstick. Het glijd van je lippen af en na een uur zie je er niets meer van, daar heb je dan zo mee lopen klooien. Vreselijk. Daarom kies ik altijd een stain zoals Max Factor’s lipfinity. Die blijven zitten en zien er mooi uit.
 2. Als je moest kiezen tussen voor altijd naturel make-up of voor altijd heftige smokey eyes + rode lippen, wat zou je kiezen?
  Ik ga voor de naturel look. Ik doe dit namelijk al voornamelijk. Ik draag zelden full face make-up. Alleen doe ik wel altijd mijn wenkbrauwen, heb ik eyeliner en mascara op. Dus YAY voor naturel. En hey zeg nou zelf, je gaat niet met een heftige smokey eyes met rode lippen naar een sollicitatie, begrafenis of strand?
 3. Op een dag vind je een lamp met een geest erin (net als Aladdin uit de Disney films haha!), je krijgt 3 wensen, wat wens je?
  Wens 1: Dat ik “normaal was”. Ik vind het soms heel vervelend om anders te zijn dan anderen. Ik heb mijzelf wel geaccepteerd, maar ik zou het fijn vinden om ook gewoon normaal te zijn.
  Wens 2: Dat ik geen hyperventilatie meer zou hebben en zelfverzekerder en niet zo snel nerveus zou zijn. Dit noem ik zo op, omdat het in verband staat met elkaar, wat ontzettend irritant en belemmerd is in je leven.
  Wens 3: Mijn eigen, succesvolle zaak waarin ik mensen van Visagie en nagels kan voorzien. Gelnagels. En mooie make-up. De perfecte combi. En dan samenwerken met een hele goede kapper die dan het haar verzorgd. Dat is toch ook wel echt een ultieme wens.
 4. Wie is de leukste persoon (buiten familie) die je ooit ontmoet hebt?
  Mijn beste vriendin Ingrid. Ze is er altijd voor mij geweest. Zelfs toen ik haar in de steek liet, haar verwaarloosde, omdat ik dacht dat ik vriendinnen kon worden met iemand die mij niet moest, die samenspande met een ander clubje. Damn! She was there for me. And i didn’t saw it. What was i thinking.
 5. Stel, de wereld vergaat over precies 1 dag. Wat zou je in die 24 uur doen?
  Al mijn Facebook en Twitter vrienden bedanken voor de leuke tijd die we samen hadden.
  Hier een blogpost schrijven dat ik het leuk vond om te bloggen en dat ik het met alle plezier deed.
  En verder welja, ik heb geen idee, waarschijnlijk alleen maar stressen en nerveus zijn. Bang vooral. Geen idee ik lul maar wat hahahaha.

Vragen van Rosa

 1. Hoe zie je je leven over 10 jaar?
  Ik heb dan mijn eigen visagie en nagel bedrijfje, ik heb een vriend en heb plannen om misschien een stap verder te gaan in onze relatie. Bummer, ik heb nog geen vriend en mijn diploma van mijn studie bij het NHA (Visagie branchediploma) nog niet binnen. Dromen dus.
 2. Wat vind je jouw 3 beste karaktereigenschappen en wat je slechtste?
  Om te beginnen met slecht:
  – Ik ben onzeker bijvoorbeeld als mensen mij dingen zeggen.
  – Ik ben soms een opgever als ik het even allemaal niet zie zitten.
  – Ik heb snel zenuwen.
  En de goede dingen zijn:
  – Ik heb een goed karakter, dat is mij overigens gewoon gezegd.
  – Ik ben sociaal
  – Ik ben eerlijk.
 3. Hoe belangrijk vind je uiterlijk/ uitstraling?
  Dit vind ik heel erg belangrijk. Wanneer iemand rotterig uit z’n ogen kijkt vertrouw ik je niet. Wanneer iemand er vies uitziet of stinkt, vind ik dat vreselijk.
  Je kunt gewoon voor dat je de deur uit loopt even kijken of alles er goed uit ziet, of je kleding schoon is, of je stinkt of je haar een beetje oké zit (een bad hair day hebben we allemaal wel eens), maar gewoon oke. En je uitstraling, het is wie jij bent. Jou karakter, daar kun je meestal niks aan doen. Het is wel je eerste indruk.
 4. Wanneer en waarom ben je begonnen met het dragen van make-up?
  Ik ben begonnen volgens mij al best jong rond mijn 12e levensjaar. Ik vond het mooi. Soms kreeg ik oogschaduw van iemand met mijn verjaardag en deed dat op mijn ogen. Het was mooi en naarmate ik ouder wordt vind ik het ook steeds belangrijker worden. En vooral dan het feit dat het er mooi uit moet zien. Netjes. Zo zie ik wel eens foto’s terug van mijn schooltijd dat ik echt denk “WAT? dacht ik hier? Dat het mooi zou zijn?”OMG. Dus ja ik vind het gewoon een mooie toevoeging en dat is ook waarom ik het draag. Het is niet alleen leuk, het veranderd je hele gezicht en dat is gewoon mooi om te zien. Een beetje mascara op je wimpers en je wenkbrauwen bijtekenen is een wereld van verschil. Het hoeft niet veel te zijn, wel netjes en mooi.
 5. Aangezien je best wel verlegen bent af en toe, vind je het soms ook niet lastig om zo openbaar met foto’s etc. op internet te staan? Ik zou dat namelijk niet snel doen en ik ben niet eens verlegen, vraag me af hoe dat bij jou zit.
  Ik ben inderdaad best onzeker en soms verlegen, daar heb je gelijk in, ik snap daarom ook hoe je denkt. En ik heb daar gewoon een trucje voor. Ik plaats alleen foto’s die ik zelf mooi vind, waar ik mij prettig en goed bij voel. Soms maak ik daarin een uitzondering, maar over het algemeen probeer ik mijzelf, net als ieder andere van mijn goede kant te laten zien. Simpel eigenlijk. In het openbaar kan ik daarin veel terughoudener zijn. Een scherm is zoveel beter dan openbaar. Openbaar ben je zoveel kwetsbaarder, dat kennen we allemaal wel denk ik.

Jeetje, wat een originele vragen, echt geweldig. Heel blij ben ik met jullie vragen en heb ze dan ook eerlijk beantwoord. De waarheid. Ik ga er niet omheen draaien.
Als jullie nog meer van mij willen weten, stel ze gewoon onder dit artikel en over een tijdje komt er dan misschien wel een Ask Me Anything part 2.

Bedankt!

2013-07-28 12.22.56

Je mag het delen ❤Vind ik Lief