Als het gaat om series kijken dan kunnen smaken nogal verschillen. Maar goed ook, anders zou het wel erg saai worden.
Vorige week deelde ik al de serie Suits met je in mijn allereerste Sunday & Chill. Vandaag is het weer een nieuwe zondag om lekker met een grote mok thee en een dekentje op de bank te kruipen en een fijne serie op Netflix. Want ik heb weer een aanrader voor je.

Ik heb je vorige week al verteld dat Suits een van de eerste series was die ik ben gaan kijken, maar daar hoort er nog een bij.

https://www.facebook.com/officialgossipgirl/photos/a.10151335325455328.818100.118350410327/10152659291320328/?type=3&theater
Bron

Wie kent Blair Waldorf, Chuck Bass, Serena van der Woodsen, Dan Humphrey en Nate niet?

En de wereldberoemde quote! Het eind van elk SMS bericht dat een zeker persoon stuurde om de boel volledig overstuur te maken. Schandalen komen aan het licht, mensen worden om de tuin geleid, en alles wat je dus niet wilt in een publiek bericht werdt beëindigd met ” You know you love me, XoXo Gossip Girl”.

http://quoteaddicts.com/topic/xoxo-gossip-girl/
Bron

Eigenlijk heb ik maar 1 advies voor je als je dit verhaal wilt weten als je het nog niet kent: Gewoon kijken.

Deze serie op Netflix is echt een heerlijke serie om lekker van te genieten en het (niet meer of minder dan het) verhaal gewoon over je heen te laten komen. Het is echt een hele leuke serie.

Maar wat is het verhaal dan globaal?

Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl? bron

Ik vind dit dus echt helemaal geweldig. Het rijke leventje in New York met super knappe mannen en vrouwen die ondertussen elkaar het leven zuur maken op allerlei manieren. Echt zo’n serie die vrouwen kijken en zich groen en geel kunnen ergeren aan hoe vrouwen onder elkaar doen en hoe mannen de vrouwen behandelen en hoe de vrouwen de mannen te kijken zetten. Kortom: Top serie.

Echt een van mijn favorieten naast Suits dus.
De andere favoriet? Die komt volgende week voor een volgende Sunday & Chill.

Ik ben benieuwd of jij Gossip Girl kent en wat je ervan vind. Ken je het nog niet dan raad ik je zeker aan om er gewoon aan te beginnen.
Geniet ervan!

Liefs,
Michelle