Toen ik op Google ging zoeken naar leuke tags voor bloggers om in te vullen, ben ik er een aantal tegen gekomen en ik wil ze zo nu en dan inplannen voor jullie. Zo zag ik de TAG ❤ Random Questions Generator op mariekeblogt.nl en ik dacht, die ga ik gewoon voor jullie invullen. Dus kijk je mee?

Daar gaan we dan!

❤ Heb je liever hoge verwachtingen of lage verwachtingen?2017-06-10-15-50-33

Men zegt wel eens dat je beter lage verwachtingen kunt hebben van iets, want dan valt het niet tegen. Maar waarom hebben we geen hoge verwachtingen? Zo kun je toch het beste uit jezelf halen? En als je naar de nagelstyliste, kapper of je nieuwe baan gaat heb je ook geen lage verwachtingen, nee dan wil je het beste; wat jij wilt en wat jij verwacht. Hoge verwachtingen dus.

2017-06-09-23-55-02❤ Als je wist dat je nog maar een jaar te leven had, wat zou je dan doen?

Jeetje wat een vraag. Daar heb ik serieus nog nooit over nagedacht.
Misschien een mooie reis maken, lekker gaan eten in een super restaurant. Veel tijd doorbrengen met mensen die mij lief zijn. Familie, vrienden. De belangrijke dingen in het leven. En mijzelf totaal niet druk maken om onbelangrijke dingen die er niet toedoen.

❤ Ben je slimmer dan je ouders?

Nee absoluut niet. Mijn vader was ongelofelijk slim, maakte bouwtekeningen en mijn moeder is ook slim vind ik. Dat DNA heeft mij overgeslagen. made with Recolor by Michelle Kaiser

❤ Kook je liever of geef je de voorkeur aan bestellen?

Ik kook liever. Lekker pasta, of rijst met wokgroenten of een pastasalade, wraps. Hmmm heerlijk.

2017-06-13-19-39-20❤ Hoe weet je of je verliefd bent?

Vlinders in je buik, super vrolijk, het voelt alsof de wereld aan je voeten ligt. En wanneer je die persoon ziet dan word je zo nerveus en blij. Alles komt tegelijk. Maar 1 ding is zeker: De wereld is prachtig wanneer je verliefd bent.

❤ Ben je opgeruimd of rommelig?

50/50. Ik kan heel netjes en opgeruimd zijn, maar dingen als een kledingkast opgeruimd houden dat valt niet mee zegt mijn moeder altijd! Ja, vandaar die 50/50. 2017-07-28-20-57-56

❤ Zou je liever rijk en lelijk zijn of arm en mooi?

Arm en mooi!

2017-06-13-12-20-23❤ Wat is je verschrikkelijkste ervaring in een restaurant?

Zou het niet weten. Misschien in het verleden, maar ik kan het mij niet herinneren in ieder geval.

❤ Wat is het beste deel van je dag?2017-06-15-15-51-05

Dat was altijd de avond, maar daar is nu wat bijgekomen, namelijk de ochtend. Niet vanaf 7 uur, maar als ik om 8:00 uur opsta of 7:30 dan vind ik dat helemaal niet meer zo erg als een paar jaar geleden. Ik ben vrij snel echt lekker wakker (rond een uur na de tijd van opstaan denk ik wel)  en dat had ik jaren geleden niet kunnen bedenken, want echt een ochtendmens ben ik zeker niet. Maar in de avond vind ik het heerlijk.

pictograms-nps-showers❤ Ga je liever onder de douche of in bad?

Onder de douche.

 

made with Recolor by Michelle KaiserDat waren mijn antwoorden voor deze TAG ❤ Random Questions Generator. Hopelijk vonden jullie
het leuk om te lezen hoe ik over sommige dingen denk en wat ervaringen zijn bijvoorbeeld.

Als je hem zelf wilt invullen hier in de reacties dan mag dat altijd zoals jullie weten. Voel je vrij om te reageren.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief