Het feit dat ik deze Thee Tag doe, zegt denk ik al wel een hele boel, namelijk dat ik dol ben op een lekkere grote mok thee. En dit kunnen allerlei smaken zijn, maar om daar helemaal in op te gaan en nu niet meteen alles al te gaan verklappen neem ik jullie mee in deze TAG. Bestaande uit 10 vragen. Ik vond hem op 2WMN’s YouTube en ik vond de video zo leuk, dat ik besloot om hem over te nemen en alle vragen voor jullie te beantwoorden. Je bent een theeliefhebber of niet en dat ben ik zeker. Dus kijk je mee?

De vragen!

❤ Losse thee of theezakjes?
Ik drink eigenlijk sinds ik thee drink, en dat is al heel wat jaren inmiddels, thee uit de normale theezakjes die je in de supermarkt koopt.

BRON: https://pixabay.com/p-550397/?no_redirect
BRON: Pixabay

❤ Sterke thee of slappe thee?
Ik houd niet heel erg van hele slappe thee, maar tegenwoordig merk ik wel dat ik mijn thee geen 10 minuten meer laat trekken. Ik vergeet mijn thee nog wel eens uit de keuken te halen en dan wordt hij mega bitter. En dat is zo vies. En dus ben ik een beetje nu richting de middenweg en laat ik mijn thee zo’n 2 minuten even trekken, misschien 4 ‘a 5, maar langer niet. Ik houd de tijd goed in de gaten.

❤ Wat voor lekkers eet je graag bij de thee?
Liever niks, want oei oei oei dan ben ik helemaal uit de kluiten gewassen na een maand. Maar toevallig gisteren hebben mijn moeder en ik 2 stukjes chocolade erbij gegeten. Yum.

https://www.instagram.com/p/8N4G7JuSY5/?taken-by=bloggingmika

En dan is bijvoorbeeld een favoriet, nog niet eens zo lang: TONY!!!!!!! OMG Wat een lekkere chocolade is dat. Ook hebben we nog een lekker Bon Bon Block klaarliggen, dus yum, ik kan niet wachten. Maar wie wat bewaard heeft ook wat zeggen ze dan. En dat is ook zo. Maar dat is dan toch wel een voorkeur. Of lekkere Tijgernootjes ofzo. Maar ook lekker een plak kaas of een blokje, nog beter, dat gaat er ook zeker wel in hoor.

❤ Wat zijn je favoriete merken thee?
Ik houd heel erg van thee en dat houd in dat ik geen specifieke voorkeur heb qua thee. Maar bijvoorbeeld groene thee of citroenthee vind ik zo ontzettend vies. Ik drink veel winter thee, herfst thee, aardbei, bosvruchten, rooibos, ceylon, caramelized pear. Dat soort smaken vind ik heel lekker.

❤ Drink je op bepaalde tijdstippen een specifieke soort thee?
Nee. Ik drink lekker waar ik zin in heb. Al drink ik wel vaak Ceylon thee in de ochtend, omdat ik die, in tegenstelling tot de meeste theesoorten best slap zet en dan is dat wel lekker snel klaar.

❤ Noem je drie favoriete theesmaken op dit moment
Dat vind ik een hele moeilijke. Maar ik denk dat ik kies voor ceylon, winter- en herfstthee.

❤ Uit welke kopje(s) of glazen drink je het liefst thee?
The bigger the better. 🙈
Voorbeeld: Mijn Il Divo bekers.

https://www.instagram.com/p/BGEPl1DuSVy/?taken-by=bloggingmika
Dit is er een van. Ik vind het fijn om uit grote bekers of glazen te drinken. Ik vind kleine theeglazen verschrikkelijk. Drinkt niet fijn!

❤ Waar moet jouw ideale theekopje aan voldoen? (Denk aan groot, klein, dik/dun glas, dik/dun steen)
Mijn beker van Il Divo is groot, niet heel dik, maar zeker niet dun en van “steen” – noem je dat niet anders? Ik kom niet op de naam. Hmmm. Maar in elk geval, dat dus. En anders een ongeveer zelfde dikte glas dat net zo groot is.

https://www.instagram.com/p/zCydc5OSe5/?taken-by=bloggingmika
Hier boven zie je bijvoorbeeld nog een favoriet van mij. Ik maak niet vaak foto’s van mijn theeglas of beker, dus dit is een beetje een verouderde foto, maar dat maakt niet uit toch?! Dit is hem wel.

❤ Welke thee vind je echt niet te pruimen?
Citroenthee en groene thee.

❤ Wanneer geniet je het meest van een kopje thee?
In de avond, na 20:00 uur tijdens het begin van een leuk programma om 20:30 uur bijvoorbeeld of een romantische filmkomedie. Überhaupt bij een film vind ik het heerlijk om lekker thee te drinken. Of wanneer ik het heel koud heb. Liefst nog een lekker vest erbij aan en een lekkere zachte “joggingbroek”. Ja hoor, ik ben er klaar voor dan.

BRON:
BRON: Google – geavanceerd gezocht
Wat is jouw thee moment?
Welke thee drink jij het liefst en wanneer?

Ik plaats voor jullie bovenstaande foto op Instagram mét de vragen en ik zou het leuk vinden als jij ze ook beantwoord. Dat mag dus gewoon op Instagram, maar dat is meer voor de meiden die niet met hun naam (verder ben je anoniem – mocht je daar aan hebben getwijfeld gedurende de jaren je Blogging MiKa bekijkt en leest) bekend willen worden en liever via hun Instagram gebruikersnaam daarvoor willen gebruiken, heb je dus 2 mogelijkheden, maar ik zou het leuk vinden om jullie hierin ook te leren kennen. Dus laat weten wat jouw antwoorden op deze Thee Tag vragen zijn! En hopelijk vond je het leuk om weer eens een TAG! te zien op Blogging MiKa.

Nog verzoekjes voor TAGS? Laat je reactie achter hieronder ⬇️
En tot snel op Blogging MiKa.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief