WOW We zijn alweer bijna 2 maanden onderweg met deze nieuwe categorie op Blogging MiKa.

Sunday & Chill #7 staat in het teken van een film! Het zou bijna saai worden, maar ook deze bevat wederom humor & romantiek. Suits 2.0 is het niet, maar denk wel in die hoek!

“Hint”

De film die ik voor vandaag heb uitgekozen heet:

Beauty & the briefcase 

Sunday & Chill #7 Beauty & The BriefcaseWaar deze film over gaat?

Een jonge journaliste wordt ingehuurd om een verhaal te schrijven over liefde op de werkvloer maar uiteindelijk moet ze kiezen tussen haar opdracht en haar hart.

Dit klinkt natuurlijk alsof je het begin en het einde al weet, maar dat is echt niet zo! De verhaallijn is namelijk ontzettend leuk, grappig en met een dosis romantiek ertussendoor heb je wel een hele leuke film te pakken nu als je houd van romantische films met een vleugje humor.

Extra leuk: Hillary Duff speelt in de film en ik keek vroeger de films met haar in de hoofdrol; Lizzy McGuire!!! Ik vind haar erg leuk spelen. Maar goed, dat is ook persoonlijk.

Voor nu is dit echt een hele leuke film! Beauty & The briefcase voor deze Sunday & Chill #7

Veel plezier met het kijken en laat ook vooral weten wat je ervan vind en of je hem al kende. Misschien heb je je favoriet nog niet terug zien komen in deze categorie, dus blijf zeker terug komen naar Blogging MiKa! Wie weet staat jouw favoriet ook tussen mijn favorieten.

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief