Het is weer tijd om lekker onderuit de gaan hangen in je comfy kleding en lekker make-uploos! Het voorspelt vandaag een hele zonnige dag te worden, dus wie weet zit je lekker buiten en verveel je je eigenlijk heel erg en wil je wat te kijken hebben. Daarom is er Sunday & Chill op mijn blog!

En voor deze Sunday & Chill #9 heb ik een serie die ik eigenlijk zelf helemaal niet heb afgekeken, maar eigenlijk een super goede serie is! De reden dat ik het niet heb afgekeken is dat ik ging kijken wat Netflix allemaal in de aanbieding hadden en toen ook andere dingen zag staan die mijn aandacht trokken.

De serie voor deze Sunday & Chill is: Sunday & Chill #9 House of Cards

House of Cards

House of Cards is een Amerikaanse televisieserie uit 2013! Kevin Spacey speelt in de hoofdrol als Francis “Frank” Underwood, een genadeloos en ambitieus politicus in Washington D.C. Het politieke drama is gebaseerd op de gelijknamige Britse miniserie uit 1990.

Echt een hele mooie serie! En het mag gezegd worden: Kneiter goed acteerwerk. Een mooi verhaal, mooi gefilmd. Niks dan lof op 1 klein puntje: Het kan erg langdradig zijn en dat komt door de moeilijke politieke termen. Je gaat het wel begrijpen als je langer kijkt – binchwatching is aangeraden. Ook vind ik het trouwens mooi gefilmd!

Echt dus een aanrader om te kijken.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze serie vinden, als je hem kent. En als je hem nog niet kent en bent gaan kijken na deze Sunday & Chill wil ik graag weten of je het een aanrader vind. Dus deel je mening met mij en anderen!

Liefs, Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief