Begin van het jaar ben ik benaderd door Bluetooth koptelefoons of ik voor hen een review wilde maken van hen Smartwatches, en dat wilde ik wel. En vandaag ga ik de Sumsun Smart Polsband reviewen. Ik heb hem een tijdje gebruikt en ik heb een oordeel kunnen creëeren over zowel de smartwatch als de webshop, en die ga ik met jullie delen.

smart-polsband

De verpakking, de site en de algemene naam kloppen niet zoals je ziet.
Op de website: Smart polsband
Op het doosje: Smart phone ring
Algemene naam: Smartwatch

Dat vind ik al een beetje gek, maar misschien ligt dat aan mij, dat kan.

smart-polsband-close

Hier zie je hem van dichterbij. Wat ik je namelijk wil laten zien is dat het een los apparaatje is in de polsband. Hierdoor hoef je hem niet persé als “armband” te dragen, maar kan je hem ook los in je broekzak doen. En dat laatste deed ik tijdens het testen.

smart-polsband-zonder-de-band

Hij is echt heel klein en plat als je de polsband eraf haalt. Dit gaat overigens heel makkelijk.

smart-polsband-side-view

Aan de linkerkant zit geen knopje

smart-polsband-sideview

Aan de andere kant zitten je bedieningsknopjes.

De middelste is activeren/ aan-uit knop en de bovenste en onderste kan je mee bedienen in je menu.

Wat ik vind van deze Sumsun Smart polsband:

De voordelen:

  • De kleur wordt beschreven als goud, maar is prachtig rosé gold
  • De polsband is tot heel groot te verstellen en zeer geschikt voor de grove pols
  • De smartwatch zelf, zonder de polsband is heel klein en minimalistische design
  • Laad redelijk snel op
  • Redelijk makkelijke bediening
  • Aansluiten op de laptop
  • Goede prijs (€29,99 in de aanbieding)

De nadelen:

  • Voor mij persoonlijk is de polsband veel te breed en te lomp
  • Wanneer de smartwatch leeg is, omdat je hem een tijdje niet hebt gebruikt zijn ook je tijds- en datuminstelling weg.

Algemene indruk

Hij telt volgens mij heel nauwkeurig van wat ik heb gemerkt. Je ziet dan wel geen minuten en alleen stappen, maar als je dat niet erg vind is hij voor jou zeer geschikt.
Ik persoonlijk zou liever een smartwatch hebben die zijn instellingen niet zo snel verliest, die niet zo’n grove polsband heeft, die gekoppeld kan worden aan je telefoon zodat je ook daar de gegevens kunt zien en behouden en die net iets slimmer is in het algemeen.

Ik geef deze een 6.
En nee ik zou hem niet zelf kopen.

Toch wil ik bluetooth koptelefoons heel erg bedanken dat ik deze mocht testen.

En als jij nu opzoek bent naar een stappenteller, dan kan ik hem je wél aanraden.

Ben jij bekend met deze Sumsun Smart Polsband? Of een andere smartwatch?

Laat je reactie achter of jij dit gebruikt voor je beweging of juist niet.
Ik gebruik zelf Human om mijn beweging te tracken, maar als je je telefoon niet de hele dag bij je draagt dan valt er niks te tracken. Dus dat is iets om rekening mee te houden als je een app op je telefoon gebruikt. Dus een smartwatch is dan beter. Ik ben benieuwd naar jouw smartwatch, app of juist de reden waarom je het niet gebruikt.

Liefs,
Michelle


bluetoothkoptelefoons.nlDit artikel schreef ik in samenwerking met bluetoothkoptelefoons.nl.

Het artikel hebben zij mij opgestuurd voor review en heb ik dus niet zelf gekocht.

Je mag het delen ❤Vind ik Lief