Vandaag is het weer eens tijd voor een TAG! Ik ben namelijk opzoek gegaan naar leuks TAGS, gewoon om deze zondag eens lekker in te gaan zitten vullen, en tot nu toe heb ik er 1 gevonden die ik heel erg leuk vind. Het is een soort online vriendenboekje waarin je na 21 korte samenvattingen over jezelf, je lezers laat weten wie je bent. Net als vroeger. Wat voor mij alweer een jaartje of 17 is geleden dat ik voor het eerst van die boekjes ging invullen? Geen idee hoor, ik doe een wilde gok, want ik ben nu 25 en de eerste dag op de St. Maartenschool was ik 6 jaar dus dat alleen al is 19 jaar geleden. OMG ik wordt oud. Wil je nu helemaal mijn schooltijd meelezen en beleven? Check dan mijn My School Story TAG. Heerlijke tijd, maar zo lang is dus het dus al wel geleden dat ik vriendinnenboekjes invulde, en vandaag ga ik de digitale versie doen. Heerlijk kneuterig op deze zondagmiddag.

Ik was dus opzoek naar leuke tags toen ik een leuk overzichtje van TAGS tegenkwam. Ik zag daar tussen staan: The Blog Friendship Booklet TAG. Hij is vernederlandst door Zolea.be Ik ken haar niet, maar goed ik heb uiteindelijk het template van Naomi overgenomen omdat ik hem zo ontzettend schattig vind.
Als je dus benieuwd bent naar mijn TAG! ❤ The Blog Friendship Booklet dan moet je zeker even naar beneden scrollen;

Het is wel echt even een trip down memorie lane.
Heerlijk om te doen die tags.
Maar dit ben ik ✋🏻 maar dan wel in een notendop, zoals je dat vroeger deed.

TAG! ❤ The Blog Friendship Booklet

En? Had je de antwoorden verwacht? De antwoorden zullen misschien voor de vaste lezers geen verrassing meer zijn, maar toch leuk om alles overzichtelijk in 1 foto te zien. Mis jij de vriendinnenboekjes ook zo? Wat een mooie herinneringen heb ik toch als het daar over gaat, dus daarom om nieuwe herinneringen te maken wil ik jou vragen om ook deze vragen te beantwoorden.

Je kan dit op Instagram bijvoorbeeld doen 😉 Tag mij in je foto / in je bericht en dan ben ik heel erg benieuwd wat jij antwoord, wie mijn lezers zijn. Ik ken jullie namelijk nog niet. Er zitten trouwens een paar bloggersvragen bij, die kan je dus overslaan als je geen blog hebt. Gelukkig zijn dat maar 2 vragen, maar goed dan weet je dat.

Groetjes,
Michelle

p.s.: Template dus via deliciae

Je mag het delen ❤Vind ik Lief