Hoera, Het is weer tijd voor een nieuwe Sunday & Chill en wel nummer 8.

Maar allereerst wil ik even jullie mijn excuses aanbieden dat er in de afgelopen 2 weken zo weinig online is  gekomen. Mijn inspiratie is een beetje verdwenen de laatste tijd. Eerst had ik heel veel, maar nu is het weg. Gewoon hoppa! Bizar. Maar hopelijk kunnen jullie mij een handje helpen?

Dus laten we dan voor nu verder gaan met Sunday & Chill #8.

De Sunday & Chill van vandaag heeft een keer geen serie op Netflix, maar een hele mooie documentaire. De docu heet

bron foto
bron foto

The September Issue

Deze documentaire gaat over Anna Wintour. Deze vrouw kent denk ik iedereen wel. Anna Wintour is de grote vrouw achter het blad Vogue. Een echte powervrouw!

De Vogue van september 2007, ook de ‘Fashion Bible’ genoemd, woog meer dan twee kilo. Voor THE SEPTEMBER ISSUE kreeg filmmaker R.J. Cutler als eerste en enige de toestemming om hoofdredactrice en modepaus Anna Wintour te volgen achter de schermen. Met haar beruchte bikkelharde leiderschap bestuurt zij het magazine, en bij uitbreiding de hele modewereld. bron (klik)

En ik moet echt zeggen dat ik het prachtig gefilmd vind en een mooi kijkje achter de schermen van een blad dat iedereen wel kent denk ik. Je leert Anna een beetje kennen, maar ook het blad zelf.

Ik heb persoonlijk het blad ook wel eens gekocht.. niet dat ik hem bewaar bij mijn Tijdschriften & boeken maar ik heb hem zeker wel eens gekocht en 1x bewaard! Maar Vogue is zeker een mooi blad en daarom wilde ik The September Issue ook gewoon zien. En vooral de vrouw achter Vogue leren kennen; de kracht achter het blad. En daar raak je wel door geïnspireerd moet ik ook even zeggen.

bron foto
bron foto

Ik vind Anna Wintour misschien een beetje neergezet als een vrouw zonder gevoel voor de medemens, maar eigenlijk zie het meer als haar kracht en doorzettingsvermogen. Deze vrouw heeft een doel voor ogen en die wil ze halen zonder dat er een concessie voor gedaan moet worden. En dat vind ik dus echt heel erg knap. Gewoon doen wat je wilt doen en niet aan andere mensen vragen wat zij denken, maar gewoon (gas op die lollie en gaan gaan gaan 😂) – echt alles- doen wat jij vind dat het beste is om je doel te behalen. Well done.

Ik vind het een mooie documentaire over een krachtige vrouw en een super mooi blad waar je echt even in kan “verdrinken” bijna en allemaal inspiratie uit op kunt doen vooral. Of dit nu is om je doel te bereiken, om fashion inspiratie op te doen, om make-up inspiratie op te doen voor de komende seizoenen of om sieraden te bekijken of accessoires. Echt waar… uit 1 tijdschrift/ magazine/ documentaire kun jij precies uithalen wat jij nodig hebt.

Dus daarom een hele grote aanrader voor deze Sunday & Chill:

The September Issue

Gewoon kijken. En je lekker even laten gaan – alle inspiratie laten binnenkomen.

Ik ben benieuwd of je hem al kende en als je hem bent gaan kijken door deze Sunday & Chill… laat dan weten wat je ervan vind (sowieso als je hem al hebt gezien ben ik benieuwd naar je mening).

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief