oops dit bericht Is te laat online gekomen. verkeerd ingepland. Kan gebeuren. 

Het is weer zondag! En terwijl jullie lekker achter jullie laptop kruipen met een lekkere film of serie van mijn Sunday & Chill, ben ik hoogstwaarschijnlijk aan het wandelen tijdens de Beaglewandeling die wij aan het doen zijn. Daar kunnen jullie nog wel wat van verwachten op Instagram, dus als je dat leuk vind, keep you posted. Het wordt wel slecht weer hebben ze voorspeld, dus daar baal ik van, maar ik wacht het wel gewoon af. Het zal vast gezellig zijn.

Maar waar het om gaat is: Welke Sunday & Chill aanrader heb ik deze keer voor jullie na 12 en 3?

How i met your mother

how-i-met-your-mother

Een onwijs leuke serie over 5 redelijk jonge mensen die samen in 1 huis wonen. En je moet het echt zien. Er komt romantiek in voor, maar eigenlijk vooral en meer humor.

De serie draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon Luke en dochter Penny vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn relaas begint in het jaar 2005. De zevenentwintig jarige Ted Mosby verhuist met zijn vrienden Marshall Eriksen en Lily Aldrin naar New York na het afstuderen aan Wesleyan University. In MacLaren’s, een bar die direct onder hun appartement gelegen is, ontmoet hij Barney Stinson en Robin Scherbatsky. Tijdens zijn zoektocht naar “de ware” in New York wordt hij bijgestaan door deze vier vrienden. In de serie worden gedurende de afleveringen voor het vertellen van deze verhalen herhaaldelijk flashbacks gebruikt.

Dat is het verhaal een beetje in grove lijn, maar alles wat er tussen gebeurt is echt geweldig grappig gedaan en ik heb dan ook met onwijs veel plezier naar de serie gekeken. Echt waar. Als je van luchtige, grappige series houd dan is het een hele grote aanrader.
Dus ik zou zeggen: Geniet ervan als je hem nog niet kent.

Ken je de serie al wel? Laat dan ook even weten of jij er net zo enthousiast over bent als ik. En als je hem nog niet kende en hem door mij bent gaan kijken op Netflix, dan wil ik graag ook jouw mening horen en wat je ervan vind en of ik je verwachtingen echt waar heb gemaakt dat het zo onwijs leuk is en grappig.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief