Vandaag is het tijd voor een nieuwe serie. Of ik het nu meteen een aanrader kan noemen, daar ben ik nog steeds niet over uit. Maar ik denk wanneer het genre je aanspreekt, het zeker een goede serie is. Het verhaal is namelijk best goed in elkaar gezet.

Deze serie valt namelijk onder het genre (volgens Netflix): Drama/ Thriller/ Serie en dan staat erbij: hij is ontroerend en offbeat. En het gedeelte Thriller is ook meteen het gedeelte waar ik op afknap. Dat is namelijk precies wat ik niet leuk vind en niet fijn om naar te kijken. Ik ben gekomen tot seizoen 1 aflevering 4, omdat toen ik het keek er nog niet meer op stond. Dat is dus vrij weinig om over te oordelen en daarom zal ik hem ook niet echt oordelen, maar wil ik hem wel aan jullie meegeven, omdat ik toch 4 afleveringen heb gezien.

sunday-chill-12-riverdale

De serie is gebaseerd op het stripverhaal Archie, maar is verreweg van stripboek-achtig. Met een compleet nieuwe kijk op het verhaal, combineert Riverdale een romantisch, haast idyllisch dorp met een duister mysterie: de moord op een jongen uit dat dorp. Wat je kunt verwachten? Spannende wendigen, mysterieuze karakters en, uiteraard, flink wat jeugdige romances.#bron

Kortom, ik zou het eigenlijk verder moeten kijken, maar of ik dat ga doen ben ik dus niet uit.
Wel ben ik benieuwd of jullie deze serie kennen en wat je ervan vind.
Elke week komt er een nieuwe aflevering bij, dus houd dat goed in de gaten, want ik heb dat niet geweten toen ik eraan begon. Jammer, want dan had ik het gewoon door kunnen kijken en misschien een beter oordeel kunnen geven.

Misschien wilt iemand van jullie in de reacties laten weten wat je goed of slecht vind aan de serie als je hem kent? En als je hem niet kent, misschien maar gaan kijken als het genre je bevalt.

Kortom, een beetje een rare Sunday & Chill, maar hopelijk vinden jullie het toch fijn om te lezen wat er in mijn lijst staat, ongeacht of ik het afgekeken heb of niet. Dat komt gewoon door mijn afkeur aan het genre. De eerste 4 afleveringen vond ik niet mijn ding en dat is het probleem denk ik ook. Thrillers zijn mijn probleem; ik houd er niet van. Dus laat maar weten wat jij ervan vind.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief