Vorige week heb ik jullie compleet laten zitten. Dat zal niet meer snel gebeuren, want ik heb alweer wat opgeschreven wat betreft toffe serie’s en films die je op je gemakt kunt gaan bekijken, want het zijn stuk voor stuk aanraders voor mijn topic “Sunday & Chill”. En vandaag is het tijd om weer verder te gaan met waar we mee bezig waren.

Toffe series. Ik houd ervan, zeker wanneer ze een goed verhaal hebben.

Vandaag wederom een serie.

sunday-chill-10-vorstadweiber

Deze serie gaat over bovenstaande 5 rijke vrouwen die een duistere kant hebben. En die duistere kant ga je ontdekken, inclusief de achtergrond van het hoe en waarom. En geloof mij als ik zeg dat degene waarvan jij denkt “Die doet niks, dat is echt een beetje een watje” dan maak je een grove fout.

Houd je van fashion, geld maakt macht, en dat soort dingen? Dan is dit de perfecte serie voor jou.

LET OP: De serie is niet te vinden onder Vorstadtweiber maar onder “Vrouwen uit de voorstad” op Netflix. 

In de serie wordt Duits gesproken, maar wel met een flink dialect hier en daar. De serie speelt namelijk af in Wenen (Oostenrijk) dus een dialect is daar vrij normaal en dat hoor je dan ook terug in de serie.

Mijn oordeel:

Ik vind het een mooie serie met een goed verhaal. En ik vind het dan ook echt een aanrader die zeker in de Sunday & Chill moest komen een keer! En vandaag was het zo ver. En over de serie: Eigenlijk moet je het gewoon kijken. Ik had in het begin (pilotaflevering) ook wel een beetje mijn twijfels, maar daar moet je een beetje doorheen. Uiteindelijk moet je ook een beetje lachen om de vrouwen en is het verhaal alleen maar leuk, tikje spannend hier en daar. Dus gewoon kijken en pas bij de laatste aflevering je oordeel vellen.

Ik ben benieuwd naar jullie mening over deze Vorstadtweiber. Dus laat je reactie achter! Dat vind ik leuk.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief