We kijken allemaal het liefst de hele dag lekker op YouTube en Social Media, maar zijn ook massaal fan van films en series.
En daarom bespreek ik elke zondag een serie of film waarvan ik weet wat ik ervan vind en waarom ik hem aanraad.

Mijn genre is vooral (romantische) komedies, waargebeurde verhalen, documentaires. Geen geweld of horror en dergelijke…. die komen er niet in bij mij, daar houd ik niet van.

Vandaag trap ik deze nieuwe vaste rubriek af met een serie!

Deze serie keek ik als eerste op Netflix volgens mij. En daarmee kan ik ook zeggen: Dit was gelijk een hele goede keus!

Tijd om hem te bespreken op deze eerste Sunday & Chill!!

suits

bron (gevonden via Google)

Suits is een advocaten serie.
In het begin gaat het vooral om Mike (links op de foto) die zich een weg bluft door het advocatenkantoor waar Harvey (rechts) werkt. Harvey is een grote man in het bedrijf en is degene die Mike aanneemt. Wat hij in het begin alleen niet weet is dat Mike een geheim heeft. Mike is niet wie iedereen denkt dat hij is. Maar vergis je niet in Mike en veroordeel niet meteen op wat hij doet, want hij is goed. Helaas blijft er een wrok tussen Mike en zijn collega’s en zeker wanneer ze zijn geheim ontdekken ontstaat er een flinke ruzie.

Je verdrinkt letterlijk in deze serie en je gaat zelfs in je hoofd partij kiezen voor bepaalde personen. De ene keer haat je Harvey, de andere keer kun je alleen maar verliefd zijn op hem. Ook kun je het ene moment vol verbazing zijn, het andere moment in tranen geroerd achter je laptop zitten.
Deze serie is echt een van mijn favorieten. Het is een onwijs leuke serie! Goed verhaal, duidelijk en zonder al teveel onduidelijke termen uit de advocatuur. Ik ben fan! En vooral van Harvey’s uiterlijk…. 😍Sorry not Sorry!!!😍

http://lifestylehunters.com/harvey-specter-style-icon/
Bron
http://www.talkinsideout.com/tv-shows/suitsthings-to-learn-from-harvey-specter/10/
Bron

Can you blame me? 💞 OMG!

Leukste stelletje uit de serie: Mike & Rachel!!! Die zijn zo leuk samen. En hoe knap is Rachel (in het echt de vriendin van een Royalty)

Kortom: KIJKEN!!!!!

En dan is dit mijn allereerste Sunday & Chill die voortaan elke zondag voorbij zal komen. Zo’n lekkere dag om lekker met een dekentje, grote mok thee achter je laptop te kruipen en lekker een serie te kijken of film. Hopelijk valt het in de smaak bij jullie. En verder kan ik alleen maar zeggen:
Fijne zondag lieve allemaal.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief