Vandaag is het alweer tijd voor Sunday & Chill #3 en vandaag is het dus weer tijd voor een nieuwe film/ serie die ik kijk via Netflix. Op deze manier deel ik zo langzaam aan een leuke lijst voor jullie, die rechtstreeks uit Mijn Lijst komt. Het is vandaag weer zondag, dus tijd om lekker te chillen met een serie in dit geval. En ik deel vandaag een ongelofelijk toffe serie met jullie.

Het is namelijk een serie die ik zelf heb gekeken met tranen in mijn ogen, met een lach op mijn gezicht en is het ook zeker een serie met een heel bijzonder verhaal. Je leeft mee met de hoofdpersonage.

De serie waar ik het over heb is

Sunday & Chill #3 Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Samenvattende tekst over de serie (bron)

Na een auto-ongeluk, beslist de mooie maar oppervlakkige Deb dat ze terug wil naar aarde. Ze keert echter niet terug in haar eigen lichaam, maar in dat van Jane, een advocate met ‘een maatje meer’.

Drop Dead Diva is een serie met een heel mooi verhaal, maar verfilmd als een grappige, romantische serie. Bijzonder verhaal wat erachter schuilt.

En hij spreekt mij daarom heel erg aan. Het gaat om Deb. Deb krijgt een auto ongeluk, ze overlijd en je ziet haar als engel in het hiernamaals waar ze zich niet thuisvoelt en ze doet er alles aan om weer terug te keren naar de aarde, naar het normale leven. Dit gaat echter niet zoals het hoort, waardoor er iets bijzonders gebeurt. Ze komt terug als een heel ander persoon. In het begin heeft ze daar heel veel problemen mee om een bepaalde reden: ze was altijd een super slanke, super mooie dame vind ze zelf, maar in haar nieuwe leven is ze een heel ander persoon. Daardoor herkent niemand haar, terwijl zij zelf wel iedereen nog kent en precies de ins- en outs weet. Dit geeft een leuke situatie.

Het is een leuk verhaal en ik raad je dan ook zeker aan om alle seizoenen te bekijken. Het is echt een aanrader als je het mij vraagt.

Hij heeft geloof ik 6 seizoenen in totaal, dus dan ben je wel even aan het kijken, maar ik vond het echt zeker weten de moeite waard.

Benieuwd of jullie hem kennen en wat jullie ervan vinden.
Dus laat je dat even weten?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief