Het is zondagmiddag rond de klok van half één als ik deze nieuwe Sunday & Chill ga typen. En wel vanaf mijn spiksplinternieuwe iPhone 7 😍😍

Maar het is weer zondag, het voorjaar lijkt eindelijk zijn intrede te nemen en de zon schijnt heerlijk bij ons. Het is niet echt weer om lekker buiten te zitten, maar de wereld kijkt toch even wat vrolijker. En daarom vandaag een vrolijke serie, maar wel met een twist!

En waarom met een twist?

Ik heb voor deze Sunday & Chill #5 gekozen voor de Netflix serie

Orange is the new Black 

Sunday & Chill #5 Orange is the new black

In het begin dacht ik heel sceptisch en vooral “Het zal wel niks voor mij zijn!” Maar dit viel mij echt 100% mee moet ik zeggen, behalve het allerlaatste seizoen vond ik erg creepy en totaal niet mijn ding. Jammer vond ik ook dat daar het verhaal een rare wending kreeg.

Verder even Orange is the new black in het kort;

Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause, een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Piper Chapman verruilt haar comfortabele New York-leventje in voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis vindt ze onverhoopt strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen. (Bron: Wikipedia)

De serie valt onder Komedie, Crime en Misdaad. Logisch ook, maar ben jij net als ik iemand die niet zo houd van enge series en films en lig je daar van wakker? Dan kun je dit toch rustig bekijken hoor. Hier ga je om lachen en soms zelfs een beetje emotioneel van worden. Hier zit van alles in, maar met een steengoede verhaallijn. Echt een aanrader dus.

En daarom koos ik voor de Sunday & Chill #5 voor Orange is the new black. Veel van jullie zullen hem waarschijnlijk al hebben gezien, dus voor al die mensen heb ik de vraag: Wat vond jij van de serie? Heb jij hem ook helemaal afgekeken of ben je gestopt?

Laat je reactie achter ✍🏻

Liefs, Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief